508 באפי בביפ

smgfan

New member
אוי, באמת ריילי כבר ילד גדול

שיחפש לעצמו תחביב כבר! הוא בסדר וכל זה, אבל מה הוא רוצה שבאפי תעזוב את אמא שלה ותלך לתת לו קצת "יחס-חם" כדי שיפסיק ללכת אחריה כמו איזה כלב עזוב. הוא צריך להבין שבאפי עכשיו במצב ממש ממש קשה (אמא חולה, אחות קטנה שצריך לטפל בה לא רק במובן הביתי ובבי"ס, אלא גם מפני אלה מרושעת שבכל רגע עלולה להרוג אותה!!) באפי נמצאת בלחץ ע-נ-ק-י!! וריילי צריך להתגבר על עצמו, ואם לא נעים לו אז שיילך לחפש ת'חברים שלו!! ד"א ברוך הבא!!!

ANGEL N

New member
נכון אבל...

כשאתה אוהב משהוא ואתם חברים אתה מצפה שהיא תפנה אליך עם כל הבעיות והדאגות שלה. דווקא בתקופה קשה את מצפה שהיא תוכל לבוא אליך לדבר איתך, להפתח בפניך, לשתף אותך לא בשבילך בשבילה, אתה רוצה לעמוד לצידה גם בקושי לעזור לה להתגבר על זה. לסבול איתה, בקיצור להיות איתה באש ובמיים!! ודרך אגב ריילי לא בא לבאפי בטענות בפרק הזה אלה רק תומך בה. ספויילר להמשך העונה בשלב מסויים ריילי בא בטענות לבאפי כי יש מצב בחיים שכבר אי אפשר להבליג, כל מה שריילי דרש מבאפי הוא יחסי חברות תקינים ובסיסיים.

smgfan

New member
באפי לא יכולה לנהל שום יחס תקין עם

אף אחד במצב שהיא נמצאת בו. יש לה כ"כ הרבה על הראש, וכל מה שהיא עושה זה לדאוג לאחותה, לדאוג לאמא שלה, להילחם בגלורי, לסבול את ספייק וזה קשה לה! היא לא רגילה לכל האחריות הזו שפתאום נופלת עליה! וריילי כחבר טוב צריך להבין אותה עד הסוף, ואפילו אם היא עושה טעות הוא צריך להבליג ולתמוך! אז מה אם הוא שמע מספייק מה שקרה לאמא שלה?! הוא לא צריך להסיק מסקנות מעצמו!!! הוא היה צריך ללכת לבאפי ולברר איתה מה שקרה עם ספייק!! אבל לדעתי הוא פשוט מפחד, הוא מפחד שהיא תגיד לו בפנים שדברים אחרים חשובים לה יותר ממנו! הוא מנסה להיות איזה גיבור-על כדי שהוא יוכל "להשתוות" לבאפי ולא להרגיש כמו איזה "סמרטוט". הוא צריך למצוא לעצמו חיים ולחכות עד שלבאפי יהיה נוח ומתאים לדבר איתו על כל מה שקורה לה ואם הוא מרגיש לא טוב עם זה- אז שייפרד ממנה, יש לו סיבה טובה, לא?

ד י י ז י

New member
זאת הבעיה.

שהוא אוהב אותה, הוא לא רוצה להפרד ממנה... אם זה היה כזה פשוט הוא היה עושה את זה בפרק השלשישי של העונה או אפילו לפני זה, כשהוא מגלה את זה. ועוד נקודה - אם אתם זוכרים, במשך כל הזמן שבאפי ואנג'ל היו ביחד, היא תמיד באה אליו לעזרה או סתם לדבר (להלן דוגמאות: טד, הנזל וגרטל, כשהיא היתה רעה, ועוד..) נכון שזה ממש לא אותן הבעיות, אבל אני חושבת שאם אנג'ל היה היא לא היתה סוגרת את עצמה כלפיו כמו שהיא עושה לריילי.

Lady of Buffdom

New member
כי באנג'ל באפי הייתה מאוהבת

(ועדיין מאוהבת?) והרגישה איתו הכי בטוחה שיכול להיות. הוא היה אהבת האמת והנשמה התאומה (Soulmate), והיא הרגישה שהיא יכולה לשתף אותו בבעיות שלה. עם ריילי באפי לא מרגישה ככה. זה נכון שהיא מרגישה חיבה ואמון כלפיו, אבל כנראה שהיא לא מרגישה מספיק טוב איתו כדי להפתח אליו ולשתף אותו במה שהיא מרגישה. הוא בתור חבר אוהב ונאמן (בינתיים) אמור להבין שהיא צריכה זמן לעצמה ולמשפחה שלה, ולהתמודד עם הדברים.

