פרק מקדם עלילה...
הפרק הזה לדעתי הוא פרק מקדם עלילה. הרבה דבריפ בפרק הזה מתפתחים בצורה משמעותית ביותר: קודם כל אנחנו מגלים את השם של "החיה", קוראים לאישה הזאת גלורי! אני חושב שאף אחד לא מופתע שהשם של האיש הכ"כ דואגת לצורה שלה וכ"כ מתופחת ויפה הוא גלורי. יותר מזה אנחנו מגלים שהיא נמצאת בלחץ זמן, אין לה את כל הזמן שבעולם והיא צריכה את המפתח וכמה שיותר מהר סוף סוף אנחנו מבינים שגו'ייס חולה, כבר מהפרקים הראשונים אנחנו מבינים שמשהוא לא בסדר, יש לא כאבי ראש, היא מאבדת את השפיות לכמה שניות, מתעלפת ובפרק הזה אנחנו מגלים שיש לה גידול במוח. ואחרון חביב הוא ריילי שבפרק הזה מגלה עד כמה מה שהוא אמר לזאנדר לפני כמה פרקים "אבל היא לא אוהבת אותי" נכון. הגיבור האמיתי של הפרק הוא ריילי לדעתי, כן כן שונאי ריילי הוא היה גיבור אמיתי: ריילי בפרק הזה מקבל כמה "מכות" כואבות ביותר. בתחילת הפרק נודע לו מספייק שאמא של באפי נמצאת בבית חולים, הוא החבר של באפי שומע על העיניין מספייק (כביכול) האויב של באפי. בהמשך הוא מגלה מדון עד כמה הקשר בינו לבין באפי הוא קשר קליל ולא רציני מבחינת באפי, היא לא מתרגשת ממנו ומאוד אפטית לקשר הזה בניגוד לקשר הקודם שהיה לה. והחשוב מכולם הוא שבאפי דוחה את ריילי, בכל פעם שהוא מתקרב אליה פיזית היא מתרחקת ממנו, בכל פעם שהוא מנסה לדבר איתה ולגרום לה להיפתח בפניו כמו שאמור להיות בין חברים היא מתנגדת ולא משתפץ אותו בעצם בכלום. למרות כל הדברים האלה ריילי לא יוצא מהכלים ונותן תמיכה לבאפי בכל מה שהיא מבקשת. הוא לא בא אליה בטענות לשום דבר, הוא מגלה הבנה וכל הזמן אומר לה שזה בסדר שהוא יעזור לה. נכון שבאפי נמצאת במצב קשה ביותר, אבל ה"מכות" שהוא חוטף ממנה הם כואבות ביותר. הפנים שלו כל הזמן עצובות וקודרות, הוא כ"כ אוהב את באפי. הפרק הזה מוכיח עד כמה ריילי אוהב את באפי וכמה הוא מוכן לעשות בשבילה, עד כמה הוא מוכן לסבול ממנה בכדי להיות איתה. נכון יש לו מעידות אבל כל אחד מועד אפילו באפי מעדה כמה פעמים וכמובן שאני חייב להתיחס לקטע המצחיק ביותר בתחילת הפרק כשזאנדר מדבר עם ווילו על זה שריילי חיסל לבד את הערפדים בפרק הקודם למרות שהוא קבע לחסל אותם איתם התגובה של ג'יילס פשוט קורעת הנה הציטוט: :XANDER ... when a person makes a "Destroy All Vampires" date, it's simple courtesy to wait for your co-destroyers. Am I right, Giles? ON GILES, still scrutinizing his ad. :GILES I'm almost certain you're not. Though, to be fair, I haven't been listening. נ.ב כתבתי כ"כ הרבה על הפרק ואז היתה הפסקת חשמל אז זו הגירסה הקצרה יותר