5X02-שתי שאלות

Rוית

New member
5X02-שתי שאלות

רק היום יצא לי לראות אותו בש"ח ויש לי שתי שאלות... טוב יותר נכון שאלה ובקשה.. במאורה של הרמוני, בקטע שבו באפי הורגת את הערפד שאיתו היה לה את קרב הכי רציני, היא הרגה אותו הרי עם הבובה של החד קרן אבל לפי כמו שזה נראה זאת היתה בובת פלאסטיק ואם אני לא טועה רק יד מעץ אמיתי יכולה להרוג ערפדים אז איך זה שהערפד באמת מת? או שרק אני שמה לב לשטויות כאלו?
ולבקשה-מישהו יכול לרשום את הציטוט המלא של הקטע שבו דון רושמת ביומן שהיא רוצה לעשות דברים כמו ווילו וטארה ואז אמא שלה נועצת בה מבט ושולחת אותה לחדש
בכלל היה פרק עם יציאות גדולות (באפי שלא מצליחה להרגע אחרי שהיא מגלה שלהרמוני יש "סנג´רים"...
) תודה מראש למי שיענה:))

dawn 14

New member
לא יודעת

אבל נדמה לי שגם מברזל אפשר וגם אם לא זה פאקים של ההפקה.

TARAFREAK

New member
הנה ....

DAWN VOICEOVER: Like Tara. (Cut back to Dawn in the bedroom) She and Willow are both witches. They do spells and stuff, which is so much cooler than slaying. I told Mom one time I wished they´d teach me some of the things they do together. A-and then she got really quiet and made me go upstairs. (She pauses in her writing and looks puzzled.) Huh. I guess her generation isn´t cool with witchcraft אם את בעניין של ציטוטים אז יש הכל ת לכל העונות ב buffyworld.com

Rוית

New member
גם אני חושבתי ככה בהתחלה

אבל אז ראו את זה כזה מבריק, ועץ הוא לא ממש מבריק..:\

GreeCheeMan

New member
שמעת פעם על לכה?

וד"א, בפרק שבו ואמפ-וילו חוזרת מהקסם של אניה ווילו, (ונראה לי גם בדה וויש), כשהיא מתאבקת (הופכת לאבק), אז זה בגלל שהיא עפה אחורה על הברזל של הסורגים, איך זה יכול להיות? (יכול להיות שאני טועה, ראיתי את זה מזמן)

GreeCheeMan

New member
מישהו יכול להביא תמונה של הקטע הזה?

אני משום מה זוכר שזו הייתה גדר ברזל.

matanbu

New member
וואי רק עכשיו הבנתי את המשמעות

הלסבית של המשפט. חחח.

לiלה

New member
אני אסביר...

היא כאילו רוצה לעשות את מה שהווילו וטארה עושות... היא מתכוונת לקבמים אבל אמא שלה מתכוונת למשהו אחר (מעניין מה ווילו וטארה יכולות לעשות שקשור בלהיות לסביות *שיעול* סקס *שיעול*)....

אהת את זה הבנתי אני לא עד כדי כך

תמימה
, חשבתי שאיזהו קשור לואמפ ווילו והגדר וברגע זה די איבדתי את כל אפקט התמימות נכון
? תודה על ההסבר בכל מקרה

למעלה