5x08 - Changing Channels

משי22

New member
התכוונתי ../images/Emo58.gif

שכשרובי אמרה את זה חשבתי שהיא סתם ממציאה, שהיא נטפלה לסאם רק כי כבר יש לו דם שדים בתוכו או משהו כזה, אבל עכשיו מתברר שזאת באמת הייתה הכוונה- באמת כולם, מלאכים ושדים, התכוונו תמיד שדין וסאם יסיימו את המלחמה שהתחילה לפני כל כך הרבה זמן, כשלוציפר בגד במלאכים. ויש עוד אחים בעולם, אבל נראה לי שהמלאכים בוחרים את ה"כלים" שלהם כך שיהיו דומים להם עצמם... הסיפור חיים של דין וסאם, הרקע שלהם, הבחירות שהם עשו בחיים- פשוט מתאימות בדיוק למייקל ולוציפר ולכן הם בחרו בהם. שזה מעניין מה יגיד דין על זה עכשיו, כי הוא הצהיר תמיד שהוא לא מאמין בגורל אלא רק ביכולת של אדם לבחור את דרכו. האם הוא עדיין חושב כך, או שהוא מתחיל להשתכנע שאין לו ברירה אלא "לשחק את התפקיד שלו"?

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

גי לי הקטע הזה היה מוזר..שדין הוא זה שמאמין בגורל שבן אדם קובע לעצמו וסאם הוא זה שהאמין במלאכים והתפלל לאלוהים. מעניין לראות איך עם הסדרה גילינו דין חדש לגמרי וסאם "רשע"..ובעצם ההפך ממה שחשבנו שיהיה..

משי22

New member
../images/Emo45.gif כל כך נכון

אני רואה עכשיו מהתחלה את העונה הראשונה וממש שמתי לב לזה- דין וסאם ממש השתנו ועברו תהפוכות מאז, בכלל לא כמו שציפינו. זה עוד סיבה למה אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת- שהגיבורים שלה הם דמויות מתפתחות, משתנות כל הזמן, בהתאם למה שעובר עליהם... כמו אנשים אמיתיים. היוצרים של סופרנטורל פשוט גאונים!

למעלה