56 סיבות לחגיגות.

צורי80

New member
הם נלחמו כמו אריות

רק שלא היה להם סיכוי בעיינים אנושיות לנצח וחוץ מזה אני לא מתגעגע לתקופת חזקיהו במישור החומרי הגאולה שהיתה שם היא נוסח מלחמת יוה"כ יכלנו לחטוף מכה מאוד חזקה וחטפנו קצת פחות לא שאני מזלזל בזה אבל אני מעדיף גאולות נוסח ששת הימים

BEIZI

New member
ששת הימים היה קטן עלהים.

בזמן חזקיהו כתוב בנביא שהם רק היתפללו.

צורי80

New member
האומנם?

נכון שבזמן חזקיהו הם רק התפללו אבל מצד שני כל ממלכת יהודה פרט לירושלים נחרבה ברור שזה היה נס עצום כי אשור היו על סף מחיקת ממלכת יהודה לאחר שמחקו את ממלכת ישראל אך אני בספק אם אפשר להשוות את הנס לזה שבששת הימים

BEIZI

New member
מה מי הבטיח?

תראה " ב"ה " היהודי הגלותי עם הזקן והפאות ועם כול התורה שלו לאט לאט נעלמים. וחוץ מיזה סמוך על הממשלה היא ניכנסת בהם טוב טוב סוגרת להם את הקיצבאות לישיבות. ותיראה שעוד יגיסו את המישטמטים הפרזיטים האלו לצה"ל נעשה הכול. ותראה ש" ב"ה " עוד יגיע קיצו של היהודי הגלותי הזה..

BEIZI

New member
דתיה תגידי. מה קורה?

כול ההודעות שלך הם 4 מילים לא ברורים.

BEIZI

New member
דתיה תגידי. מה קורה?

כול ההודעות שלך הם 4 מילים לא ברורים.

צורי80

New member
חטא גדול הוא

להיות כפוי טובה לקב"ה על הניסים שעשה לנו ושעושה לנו אם אתה כל כך נגד המדינה אתה יכול להצטרף לועד הפועל של אש"ף - אתה לא תהיה היהודי הראשון שם לדעבוני אני מעדיף ששונאי המדינה יהיו כולם באותה סירה וכך אדע איך להתיחס אליהם ולא שחלק מהם ישוטטו בפורומים שמיועדים לדתיים

BEIZI

New member
אני לא נגד ארץ ישראל

אבל אני כן נגד הממשלה. ואני דווקא בתור דתי חושב שממשלה שהוקמה בשביל לרמוס את הדת אין לאדם דתי אמיתי לחגוג בהקמתה.

danielhope

New member
אם העם היה בוחר ממשלה אחרת

אז היא לא היתה "רומסת" את הדת... הממשלה היא הסמפתום...

BEIZI

New member
נכון.

אבל שמגדלים בבתי הספר דור שנאי דת אתה מצפה שהמצב ישתנה? איך בדיוק?

ט ר י פ

New member
כשיש מפלגות דתיות מסויימות....

...אמממ..נגיד כמו ...ש"ס, למה צריך להתפלא שהעם שונא את הדת? ודי לחכימא ברמיזא...

צורי80

New member
לא אמרתי שאתה נגד ארץ ישראל

אמרתי שאתה נגד מדינת ישראל ואם אתה כל כך נגדה כבר קמו אירגונים שונים ששמו להם למטרה למחוק אותה וכבר יש שם יהודים שטוענים את אותם טענות שאתה טוען אז גם אתה יכול אם אתה כל כך משתוקק להצטרף אליהם

BEIZI

New member
אני שומע.

כן אני שומע. אני ישקול את הנושא ויחזיר לך תשובה..

צורי80

New member
רק אל תתפלא

אם לא רק שלא ניתן קצבאות לילדים שלך אלה אפילו נחסל אותך ממסוקים כי כלפי אויבים אין רחמים

rachel the one

New member
וואו אתם לא מגזימים?

נחסל עם מסוקים? לאן הגענו? אני לא מתפלאה על מצב המדינה כיום עם כל ההרג, הרי גם בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם. חבל שחג שאמור לקרב את כל עם ישראל, להודות לה' על הטוב שנתן לנו, גורם לכל כך הרבה סיכסוכים ביננו...

למעלה