5 כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע. שיהיה לכם שבוע מקסים.
I inbal287 New member 11/2/07 #1 5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מקסים .
5../images/Emo88.gif כתבו את חמשת הדברים שבשבילם ובגללם שווה לכם להתחיל את השבוע . שיהיה לכם שבוע מקסים .
I inbal287 New member 11/2/07 #2 שלי../images/Emo9.gif 1. ההפקה של תרצה ברביעי 2. שיעור צילום 3. ערב כייפ בשני 4. פיתוח קול 5. ת"א
B Black Balloon New member 11/2/07 #3 //// 1. "יד ושם" ברביעי 2. תוצאות של המבחן בהסטוריה [אחרת אני מוציאה את דורה להורג ] 3. אממ... קניות לפולין, אני מקווה וזהו, לא יודעת
//// 1. "יד ושם" ברביעי 2. תוצאות של המבחן בהסטוריה [אחרת אני מוציאה את דורה להורג ] 3. אממ... קניות לפולין, אני מקווה וזהו, לא יודעת
G gal y kike New member 11/2/07 #4 ../images/Emo41.gif ראשון- הסתפרתיי.. איזה קצרר יצאא..אין לי יותר צבע חום בשיער קלולולו שני- יומולדת לחברה באיזה מועדון אני יודעת .. כל שאר השבוע אין לי מה לעשות חוץ מללמוד למבחנים ולצאת חמישי-שישי-שבת כרגיל..
../images/Emo41.gif ראשון- הסתפרתיי.. איזה קצרר יצאא..אין לי יותר צבע חום בשיער קלולולו שני- יומולדת לחברה באיזה מועדון אני יודעת .. כל שאר השבוע אין לי מה לעשות חוץ מללמוד למבחנים ולצאת חמישי-שישי-שבת כרגיל..