5x08 - Changing Channels

YuvalSP

New member
5x08 - Changing Channels ../images/Emo58.gif

When Sam and Dean find themselves living their lives on what appear to be TV shows, it makes for a whole new style of reality television and they wonder if the Trickster is to blame. From a sitcom to a soapy hospital drama to a Japanese game show to a crime procedural, each new experience they encounter is more bizarre than the next and they want out. But is the Trickster really the mastermind behind the madness?

../images/Emo58.gifאחד הפרקים הטובים!

בתחילת הפרק שאלתי את עצמי למה הם מתעסקים כל כך בטריקסטר הזה והכל מובן! אח"כ כשהוא התחיל לדבר על התפקידים שלהם לא הבנתי למה הוא מתעסק כל כך בדברים האלה כמו בפעם שעבר שהוא אמר לסאם לקבל את העובדה שאח שלו הולך למות... גאד ובסוף הוא מלאך! גבריאל! כל כך נדיר! איך הוא מדבר על זה שמהבריאה היה ברור שאלו הסאם ודין.. כל הקטע עם הסדרות טלויזיה היה מצחיק ואח"כ קיבל תפנית לרציני.. אהבתי מאוד.. איך הוא הפך את סאם למכונית XD פעם ראשונה שאהבתי איך השחקן שמשחק את הטריקסטר שיחק.. ג'ארד וג'נסן היו טובים מאוד כרגיל..

../images/Emo216.gifמדהים../images/Emo58.gif

הפרק מתחלק בצורה ברורה ל-2 -סדרות הטלויזיה.האנטומיה של גריי הייתה ענקית
..הרבה זמן לא צחקתי ככה..CSI גם היה לא רע. ג'נסן יכול בכיף לשחק באיזה קומדיה שתגרוף כמה פרסי אמי כמו 30 רוק.. מאוווווד אהבתי את הקטעים האלה והרבה זמן לא צחקתי ככה. -הקטע הרציני..כשמתברר שמהתחלה ועד הפרק הזה הטריקסטר היה מלאך בשם גבריאל...אי אפשר להגיד שיש לו סיפור קורע לב..
ומאוד אהבתי את הנאום הקטן של דין בסוף, לפני שהמים כיבו את האש. ללא ספק הפרק הכי טוב העונה!!

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה
צחקתי עד שכאבה לי הבטן בקטעים של הסדרות טלוויזיה
ובחלק הרציני, סוף סוף הבנו למה האחים הם הכלים של לוציפר ומייקל. בהתחלה זה נראה לי קצת מאולץ, שוב דווקא שני האחים נבחרו מכולם להיות הכלים, ועכשיו הסיבה מובנת.

mor1450

New member
פרק אדיר אדיר אדיר אדיר! ../images/Emo58.gif

נתחיל מזה, שלמרות הכל, תמיד חיבבתי את הטריקסר
היו כמה קטעים בפרק שממש יכולתי לראות אותו אומר "Hello, I'm gay!!" אני חושבת שבערך חצי מהפרק הזה הולך להכנס ל"קטעים הכי מצחיקים בעונה" מצאתי את עצמי נקרעת מצחוק, וכל פעם מחזירה לאחור לראות שוב לקח לי בערך שעה וחצי לראות את הפרק במלואו!!! ואני חייבת לציין שהעובדה שהטריקסר הוא בעצם גבריאל, ממש לא הייתה צפויה, ואהבתי את כל ההקשר של האב הנעדר, המלחמה בין האחים וכו' העונה הזו משתפרת מרגע לרגע

פרק גאוני!!! ../images/Emo58.gif

אוי איזה מצחיק זה היה כל הקטעים האלה של הסדרות טלויזיה
אהבתי במיוחד את הפתיח של הסידרה שמראים את האחים מאוחדים ונוסעים על אופניים ביחד
אני בטוחה שג'נס וג'ארד נורא נהנו לצלם את הפרק הקומי הזה
גם הקטע של הCSI עם המבטים המוזרים חחחח והד"ר סקסי וההתמכרות של דין לזה
אין אין היה פשוט ענק..
ואכן היה לא צפוי שהטריקסטר הוא גבריאל..וחבל שקאס לא היה יותר..:-\ בעונה הזאת הם בהחלט התעלו על עצמם אני ממש אוהבת את כל הסצינות הקומיות שעשו העונה.. ג'נסן פשוט מעולההה
איזה שני סתומים

to the end1

New member
אני בחיים לא אשכח את הפרק הזה!../images/Emo58.gif

הטריקסטר הוא הצלאך גבריאל?! ואחד מהאחים יהיה חייב למות במלחמה שלהם בתור הכלים של לוצ'י ומייקל?!?!?!?!?!? זה אחד הפרקים הכי טובים שראיתי בכול העונות של על טבעי! הקטע אם ד"ק סקסי חחחחחחחח איזה מתוק ודביל דין וכול הפרצופים סאם ודין עשו בתוכנית מתח הזאת
אני מתה עליהם ואני לא יכולה לחכות כבר לפרק הבא...

DarkDevil1

New member
טוב אחרי שראיתי

אני חייב להגיד שזה הפרק הכי קורע שראיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה ללא ספק הפרק האהוב עליי עד עכשיו הכי קרע אותי הקטע של "אתה רוצה להיות חבר פייסבוק שלו?"

