.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

MusicA

New member
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

1. כשאתם מנסים לשווק את זפלין לאנשים "פתוחים" יחסית, מה הנימוקים שלכם? 2. כשמישהו שאוהב מוסיקה אחרת (ראפ/מזרחי) מתווכח אתכם מה יותר טוב, מה הנימוקים שלכם אז? 3. כשמישהו שאוהב משהו דומה (דיפרפל נניח) אבל את זפלין הוא לא אוהב בכלל אפילו שהוא מכיר איזה 20 שירים שלהם (ויש כאלה!!), מה אז? 4. כשאתם שואלים מישהו אם הוא אוהב את זפלין והוא עונה: "אהה, אני אוהב חלק מהקטעים שלהם, אין לי בעיה לשמוע אותם", מה תגובתכם?

afon

New member
תשובות

1. אחי אתה חייב לשמוע אותם, זה חומר איכותי. 2. אין מה להתווכח מה יותר טוב, כל אחד וטעמו, אם מתווכחים לגבי מה יותר השפיע, מה פחות ממוסחר, מה יותר אמיתי אז יש נימוקים. 3. אז הוא לא אוהב את זפלין. 4. שהוא צריך לשמוע אותם אולי יותר ברצינות.

MusicA

New member
לגבי 2, אני לא אומר לשכנע אותו

שזפלין זה יותר טוב, כי זה אי אפשר, אבל איך משכנעים אותו להתחיל לשמוע עוד משהו חוץ מהמזרחי הזה או מה שהוא שומע.

MusicA

New member
ואם עלי לענות........

1. אפשר להגיד שלפני זפלין הכרתי את רוב הלהקות הגדולות והזמרים וחשבתי שזהו, אין משהו יותר טוב, אבל כשזפלין הגיעו.......... זאת להקה אדירה, אין להם אף שיר שאני לא אוהב (ולכל להקה אחרת יש). זמר אדיר (ואז זה שאני מסביר לו אומר שיש לו קול של בחורה), ואני אומר לו שהוא לא מבין ושישמע את זפלין כבר. 2. לא יודע. 3. אני אומר שדיפרפל זאת להקה באמת באמת אדירה ואין לי שום דבר נגדה (ההפך) ושאני לא מבין איך הוא מת על דיפ ואת זפלין הוא לא אוהב. אני אומר שהוא אומר את זה כי הוא מכיר רק את המפורסמים של זפלין ושאם יחפור קצת הוא יחשוב אחרת. 4. אני אומר שזה לא יכול להיות, אין אמצע, או שאתה מעריץ/אוהב/אוהב מושבע, או שאתה כמעט ההפך. ויש את האנשים שאומרים שאתה שומע רק זפלין ושכדאי שתגוון קצת במיוחד כי זפלין היא סתם להקה, אווווווווו...................... זה מעלה בי כעס.

בנוגע ל- 2

0.01% סיכויים שאפשר להצליח לשכנע מישהו שאוהב מזרחית לשמוע לד זפלין. ותאמינו לי "חוויתי את זה על בשרי". כי בכללי זה כמו לנסות לשכנע אותנו לשמוע מזרחית, שלפי דעתי לפחות, רוב השירים נשמעים אותו הדבר, אז אצל מי ששומע מזרחית לדעתם כל הרוק זה אותו דבר.. לדוגמה, יש לי חבר מהכיתה שכשהוא עבר על הפאוץ' של הדיסקים שלי, שיש בתוכו את כל האלבומים של זפלין, אז או שהוא סתם רצה לעצבן אותי או שהוא היה רציני כשהוא אמר "מה זה לעזאזל הלד זפלין הזה?! חרא של דבר..." כמובן שלא ידעתי איך להגיב אפילו. לד זפלין חרא???? הבנתי שאין סיכוי לשכנע אותו אחרת. טוב אולי הוא רצה לעצבן אותי כי לא נראה לי שהוא שמע עליהם, רק מהשם אולי.. אקיצר זה לדעתי אפילו יותר קשה מלמכור די וי דים של "כוכב נולד" ..

