508 באפי בביפ

natali24

New member
יאללה - תתחילו לספר: מה הולך לקרות.

מה הולך לקרות בפרק היום בערב? נתלי

הייזל

New member
508 באפי בביפ

אני מזכירה שאחרי הפרק יהיה דיון בצ'אט בשעה 21:20. תהנו

אוי... ../images/Emo41.gif

הנחש המוזר וחסר כל הקשר לאפקטים.. ייקס. באמת פרק לא משהו יחסית לשאר העונה, למרות שדברים עם ג´ויס מתפתחים מעט. ואל.

B a n j o

New member
הנחש היה

ממש מאעפן בלי קשר לגודל, לפעמים גדול לפעמים קטן. הנחשים מפלסטיק בחנויות נראים יותר אמינים... פרק חמוד אבל

לנצח1

New member
כל כך צודק!

מזה הנחש המפגר הזה???? כאילו, זה בערך הזכיר את ה"מפלצות" בעונה הראשונה.. דפוקים כאלה מעפנים.. לא שאווה ;)

קלואי1

New member
רק אני חשבתי שהוא היה ממש ממש מתוק?

הוא היה מותק כזה.. לא יודעת.. הזכיר לי קצת את סטיץ´ מלילו וסטיץ´. גם לפי דעתי זה היה פרק חלש יחסית לעלילה... לא הבנתי מה היה כל הבולשיט הזה עם ריילי והערפדית... אבל נורא השתעשעתי שגלורי הייתה בחנות והם אפילו לא ידעו.. וגם כשהיא מדדה את הנעליים באחוזה הזאת והם כזה אומרים היא בטח מסתתרת באיזה תעלה... וספייק... איזה קושקוש... הוא הריח את הסוודר שלה!!! ועכשיו כולם ביחד: אוווווווו טוב אני נכנסת לצ´אט...

prophecy girl

New member
לא ראיתי את הפרק!!!

לא תאמינו מה קרה לי!!! זה התחיל כשאני יושבת לי במחשב ופתאום אני רואה שהשעה שמונה וחמישה ועוד לא תקלחתי ולא הכנתי אוכל ולא כלום, אז רצתי מהר להתקלח ודווקא היום המיים החליטו לקפוץ מהמקלחת והייתי צריכה לנקות הכל. כשכבר יצאתי מהמקלחת היה שמונה ועשרים (התקלחתי עשר דקות!! תודו שמגיע לי צל"ש!!!) ואני פותחת טלוויזיה ופתאום יש את השיר פתיחה ואני כמו דפוקה עומדת שם ומסתכלת!!! על הפתיחה!!! ואז כשנגמרה הפתיחה נזכרתי שאני עוד עם חלוק ושאני צריכה להתלבש אז הלכתי מהר והחלפתי לפיג'מה ואז ירדתי למטה כדי לקחת כוס קרח (כי ארוחת ערב אני כבר לא אכין, לפחות זה... (כן אני אוכלת קרח... אני מוזרה, אני יודעת...) וזה טעים) ואני עומדת חמש דקות ולא יוצא כלום ממכונת הקרח הנכבדה שבמקרר אז אני מחליטה שצריך לפתוח את הפריזר לראות מה לא בסדר כי אני שומעת שזה כן מכין אבל זה לא נופל לי לכוס, אז אני לתומי פותחת את הפריזר וכל הקוביות קרח שהיו אמורות ליפול לכוס שלי נפלו עליי מהמקרר (כנראה שמשהו חסם את היציאה או משו...) אז חייבים לנקות לפני שאמא חוזרת, אז התחלתי לנקות את כל הקרח ותאמינו לי זאת עבודה קשה ואז שכבר עליתי למעלה הפרק נגמר!!! גרררררר! אבל מה שאני לא אשכח מהפרק הזה עוד כשראיתי אותו בסטאר וורלד זה הנחש הצולע... עם הידיים...חחחחחחחחחחחח גאה בכם אם קראתם עד לכאן...

B a n j o

New member
../images/Emo41.gif לסוף עונה 5 !!!!

מה אתם אומרים ? האימפים של גלורי/בן גם החליפו זכר/נקבה כמוהם? כי ראינו אצל בן שהיו כאלה נקבות, לאיפה הזכרים נעלמו ?

Lady of Buffdom

New member
נראה לי שיש כמה

Anyway, הנחש באמת היה דפוק
אבל הקטע שהכי אהבתי בפרק היה עם ספייק (איך לא?)
Riley: Were you ... were you just smelling her sweater? Spike: No. (Riley glares at him) Well, yeah, all right, I did. It's a... predator thing, nothin' wrong with it. Just ... know your enemy's scent, whet the appetite for a hunt. (He sniffs the sweater again.) Ah, that's the stuff! Slayer musk, it's bitter and aggravating!
בקטעים כאלה בין ספייק לריילי זה כל כך בולט מי באמת יותר שווה (ריילי! סתם סתם...
) ריילי כל כך אגואיסט! לג'ויס יש גידול במוח והוא חושב רק על עצמו ועל זה שבאפי לא מספיק שמה לב אליו. הוא באמת חשב שהיא תגיד לו: "לאמא שלי יש גידול במוח, אבל עזוב. בוא נתמקד בך"

ד י י ז י

New member
../images/Emo6.gif

מסכימה. אבל אני גאה (בעצם לא ממש גאה..) לומר שקצת הצטערתי בשבילו אחרי מה שדאון אמרה על אנג'ל. באמת! וגם בסוף, כשהוא עמד והסתכל.
היה פרק מצחיק! במיוחד קטעי ספייק ואניה, אבל מה חדש פה? בעקרון, פרק דיי צולע... התרגום שיגעעעעע אותי! צריך לעצור את המתרגמים ומיד!

לנצח1

New member
אגודת: לעצור את המתרגמים מתחילה!

מי שרוצה להצטרף מוזמן!!!!!:) הסלוגן שלנו: לעצור את המתרגמים הטיפשים (ואת מפלצות אסקייפ בשביל קלואי ;))

קלואי1

New member
count me in!!! ודרך אגב, תמי-

ראיתי את הלינק ששמת על Escape from escape ענק!!!!

תמי אומרת שלום! וכל כך ידעתי

שתאהבי:) ישר חשבתי לשלוח לך את הקישור:) אני מקווה ששאר חברי הפורום שהיו בצ'טים הבינו:)

IDOffryn

New member
היום סוף סוף..

שמעתי מה השיר בפרסומת של איסקייפ אומר: they all around you.. משהו משהו משהו trying to get you down.. ספרו לנו על זה?? אז למה את תוקעים אותם בכל מקום אפשרי....??? באמת נראה לכם שזה יעזור שיברחו אליכם???? stop with this madness!!!!!!!!

אתם מודעים לזה-

שזה כולה פלפאון או סלקום אני לא בטוחה, במסלול לצעירים? שום חברה חדשה שום בטיח... סתם בלע. זה ממש הטראומה הפורומית שלנו ההא!?

למעלה