מסכימה איתך ב100%

באפי מאוהבת באנג'ל עדין בעיני, בלי לשם לב, היא אולי היתה "מאוהבת" בריילי בראש שלה אבל היא לא התגברה עליו.*במהשך אני יסביר בספויילר להמשך בעונה* וכמו תמיד היא היתה פונה לאנג'ל כי היא אהבה אותו, אהבה ענקיתוזה ברור שרק מי שבאמת אוהבים, ויודעים שאוהב אותך, מרגישים עד כדי כל בטוחים, עם ריילי היא לא כי היא לא אוהבת אותו, והוא המסכן מחכה לה כי הוא אוהב אותה ורוצה להיות פה בשבילה... זה לא נורא מסובך- ריילי אוהב את באפי, באפי לא אותו אולי מחבבת וכל התארים של כיתה ה' אבל ברור שהיא לא אוהבת, ועל כן הוא רוצה להיות שם בשבילה, אבל היא מצידה לא רוצה כי הוא לא נותן לה שום תחושת ביטחון וגם ככה קשה לה אז עוד להפתח בפני ריילי (תמיד להיות פתוח לפני משהוא זה קשה), בכל מקרה פה זה מקרה מובהק של חוסר אהבה, ובגלל זה היא לא חשה בטוחה לבכות לו, שלא כמו עם אנג'ל. ספויילר להמשך העונה- בסופו של דבר כשבאפי פגשה את אנג'ל אחרי ההלוויה היא אמרה לו שהיא לא יודעת מה היא היתה עושה בלעדיו, איך היא היתה עוברת את הלילה, שמה רק רואים כמה זמן עבר והיא עדיין מאוהבת בו ומרגישה בטוחה רק איתו. לא יודעת מה איתכם אבל החלק הזה הוכיח לי כמה הם אהבת אמת, כמה היא אוהבת אותו, וכמה הוא אותה. (למה הוא חזר ללוס אנג'לס, גרר ארג...)

הוצאת לי את המילים מהפה.

באפי מאוהבת באנג'ל עדין בעיני, בלי לשם לב, היא אולי היתה "מאוהבת" בריילי בראש שלה אבל היא לא התגברה עליו.*במהשך אני יסביר בספויילר להמשך בעונה* וכמו תמיד היא היתה פונה לאנג'ל כי היא אהבה אותו, אהבה ענקיתוזה ברור שרק מי שבאמת אוהבים, ויודעים שאוהב אותך, מרגישים עד כדי כל בטוחים, עם ריילי היא לא כי היא לא אוהבת אותו, והוא המסכן מחכה לה כי הוא אוהב אותה ורוצה להיות פה בשבילה... זה לא נורא מסובך- ריילי אוהב את באפי, באפי לא אותו אולי מחבבת וכל התארים של כיתה ה' אבל ברור שהיא לא אוהבת, ועל כן הוא רוצה להיות שם בשבילה, אבל היא מצידה לא רוצה כי הוא לא נותן לה שום תחושת ביטחון וגם ככה קשה לה אז עוד להפתח בפני ריילי (תמיד להיות פתוח לפני משהוא זה קשה), בכל מקרה פה זה מקרה מובהק של חוסר אהבה, ובגלל זה היא לא חשה בטוחה לבכות לו, שלא כמו עם אנג'ל. ספויילר להמשך העונה- בסופו של דבר כשבאפי פגשה את אנג'ל אחרי ההלוויה היא אמרה לו שהיא לא יודעת מה היא היתה עושה בלעדיו, איך היא היתה עוברת את הלילה, שמה רק רואים כמה זמן עבר והיא עדיין מאוהבת בו ומרגישה בטוחה רק איתו. לא יודעת מה איתכם אבל החלק הזה הוכיח לי כמה הם אהבת אמת, כמה היא אוהבת אותו, וכמה הוא אותה. (למה הוא חזר ללוס אנג'לס, גרר ארג...)

