514

the take over

New member
514 ../images/Emo58.gif

אני אהבתי!! מה אתם חשבתם?? ממש התרגשתי שברוק בחזיקה את הילדה אבל לא הבנתי מה קרה עם צייס\אואן לפני.... הראו פרומו של הפרק הבא ולנדסי חוזרת...אואואואואו זהו...=]

514 ../images/Emo58.gif

פרק נחמד, ממש אהבתי את הקטעי ברוק, ואת היילי ונתן וממש כאב לי כשצייס בא לדבר עם ברוק, זה היה נראה לא נעים... זהו, פרק חביב נראה כיאילו לוקאס כבר לא אוהב את פייטון....? מה הקטע של הדמות שלו?? נראה לי מאוהב רק בעצמו....

dana22222222

New member
415../images/Emo58.gif

פרק מאוד מאוד מאוד חמוד....!!!!!!!! איזה יופי שהיילי חוזרת למוזיקה.. :) ואני מקווה שנייתן יצליח בכדורסל שוב.. :) וג'יימי כזה חמודדדדדדדדדד... :) וברוק גם ממש מותק... :)

אנה92

New member
../images/Emo58.gifפרק יפה מאוד! מי שראה.. כמה שאלות

1. מה קיו אמר לסקילס וניית'ן? 2. מה צ'ייס אמר לברוק על הברמן? שהוא לא רוצה להקים משפחה או משו? זה היה פרק יפה! ג'יימי כזה כוכב!! נהנתי מההתחלה שעשו XD ובכלל כל הקטעים של ניילי ומשפחתם!

stavm22

New member
מה קיו באמת אמר לסקילס?

משהו שקשור לספר Uncle Tom's Cabin?

stavm22

New member
זה נכון נראה לי

שעמם לי קצת חחח מוויקופדיה.. "עד היום משמש הכינוי "הדוד תום" בקהילה האפרו-אמריקאית ככינוי גנאי לשחור שמתרפס לפני לבנים או מנסה לחקות את מנהגיהם תוך ביטול עצמי של זהותו".

the take over

New member
../images/Emo58.gif

אואן הברמן עזב בגלל שהוא לא רוצה ליהיות עם ברוק בגלל שהיא מאמצת והוא לא רוצה לאמץ וצ'ייס בא אליה ואמר לה

prinsezayuli

New member
פרק מעולה!

הייתי צריכה פרק כזה טוב עכשיו...יאאלהה שיצא עוד אחד!!

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק!!

אדירר! קודם כל ההתחלה הייתה מצוינת..המחשבות של כולם הרגו אותי מצחוק במיוחד של ג'יימי עם צ'סטר חחחח...שדן חשב על קית' זה היה מפחיד. ממש כיף לראות את נייתן והיילי ככה שוב...אהבתי תקטע של הבחירת נני ושסופסוף דב חזרה!! התגעגעתי אליה!! אני מקווה שיהיה איזה קטע איתה ועם דן זה צריך להיות מעניין חחח לוקאס ופייטון נראים כמו איזה שני חברים טובים..באמת נראה שלוקאס לא אוהב יותר את פייטון וזה מה זה ברור שהם יהיו ביחד בסוף אבל השאלה היא איך?! הוא כבר לא אוהב אותה! קוונטין ממש עיצבן אותי! על מה שהוא אמר לסקילס כמעט הרבצתי לו...וגם שהוא ונייתן שיחקו אז הוא עיצבן אותי. ומאות' ומיליסנט ממש חמודים ביחד XD וברוקקק אוי ברוק ברוק ברוק אין עליה!! היא ממש הצחיקה אותי וגם היה מאוד מרגש בסוף שהיא החזיקה את התינוקת...חבל שהיא תצטרך להחזיר אותה =\ ואני מתה כבר שהיא תמצא בחור להתמסד איתו! בקיצור אחלה פרק דברים סופסוף זזו היילי והמוזיקה וברוק והכל... מצפה בקוצר רוח לפרק הבא!

תכלסjavascript:checkForm()../images/Emo58.gif

התפלאתי שקנווטון לא כאילו האשים את נייתן במה שקרה ליד שלו כי זה היה בגלל שהוא בגן על היילי וזה כאילו תפקיד של נייתן לעשות את זה

לוידעת

New member
למה שהוא יאשים אותו??

זה הוא הרביץ לו מבחירתו האישית...כאילו לעזור לניית'ן...... וגם כשהוא התגרה בניית'ן זה היה בעצם בשביל כאילו לעזור לו,לא???וניית'ן יצא כזה בחורה עוד רגע התחיל לבכות!!
למרות שהוא ממש חצוף הקיו הזה......כאילו קצת כבוד!!!חחחחח........
עזבו..חפרתי!!

לוידעת

New member
../images/Emo58.gifאחד הפרקים!!:p

חיכינו הרבה זמן בשביל פרק כזה....זה פשוט פרק של מגרש ביתי!! מגרש הביתי הישן והטוב (לא כמו רוב הפרקים בעונה החמישית...) פרק קליל,ומשעשע ועם זאת גם מרגש!!:) אהבתי!!

בקשה...../images/Emo58.gif

הורדתי את הפרק אבל בסוף הוא נתקע לי... מישהו פה רוצה להגיד לי מה בערך קורה אחרי הקטע שנייתן הולך למגרש לשחק וקיו(או איך שלא קוראים לו) שם ונייתן משחק ממש דפוק...? תודה!!!

למעלה