5

inbal287

New member
5../images/Emo88.gif

כתבו חמישה דברים שבגללם ובשבילם שווה להתחיל את השבוע
.

HimXAndXHer

New member
המ.

1. מגמת אומנות ביום ראשון. 2. מגמת אומנות ביום שלישי. 3. פסיכולוגית בחמישי (אעעע! לא! הפגישה ה23! לאאא! TT.TT ) 4. נוער מרצ. 5. סיגריות.

bitter end

New member
הו הו הו

1. ביולוגיה.
2. אריק. (
) 3. יום הורים. 4. שיעורי אנגלית, מה? מצחיק שם! 5. המע' השווה שלי (כל יום 4 שעות)+ עתידים.

little WhiSper

New member
כן אה...

1. בגלל ההוא...(?) 2. משחקים. 3. ערבפולין. קשה לי למצוא.... פשוט לעבור את הזמן הזה.

DanaValo

New member
אהבתי ביותר ../images/Emo45.gif

1.בשביל לראות את החברים ^^; 2. בגלל שביום שישי הבא מתחיל הטופ מודל הבאה [אנישטחית, ואני מודעת לעניין, ואני גאה ^^;] 3.בשביל שיעור משחר של שלוש שעות ביום שני
4.בשביל שבמהלך השבוע יעבור לי כבר[ בע"ה, אני מקווה] כאב הגרון הזה!!! 5. בשביל החזרות במהלך השבוע
אני כ"כ מעאפנה

xXxHIMCRxXx

New member
[בקטן כזה ולא קשור / נדחף נורא:]

"אני לא אוכלת פרה. ואני לא אכולת בשר. כי פרה זה בשר. אבל עוף זה בסדר, כי עוף זה חיה" |מפסיקהלהפסיקלאלהיותקשורהוהולכתלשחקבתמימותבמקשיםשלהDVD|

xXxHIMCRxXx

New member
אממ...

ששווה? בנוגע למחר יש לי 3 דברים שאפשר להישאר לישון בגללם
בכל אופן, ננסה? 1. את הכמה דקות בכל יום, שאפשר לשבת ולא לעשות כלום. יש אותם רק בבוקר ואם מנצלים אותם טוב, אפשר לקום עם מוטיבציה נפלאה. 2. לקום לחעוד יום עמוס בשירים מעולים. 3. יום שלישי. היטום הכי מעניין ומצחיק בשבוע. 4. להפסקות. ההפסקותת בבי"X שלי שבות שעות שלמות של כלום. 5. עוד יום של תקווה שאני אולי אצבע את השיער. ייאי.

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif זה כל כך ע-י-ל-ג~ ;[

1. מגמת תיאטרון בשני. [
] 2. יום הולדת 32 לדייבי, גם ביום שני. [אומג!!!!!!!!!111111111111111
!!!1111] 3. סיגריות. [והעשן שלהן. זה.. מהפנט ו.. אני אוהבת לעשן.] 4. ליסטרין. זה שורף את הפה אחושרמוטות אבל הוא מרגיש כל כך נקי אחר כך. [ליסטרין זה מי פה. בשביל הסמיילי החדש דנדש.] 5. עוד שבוע להתעסק ולהתלהב מדייבי. [הסמיילי החדש שלי. כן, קראתי לו דייבי, כן, אני מודעת לזה שזה נורא פתטי. לא איכפת לי.
] זה ניסיון כל כך עצוב לאופטימיות, ג'יזס. T~T

DanaValo

New member
היומולדת של ווילה שבוע הבא!!!!!!!!1

שכחתי שזה בשבוע הבא. 22.11 אאעעאה

DanaValo

New member
אני הולכת לרופאת שיניים ב-30 ../images/Emo6.gif

ווילה בן 30. כן. אהה.

DanaValo

New member
גמאני ../images/Emo7.gif יש כ"כ הרבה לחץ עם ההפקות

וכ זה עד שאין זמן לנשום [רצינית..] גם בחנוכה אני לא אוכל לפגוש אתכן

Rose131

New member
אר

לסיים את הפאנפיק שלי. לא יקרה. אר. היומולדת של וילה?
אר. כלום?

למעלה