51% - סיקור אלבום

skretch

New member
במידה ואני אביא מצלמת וידאו

אני אוכל לצלם את ההופעה בלי שום בעיות של זכויות יוצרים וכל זה?

skretch

New member
../images/Emo208.gif קצת יחססס!!!!

אפשר להביא מצלמת וידאו??

Strike-A

New member
וודאי... אפשר ואף רצוי.

בתנאי שנקבל עותק של הדבר הזה :)

נגמר לי הדיו במדפסת..

ככה שיוצא לי בערך 250 הייתי אומר... סתם..קיצר,אם אתה מחשיב את זה ככה שהאלבום עולה לך כסף אז תתנחם בזה שקיבלת הופעה חינם...[:

volatile

New member
חסיד לקקן

אבל אני חושב שזה קצת התקטננות סייקו, בסה"כ 60 שקל להופעה ואלבום אם אתה משקלל את זה זה די זול ונדיר.

kodman

New member
אני חושב שאני מסכים עם סייקו

יוזמה מעניינת ורעיון מגניב. אבל יש לו נקודה. אני חושב שאם באמת האלבום בחינם אז תוכלו להגביל אותו לעותק לאדם או משהו כזה, או שתמסרו אותו לכל דורש גם בהופעות שיעלו 20 שקל. לדוגמא בזמנו הייתי בהופעה של The Girls ועוד כמה להקות מעניינות - 3 להקות כל להקה נתנה מופע טוב ומכובד, הכניסה עלתה משהו כמו 25-30 שקל ובסוף המופע החלטתי לקנות מS.K את האלבום במחיר מוזל של 30 שקל. לא לעניין "להכריח" מישהו לבוא למופע בשביל לקבל את האלבום אם גם ככה הוא חינמי, וגם אין חידוש בכך שתנאי כניסה למופע הוא קניית האלבום (כלומר לשלם על מופע + אלבום). לדעתי הרעיון בבסיסו הוא טוב ויצליח אם באמת תחלקו את האלבום בחינם לכל דורש (בהגבלה מסויימת שתצטרכו להחליט עליה בעצמכם). בהצלחה (ואם החלטתם לחלק אותו בחינם אתם יכולים לשלוח לי עותק
)

moshe alfasi

New member
כשיבואו לירושלים.

אני יהיה הראשון בתור לקופות, בכל מקרה, אני מקווה שגם אתה תתן הזדמנות לפרוייקט, כי כמו שאתה מדבר, זה נשמע שאתה נעול על זה שהם לא מחלקים את האלבום חינם, אז אתה לא בא, אל תהיה פאג :) אז אומרים מתחת לווישר, ובמקום זה תקבל בכניסה לצוללת בירושלים, בקטנה אחי, שווה ת'כסף ואל תהיה קמצן, ת'מוציא כפול מזה על חומוס בשבוע :))

kodman

New member
שמע, אם יגידו לי אורז עם שועית חינם

על כל מנה חומוס.. ויעלו את מחיר החומוס מ 16 ל 40 שקל. אני אפסיק להגיע

kodman

New member
50-60 ש"ח

יכול להיות מחיר מוגזם, ויכול להיות שלא. יש הופעות שגם 100 ש"ח לא יהיה מחיר מוגזם. זה לא העניין. השאלה היא האם בגיגס או בהופעות "קטנות" יותר שמחיר הכניסה יהיה זול יותר - האלבום גם כן ימסר בחינם? ובכללי זה אחלה רעיון - 2 ציפורים במכה: גם למכור כרטיס וגם למכור אלבום. העניין הוא ההגדרה, במיוחד בארץ כאשר כולם מנסים לצאת "לא פראיירים" ושלא ידפקו אותם: כדאי להיות אמיתיים עד הסוף. ולאלפסי: לא עניין של חישוב כספי או קמצנות, התייחסתי לטענה של סייקו. בנוגע אליי - אם יהיה לי זמן ואצליח לשמוע קטעים מהאלבום שיעניינו אותי והמופע יסקרן אותי, אני אשמח לבוא בלי קשר לדיסק המחולק בחינם או לא.

da^Lord

New member
במילא האומנים לא מרוויחים ממכירת

דיסקים אלא יותר מהופעות. זה גימיק נחמד שהדיסק יימסר בהופעות, אבל ככה אתם באמת מגבילים ומצמצמים את קהל היעד. אולי זה יהיה נחמד לתקופה מסוימת ואחרי זה תשקלו הפצה ארצית.. כי תארו לכם שאותו גרעין של .. נניח 100 איש יבואו לכל ההופעות (בנוסף לקהל חדש/מתחלף) , יצא מצב שבעוד שנה נניח יהיו ל100 האיש האלה 20-30-40 דיסקים (ככמות ההופעות) אלה 2000 דיסקים נניח שיכלו להגיע לקהל מרוחק יותר. ואם אתם לא בונים על מכירה אלא רק על קהל בהופעות תוכלו לעשות כמו פישי ולהעלות את הדיסק לאינטרנט במקום מסודר וחוקי. ככה תוכלו לקבל חשיפה גדולה יותר, ויותר אנשים יבואו להופעות כשהם מכירים את השירים בע"פ. זו סתם הצעה אני לא מכיר את כל השיקולים ואני בטוח שהיו שיקולים. אז שיהיה המון בהצלחה, שמעתי קצת ב"חיבור" נשמע מבטיח. אני רואה שיש הייפ יפה ולא מאוכזב מה שמאפשר מומנטום שצריך לממש. וגם אני סולח לכם על זה שלא באתי
(כמו אלארם).. לא הסתדר לי ,בפעם הבאה בלעינרע.

bigm2

New member
קצת קטנוניות

בסאמפלר שמעתי שב"אלוהים מה עשינו" טאבו אומר "19 לאוגוסט 1945, טיסת אנולה גיי מניו מקסיקו להירושימה" עד כמה שאני יודע, זה היה ב6 לאוגוסט 1945 סתם קטנוניות, אבל הפריע לי מאז ששמעתי את זה

KOOL MIC

New member
סבבה על הסיקור והפירגון למרות..

שאני אמביוולנטי לגבי 51% ולצערי אני לקראת פרזנטציה בסימריון אז אני קצת לחוץ, חבל שבאמת אין משהו יותר זמין. אבל אם יהיו הופעות בהמשך אני ינסה להגיע אגב אחלה קליפ אהבתי

למעלה