50 פלוס

דורה

New member
50 פלוס

אני מחפשת חברים שאוהבים לטייל טאטרון מוסיקה וספרים

yaely2

New member
מנהל
תפור עלי ../images/Emo28.gif ../images/Emo34.gif

שלום לך, גם אני אוהבת מאוד את הדברים שהזכרת יעלי

Sודית

New member
BT1, אני מתפלאה עליך.....

לא מצאת בפורום הזה טאטרון??? לא שאני יודעת מה זה...חחחחחחחחח. ו...ספרים יש בסטימצקי.... אז למה אתה לא מסביר הכל??????. סודית מעמותת הסברה.

magy

New member
אני מתה על תיאטרון.......

בטוח שעוד אנשים אוהבים תיאטרון......

פפו

New member
החיים הם תאטרון

ואנחנו סה"כ שחקנים לעיתים שחקנים ראשיים אך בדרך כלל זוטרים או אפילו תפאורה בלבד עד שהבמאי מחליט להדיחנו מהבמה ומכניס מוכשרים וצעירים וכך סובב לו העולם....

Sודית

New member
אני לא מתה.....

אבל הצגות טובות, אוהבת גם רואה. כתבתי "טאטרון" בכוונה... זה נראה אחרת לא??? חבל שלא רואים את החיוכים באותיות...זו בעיה. סתם התבדחתי על הטעות בכתיבה.... לפעמים יש טעויות מצחיקות, כמו שפפוש כתב נחדה במקום נחמדה.... סודית....איפה ההומור???????....

פפוש4

New member
דורה היקרה!!!!

אל תאמיני למה שכתוב אומנם לפורום קוראים חמישים פלוס אבל אנחנו ילדים בסך הכל והפלוס היחיד שלנו זה במשקל (טוב טוב לא לכולם) ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!1

B T1

New member
סודיתי!--בגלל ראייתי החלשה לא .....

כל כך ראיתי אותך במפגש בחוף.

BT ערב טוב ........הסתכלת

ימינה ושמאלה אבל לא ראית........ היא היתה ........היא פשוט דומה לדני דין (רואה ולא ניראה) .......

B T1

New member
רוזנתי!--ערב טוב!

תשובה מעניינת. שמח שאת פה. יכול להיות שלא ראיתי אותה כי סונוורתי מיופיה. (אני בטוח שביידיש או בחרוזים זה נשמע יותר טוב)

Sודית

New member
ערב טוב דורה וברוכה הבאה.....

תאמיני לי שפה בפורום זה אחלה של תיאטרון... פעם צוחקים, פעם עצובים ופעם מאוהבים. יש פה הההכככלללל....שבי ותראי. סודית, אחת מהשחקניות.

magy

New member
ברוכה הבאה דורה

אני אוהבת את כל הדברים שציינת..... אחד אחד.......ואת כולם ביחד וכן, אני גם אוהבת לאהוב. זה כיף כזה......כמו מוסיקה, כמו תיאטרון, כמו טיול, ובעיקר כמו ספר טוב.

magy

New member
הצצתי לך בכרטיס....

נו, לא פלא שאת אוהבת מוסיקה....... ואת יודעת מה.....בין כל הדברים שרציתי להגשים בחיי........ (ולא הספקתי את רובם), רציתי ללמוד לנגן על פסנתר...... אילו היה לי מספיק כסף........זה היה הדבר הראשון שהייתי עושה..... כיתבי גם אם יש לך שגיאות ....אני מניחה שאת בארץ הרבה פחות שנים מכולנו פה......

ישRאל

New member
חברה אתם היתבלבלתם,,היא התכוונה,

לטיאטרילון,,,זה עם הריצה,אופניים,ושחיה,,אולי יש גם תיאטרון,,וזה משהו חדש,,

Sודית

New member
ישראללללללל......מה קורה לכם???

טריארטלון....תחרות ספורט שמורכבת משלושה דברים, כמו שכתבת.... תגידו אתם עושים את זה בכוונה???? סודית אצל אבן-שושן...

למעלה