Seventh Sojourn

New member
עונה

1.לא מנסה לשווק ולא כלום,אני אוהב אותם וזה מספיק לי 2.לא מתווכח גם מה מוסיקה טובה יותר,מי אתה שתגיד שלד זפלין זו מוסיקה טובה יותר? על סמך מה? את אוהב אותה אז סבבה,אחרים לא,אין מה לעשות,אני לא יתווכח אף פעם אם מישהו מה מוסיקה טובה יותר 3.אז הוא לא אוהב,שיהיה לו בכיף 4.סבבה למה לא,חלק אוהב חלק לא,זה לא שחור או לבן,יש באמצע צאו מזה אנשים,שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה,מה יפריע לכם מישהו ששומע זוהר ארגוב ויגיד לכם שלד זפלין זה חרא? אויי אז אתם אוהבים אותם ביג דיל

MusicA

New member
יכולתי באותה קלות לכתוב מה שאתה

כתבת, אבל אני לא כותב דברים כדי להיות מקורי. אני בטוח שכשמישהו אומר לך שזפלין היא חרא אתה לא מבליג, אם כן חבל. מה נראה לך אין לי חברים שאוהבים את 50CENT? את זוהר ארגוב אפילו אני אוהב. שאלתי שאלות, למה לענות ככה בשליליות? זה עושה לך את זה? כל יום אני רואה שאלות בפורומים שלדעתי מגלמות את שיא הטיפשות, אני אומר משהו? לא, כי אני לא בנאדם כזה. אבל כמו שכתבת, יש כאלה ויש כאלה.

Seventh Sojourn

New member
למה שאני לא אבליג?

נראה לך באמת שזה פוגע שצוחקים על המוסיקה שלהם למי בכלל אכפת? אני אוהב לשמוע אותם מה אכפת לי באמת מה אחרים חושבים

MusicA

New member
ואם תקרא שוב.........

כתבתי ב2 שאם הוא מתווכח איתך, אני לא בא לאנשים שלא עשו לי כלום (אפילו שהם שומעים בריטני) ומתחיל להתווכח, אם הם מתחילים בכוונה לעצבן, הלך עליהם, הם ימותו עם הקול שלי קודח להם בראש.

jimorrison

New member
../images/Emo45.gif

כבר נמאס לי להתווכך עם אנשים על המוזיקה שאני שומע או על המוזיקה שהם שומעים.. בדיוק..שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה

I Disappear

New member
כן, אבל...

זה מעצבן כל אחד שאומרים שהמוזיקה שהוא שומע זה חרא... זה לא היה מעצבן אותך אם מישהו היה אומר "רוק זה חרא, לד זפלין זה קקי" או משהו בסיגנון? אותי זה היה מעצבן ואותו דבר, אם אני הייתי אומר למישהו "מזרחית זה חרא, פופ זה חרא" הוא היה מתעצבן...

jimorrison

New member
ברור שזה מעצבן

אבל אני אומר סבבה וממשיך.. מצידי שיחשוב ככה...זה לא ממש אכפת לי..

I Disappear

New member
גם אני לא הייתי עוצר לריב איתו

זה כבר משהו אחר.. אבל מתעצבן כן...

MusicA

New member
התכוונת 'להתווכח'../images/Emo11.gif

אני לא אתחיל סתם להתווכח עם מישהו, אני אמליץ לו על זפלין. אבל אם מישהו אומר לי שזפלין זה בזבוז כסף או שהוא אומר לי שאני יכול לשים במערכת כל דבר חוץ מזפלין, זה מכעיס במקצת, במיוחד שהוא מעריץ של דף לפארד. שיאהב מה שבא לו, שלא ישמיץ את זפלין, או כל להקה אחרת או כל דבר אחר שאני אוהב.

למעלה