.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

Rock and MetaL

New member
הנה

1. כשאתם מנסים לשווק את זפלין לאנשים "פתוחים" יחסית, מה הנימוקים שלכם? הם להקה ענקית עם שירים ענקיים אחד אחד ושמע את (לא יודע..איזה שיר טוב שלהם)ותבין כמה הם גדולים... 2. כשמישהו שאוהב מוסיקה אחרת (ראפ/מזרחי) מתווכח אתכם מה יותר טוב, מה הנימוקים שלכם אז?לך תעשה ביד על תמונות של רוני סופרסטאר וחמישים שקל יא ערס מסריח 3. כשמישהו שאוהב משהו דומה (דיפרפל נניח) אבל את זפלין הוא לא אוהב בכלל אפילו שהוא מכיר איזה 20 שירים שלהם (ויש כאלה!!), מה אז?אני שואל אותו אם הוא אהב את השירים שהוא שמע שלהם ואם הוא לא אז הוא מפסיד ולא מבין ואם כן אז הוא גבר ואני ישמיע לו שירים אחרים טובים שלהם 4. כשאתם שואלים מישהו אם הוא אוהב את זפלין והוא עונה: "אהה, אני אוהב חלק מהקטעים שלהם, אין לי בעיה לשמוע אותם", מה תגובתכם? יופי בסדר

Rock and MetaL

New member
ואני יודע שאני יחטוף ..

מהתשובה לשאלה 2 אבל זה סתם בישביל הצחוק...התשובה הרצינית שלי ל2 זה שאם הוא אוהב אותם שיאהב אותם כמה שהוא רוצה לי אין בעיה עם זה אבל אם הוא מתחיל לרדת אל הלהקות שאני אוהב ולהגיד שהם חרא זה כבר מעצבן לאאלה!

MusicA

New member
לא תחטוף כלום, אבל סתם נתתי

ראפ ומזרחי בתור דוגמה כי רוב האנשים שאוהבים אחד מאלה לא אוהבים זפלין סטייל. החברים הכי טובים שלי אוהבים ראפ ומזרחי.

למעלה