לנצח1

New member
בקשר לריילי

ריילי, לפי דעתי, הוא לא גיבור..כאילו לא יודעת יש לי קונפליקטים בזה. מצד אחד אני חושבת שהוא סובל הרבה מבאפי... אבל אני לא חושבת שזאת אשמת באפי אני חושבת שזאת אשמתו בלבד! הוא כל כך נידי!!!! כאילו- לא חשוב כמה היא מראה לו שהיא אוהבת אותו זה לא מספיק לו!!! מה הוא רוצה שהיא תעשה???? תבוא אליו ו.. ו.. מה?!?! אני לא מבינה!!! הוא כל כהזמן אומר שהיא מתרחקת שהיא לא אוהבת אותו, בטח שהיא לא אוהבת אותו- איך אפשר כל הזמן להוכיח אתהאהבה שלך למישהו?!?! שמישהו אומר לך את זה כל כך הרבה פעמים בסופו של דבר נמאס לך! הוא מקנא באנג´ל? אנג´ל היה האהבה של באפי שביעית לא זוכרת איזה פרק (אבל זה עד פרק 9) ר ו ו ח ה ו ד ע ה רווווווווווחחחחחחחחחח הוווווודדדדדעעהההההההה אפילו היא אמרה שאנג´ל הוא האהבה היחידה שלה.. שהיא אף פעם לא אהבה ואף פעם לא תאהב מישהו כמו שהיא אהבה את אנג´ל!! היא אמרה את זה בעצמה (זה היה בפרק שהיה על אניה!) סוף
שביעית אבל חוץ מזה האהבה של באפי אל ריילי והאהבה של באפי אל אנג´ל שונה לגמרי! אנג´ל זאת האהבה הכי גדולה שלה למרות זאת האהבה אל ריילי זאת אהבה רגילה..... היא לא צריכה להוכיח לו כל הזמן שהיא אוהבת אותו! היא דואגת לו..היא לא רצתה שהוא יילך לבד כי היא לא רוצה שהוא ייפגע.. היא נמצאת איתו, מחבקת אותו. וזה לא מספיק לו! מה הוא רוצה כבר?!?! איזה נזקק! הוא כל כך דון ממין זכר :" באפי תאהבי אותי, באפי תחבקי אותי" אוף!

סוגיית ריילי-באפי

כולנו שונאים אותו הא?! (חוץ ממני) אף אחד לא יודע למה חוץ מלהגיד כי הוא נידי. ככה אמרנו על דוון ובסוף כולנו (רוב) אוהבים/סובלים אותה. תהיו במקום ריילי, אתם מאוהבים עד הראש, אתם רואים שהמישהוא השני לא- מה עושים? מתכחשים, לכן ריילי לא רואה כמה באפי התרחקה ממנו והכול, הוא מתכחש (כמוני) ובוחר תוך כדי להתעלם מהמצב שנוצר שהיא לא אוהבת אותו, תנסו להיות במקומו ותבינו שהוא לא נידי הוא פשוט מאוהב, וקלואי- ברור מאוד שהוא נידי כי הוא מאוב והוא צריך צומת לב, זה נורא מעליב שהצד השני מתעלם, וברור שהוא לא רואה את זה שהיא מתרחקת ממנו, ומה רציתי שהוא יבוא ויגיד לה- שמעי את מתרחקת בואי נקצץ את העיניינים? הוא לא מסוגל כי האו מאוהב בבאפי ***(תזהרו מהתשובה שלכם, אני היתי במקום שלו אני לוקחת את זה קשה)***

לנצח1

New member
אנחנו לא מופרעים..אנחנו פשוט

אומרים את האמת הקרה... בנג'ו תודה בזה- אתה הומו!!!! אין בזה בושה..!!!!!!!!!!!! ;)

ANGEL N

New member
פרק מקדם עלילה...

