50 פלוס

Sודית

New member
מגי....

בתגובה שלך משתמע כאילו צחקתי על הגברת....וזה ממש לא כך. חשבתי שיש לך הומור....כי לי יש המממממון!!!! אני מקווה שדורה תקבל זאת בהומור. סודית...אוהבת לצחוק....גם על עצמה.

Sודית

New member
יש חוברות...נשמה....ברושורה???

קאפיש??? ואני חוזרת....ספרים יש בסטימצקי. יאלללה תביא איזה שיר.... בוצ´לי...טיים טו סיי גוד-ביי.... אל תתלהב....אני לא הולכת לשום מקום
סודית מצפה בכיליון...לבּוצֵ´לי.

אמרו לי שמתי נותנים

אז לוקחים ....אלא מה הבעיה? ששכבר לא נותנים רק לוקחים...:)

פפוש4

New member
ישראל כמו שביקשת

שלוש נעימות של להקת ספיירו ג´יירה אם אתה אוהב ג´אז אז היום אתה מתמכר אליהם הסגנון שלהם פיוז´ן ( אל תיעלב למקרה שאתה לא מתמצא ) שזה מוסיקת רוק ג´אזי והסגנון הנוסף שלהם ובזה הם מפורסמים זה ג´אז לטיני מנוגן בעזרת כלי נגינה שקוראים לו מרימבה (משהו שדי דומה לקסילופון) אז אם אתה מתמצא אז תשכח כל מה שכתבתי. אם לא אז זה שיעורון קצר על הלהקה ועכשיו רשימת הלהיטים שאני אוהב. מישהו אמר לי שיש בקאזה או בגוגול אני לא מתמצא כמוך באינט´ 1 WALK THE WALK 2 SOUYH BEACH 3 BAHIA אם תעביר את כולם או אחד מהם זה יהיה גדול אז בבבקקקקקשששששהה!!!???

B T1

New member
חברים! תודה רבה! ומה עם חוש הומור?

בסה"כ רציתי שכולכם תתנפלו עלי, מי במכות ומי בנשיקות.

B T1

New member
מגי!--אם את אוהבת לאהוב.

יש לי דובי (דומה ל-פו) אם את מבטיחה לאהוב אותו ללא מיצרין אני מוכן לוותר עליו.

מגי , ../images/Emo8.gif

לא ראיתי את התגובה ל- B T1 מעדיפה את שלי ? קניתי אותו במכירת סוף העונה בקסטרו. את המעיל, כמובן.

חמישים פלוס?....

אתם חייבים להזכיר לי את זה? ...לקלקל לי את המצב רוח?.......:))))))))))))

B T1

New member
איב!--האם תשובתי נשמעת לך כמו...

50+ חשבתי יותר ברמה של גן ילדים. בקשר ללנשק-עכשיו אני לומד. (רק אל תגידי שק לי) אף פעם לא מאוחר מדי.

B T1

New member
רוזנתי! זה לא קורס.

אלה יותר נראים כמו שעורים פרטיים מאוד לא מסודרים. אני משתדל להיות תלמיד חרוץ אבל משקשק מבחינת הגמר. (מותר להביא ספר ומחשבון)

B T1.

רוצה גם כריות כמו שלי? זאת מימין צילי, זו משמאל גילי. אורגיה, כל לילה.

B T1

New member
בן אהרון-- אסור לעשות פרסומת...

בפורום, (מקודם לקסטרו עכשיו צילי וגילי) אלא אם זה משרת את האינטרסים הצרים של תפוז.

דורה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בואי היכנסי...קחי כסא שבי......קיראי...(ספרים לא פה...) מוסיקה יש פה בשפע........יש אחראי מוכשר קוראים לו ישראל.....רק תבקשי מיד ישים איזה שיר שאת רוצה......הכל יש לו בסל......תיאטרון ??????. בואי.....יש תיאטרון חיפה .........יש הצגות פעם אחלה פעם פיכסה.....אבל יש בשפע........

פירט

New member
ואולי היא בעלת חברת הובלות....../images/Emo48.gif

פסנתרים וכאלה............

למעלה