משי22

New member
בא לי לבכות ../images/Emo58.gif

זה כל כך לא הוגן שהם יצטרכו להרוג אחד את השני.... וזה בכלל לא הוגן שכולם מאשימים אותם שהם הביאו את האפוקליפסה שגם המלאכים וגם השדים עבדו עליהם בלי סוף ועשו הכל כדי להפריע להם לעצור את זה כשעוד היה אפשר, ועכשיו העיקר מפילים עליהם הכל... פרק מקסים- חצי אחד קורע מצחוק והחצי השני כל כך עצוב... אני ממש מקווה שהסדרה תגמר בלי שאף אחד משניהם ימות.

to the end1

New member
אני גם מקווה../images/Emo58.gif

כי אחרי 4 עונות שראינו את האחים סובלים לחשוב שזה ייגמר בזה שאח אחד יצטרך לקבור את השני....

YuvalSP

New member
איזה פרק מדהים ../images/Emo99.gif

רק הפרודיה על האנטומיה הספיקה לי- זה היה כל כך מושלם ומצחיק והשחקן ששיחק את ד"ר סקסי חיקה בצורה מושלמת את פטריק דמפסי!!!!

Maayang4

New member
פרק מדהים שאני לא ישכח

וואיי אחדד הפרקייםם ג'נסןןן וג'ארדד מוכשריםם כול כךךך שחקנים מעוליםם איזה שקסי היה ג'נסן עם החליפפפהה אעאעאעאע

elena16il

New member
לא ממש אהבתי :( ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני באמת לא יודעת אם זה בגלל שקראתי יותר מדי ספוילרים, או בגלל שאני לא מכירה את הסדרות שעשו עליהם את הפארודיה.. או פשוט בגלל שראיתי את הפרק באנגלית בלי תרגום וחצי ממה שנאמר הייתי צריכה רק לנחש......... אבל שורה תחתונה - לא אהבתי כל כך את הפרק. ומי זה מלאך גבריאל שאתם כל כך התלהבתם ממנו?... כבר שמענו עליו משהו לפני זה כמלאך ? כי אם לא, אני באמת לא מבינה מה ההתלהבות.. הרי זה בכלל לא מוסיף לעלילה שאיזה דמות שכבר הכרנו היא פתאום מלאך... אפילו לא מסביר בשום דרך את ההתנהגות שלו בפרקים הקודמים. ועוד משהו, אם הבנתי נכון, הם מנסים לקשר את העניין לקין והבל .. שהעולם התחיל מרצח אחים וגם יגמר ( חוץ מהעניין שהם אלו שהתחילו את האפוקליפסה וחוץ מזה שגם מייקל ולוציפר היו אחים וכל זה)......... אבל עם כל הכבוד ועם כל האהבה שלי לדמויות האלה.. אני לא מרגישה שמלחמה בסדר גודל כזה, כמו מדברים עליה פה, תלויה בשני האחים האלה. חפירה רצינית את הייתי חייבת!

משי22

New member
../images/Emo58.gif

האמת שזה כן קצת מסביר.. זה שטריקר הוא מלאך. לפחות את הפרק עם נקודת ההונאה, שהוא מנסה ללמד את סאם לקח- אז זה היה מוזר לי, כאילו- מה אכפת לך מהם בכלל? אתה אחד שסתם נהנה לעולל תעלולים ולשגע אנשים- מה אכפת לך עם סאם מוכן למוות של דין או לא? ועכשיו זה ברור למה הוא בכלל מתעניין בהם. וגם, מאז הפרק האחרון בעונה הרביעית, שרובי אמרה לסאם שזה חייב היה להיות הוא, שזה תמיד היה הוא- לא הבנתי למה הכוונה. למה זה חייב להיות הוא? מה הקטע? חוץ מזה שהוא אחד מהילדים של צהוב העיניים ששרד, אבל הבנו שיש כמה כאלה בכמה דורות, אז מה היא רוצה? ורק בפרק עכשיו הרגשתי שהכל מתחבר, והבנתי למה דווקא דין וסאם צריכים להיות הכלים מכל האנשים בעולם... מאוד מאוד אהבתי. אני בכלל לא חשבתי על הקטע עם קין והבל :-* רק על מייקל ולוציפר... מעניין. ולא יודעת, אני ממש אוהבת את זה שהכל תלוי בהם, וממש ממש במתח לדעת איך הם יצאו מזה ואיך זה יגמר ואם מישהו מהם בסוף ימות.

elena16il

New member
או קיי... אז ספרי לי למה זה דווקא הם?

כאילו, אין עוד אחים בעולם הזה?

../images/Emo216.gifלפי מה שהבנתי מעונות קודמות../images/Emo58.gif

תכלס? הבנתי את זה רק לגבי סאם..כשהוא ניסה לאתר את הילדים שאמא שלהם נשרפה והם קיבלו דם של שדים. אבל אז כל אותם אנשים שסאם יכל היה למצוא, הגיעו לאותו מקום שאין ממנו מוצא ובו הם הבינו כי עליהם להרוג אחד את השני ומי שישאר אחרון ישרוד, או משהו כזה.. אם אני לא טועה זה מתי שסאם נהרג ע"י "מתמודד" אחר(שגם הוא נהרג אח"כ... אבל סאם חזר לחיים, אז זה השאיר אותו "האחרון". ואז כבר השדים סימנו אותו בתור "המושיע" שלהם בדרך כזו או אחרת. ודין??אין לי הסבר לזה.

למעלה