הפרק הזה לדעתי הוא פרק מקדם עלילה. הרבה דבריפ בפרק הזה מתפתחים בצורה משמעותית ביותר: קודם כל אנחנו מגלים את השם של "החיה", קוראים לאישה הזאת גלורי! אני חושב שאף אחד לא מופתע שהשם של האיש הכ"כ דואגת לצורה שלה וכ"כ מתופחת ויפה הוא גלורי. יותר מזה אנחנו מגלים שהיא נמצאת בלחץ זמן, אין לה את כל הזמן שבעולם והיא צריכה את המפתח וכמה שיותר מהר סוף סוף אנחנו מבינים שגו'ייס חולה, כבר מהפרקים הראשונים אנחנו מבינים שמשהוא לא בסדר, יש לא כאבי ראש, היא מאבדת את השפיות לכמה שניות, מתעלפת ובפרק הזה אנחנו מגלים שיש לה גידול במוח. ואחרון חביב הוא ריילי שבפרק הזה מגלה עד כמה מה שהוא אמר לזאנדר לפני כמה פרקים "אבל היא לא אוהבת אותי" נכון. הגיבור האמיתי של הפרק הוא ריילי לדעתי, כן כן שונאי ריילי הוא היה גיבור אמיתי: ריילי בפרק הזה מקבל כמה "מכות" כואבות ביותר. בתחילת הפרק נודע לו מספייק שאמא של באפי נמצאת בבית חולים, הוא החבר של באפי שומע על העיניין מספייק (כביכול) האויב של באפי. בהמשך הוא מגלה מדון עד כמה הקשר בינו לבין באפי הוא קשר קליל ולא רציני מבחינת באפי, היא לא מתרגשת ממנו ומאוד אפטית לקשר הזה בניגוד לקשר הקודם שהיה לה. והחשוב מכולם הוא שבאפי דוחה את ריילי, בכל פעם שהוא מתקרב אליה פיזית היא מתרחקת ממנו, בכל פעם שהוא מנסה לדבר איתה ולגרום לה להיפתח בפניו כמו שאמור להיות בין חברים היא מתנגדת ולא משתפץ אותו בעצם בכלום. למרות כל הדברים האלה ריילי לא יוצא מהכלים ונותן תמיכה לבאפי בכל מה שהיא מבקשת. הוא לא בא אליה בטענות לשום דבר, הוא מגלה הבנה וכל הזמן אומר לה שזה בסדר שהוא יעזור לה. נכון שבאפי נמצאת במצב קשה ביותר, אבל ה"מכות" שהוא חוטף ממנה הם כואבות ביותר. הפנים שלו כל הזמן עצובות וקודרות, הוא כ"כ אוהב את באפי. הפרק הזה מוכיח עד כמה ריילי אוהב את באפי וכמה הוא מוכן לעשות בשבילה, עד כמה הוא מוכן לסבול ממנה בכדי להיות איתה. נכון יש לו מעידות אבל כל אחד מועד אפילו באפי מעדה כמה פעמים וכמובן שאני חייב להתיחס לקטע המצחיק ביותר בתחילת הפרק כשזאנדר מדבר עם ווילו על זה שריילי חיסל לבד את הערפדים בפרק הקודם למרות שהוא קבע לחסל אותם איתם התגובה של ג'יילס פשוט קורעת הנה הציטוט: :XANDER ... when a person makes a "Destroy All Vampires" date, it's simple courtesy to wait for your co-destroyers. Am I right, Giles? ON GILES, still scrutinizing his ad. :GILES I'm almost certain you're not. Though, to be fair, I haven't been listening. נ.ב כתבתי כ"כ הרבה על הפרק ואז היתה הפסקת חשמל אז זו הגירסה הקצרה יותר

natali24

New member
../images/Emo8.gifנו, ומה רע בספויילרון קטנטן?!

אחד קטן כזה, לא מזיק. עם ציון העובדה שהוא ספויילר בהגדשה רבה. בבקשה?! נתלי

Bufreak

New member
רצית ספויילרון? ../images/Emo58.gif לפרק...

אז קודם כל,שוב, יש פה ספוילר לפרק אז לא לקרוא. נתחיל ספויילר פיצי(אני לא ממליץ לקרוא)? נחש ענקי וממוחשב מספר 4 הולך להופיע היום. ספוילר גדול: ימצאו "צל" בראש של ג'ויס. ספוילר ענקי ביותר: השם של זאת שרודפת אחרי באפי הוא גלורי. !!!!

Bufreak

New member
כן. 4. ../images/Emo58.gif לפרק הזה.

היה את הנחש מהעונה השנייה. זה שאלה מהקולג' רצו להקריב את באפי וקרדי למענו. הנחש שראש העיר רצה להאכיל בתינוקות. הנחש שראש העיר הפך להיות. והנחש של גלורי.

אני זוכר 3 דווקא... ספוילר 5X08

נחש הביבים ראש העיר והנחשון של גלורי שלושתם נראו על הפנים

natali24

New member
תודה

אויש, מה הייתי עושה בלעדיכם?! חברי היקרים לפורום באפי. תודה - אתם נ-ה-ד-ר-ים !!

למעלה