5X02-שתי שאלות

זה היה פרק קורע

אני נקרעתי. בקטע שאניה אומרת "אפשר להליף את הילדים הקטנים תמורת כסף?" פעם ראשונה, אחרי זה כשזאנדר צוחק על הרמוני, אחרי זה שבאפי צוחקת על הרמוני! פרק ממש קורע.. ויש מלא מלא חורים בסדרה. זה מעצבן כי זה גורם לסדרה להראות לא אמינה. ספוילר לשישית והערפד הזה "סיירוס" זה אנדרו מהעונה השישית. עוד מישהו שם לב? או שציינו את זה כבר פה? אני לא בטוחה, אני ב-3 פורומים.. הכל מתבלבל לי

Buffybot

New member
פרק מתאים להקרנה ראשונה?

האם זה נראה פרק ראוי להראות למישהו שלא רואה את הסידרה ולא מבין את ההתרגשות בה? הפרק קליל, לא צריך להבין או להסביר הרבה, מצחיק בטירוף ונחמד סך הכל.

איך אתם עושים את כל התמונות

היפות? בפוטושופ? ואיך למדתם להשתמש בפוטושופ?

ANGEL N

New member
אני הכרחתי את אחותי לראות את הפרק..

טוב היא די יודעת מה קורה בסידרה בגלל שאני מספר לה, היא ראתה כמה פרקים כשהסידרה שודרה בערוץ 2. ביום שישי אחותעי היתה בבית, והיה את הש.ח של הפרק, אז גקמתי לה לראות את הפרק. נתתי לה קצת רקע והיא ראתה את כל הפרק, ונהנתה, היא לא ממש הבינה למה אני כל הזמן אומר גאוני. ספויילר לעונה חמישית!!!!! היא כבר יודעת מה הסיפור עם דון, כי סיפרתי לה. בכל מקרה אני מקווה שמעכשיו היא תתחיל לראות את באפי, טוב היא מקליטה לי את הפרקים אז אולי זה יגרום לה, למרות שממש לא נראה לי, ההפסד כולו שלה

לiלה

New member
אני ממש אהבתי את הפרק...

ממש מצחיק... ספוילר להמשך העונה... הפרק הזה מדהים מהבחינה של המשך העונה... הכל מחושב. יש שם כל כך הרבה רמזים ודברים קטנים שיש להם שני משמעויות. לדוג: "כשדון כותבת ממש בסוף הפרק ביומן היא כותבת שבאפי חושבת שהיא רק סתם ילדה קטנה ושהיא עוד תראה לה (לבאפי) שהיא (דון) לא." כל הקטע הזה ממש נכון כי דון היא באמת לא סתם ילדה.

תמר../images/Emo70.gif

תחליפי את החתימה! ומיד

max2k

New member
למה?

זה לא היה בארץ. בחול זה לא יהיה בסדר כי זה יפגע ברגשות הציבור. אם תהיה לה חתימה של ממונט ממונט אני אישית יעיר לה להחליף חתימה. אז למה סתם להתבכיין ולהתנהג באופן צדקני מדי כי בתחלס אין לך סיבה?

יא. אללה.

אוקיי, דבר ראשון, לא היה מכוון אליך. דבר שני, לא מדובר כאן בצדקנות; זה לא קטע של "אוי, יאק, בדיחות על התאומים"... אוקיי? לי זה מפריע, וזה לא עניינך. תמר יכולה לסרב (אהמ, כמו שהיא עשתה
), חוצמזה שמותר לי להגיד לה מה שאני רוצה (אלא אם כן NC17, אולי
), שלא לדבר על כך שאני גם מכירה אותה אישית. עכשיו צדקנות
אויש, אין לך מושג איך עצבנת אותי עכשיו! רגע, בגלל שאני לא גרה בארה"ב אין לי רגשות בנושא? זה לא יכול לפגוע בי? רק "ברגשות הציבור"? ואם אני מכירה מישהו שנהרג שם, אם זה ממש איכפת לי, אם אני מכירה שם אנשים, אם יש לי שם משפחה? אז שקט ושב בצד.
*מעוצבנת קשות*

לiלה

New member
מיכל...

ב.ד. (בדיחה פרטית) ליפניכם אז אתם מוזמנים לקרוא אבל לא תבינו: אני מציעה שתירגעי ותנשמי עמוק לכל הכיוונים, שמאלה, ימינה וכו´ (נוסטלגיה)...

לא, בכלל לא. ../images/Emo11.gif

(טוב, קצת, אבל אל תגלי...) רבאק
ugh!!! כתבתי את ההודעה הזאת גם ב
ולחצתי על שלח... בטעות! רבאק. תראי מה את עושה.

תמר.

אני מזהירה אותך. את לא גורמת לחבריי הטובים בפורום
להשמע כמו תכנית ממש גרועה בערוץ 6, זה ברור?!

למעלה