5

Rose131

New member
MCR

אבל הוא גרוע והוא לא הולך להיות גמור בזמן הקרוב, אם לא יימחק.

../images/Emo98.gif!!!!!1111../images/Emo163.gif

א.כי יש ציור ביום רביעי
ב.כי אולי אני נוסעת לת"א בחמישי ג.כי אולי אני אראה המון אנשים שאני אוהבת בחמישי ד.כי אולי אהיה בהופעה מעולהההההההה בחמישי ה.כי אני עדיין לא עובדת!

Elpar

New member
אואה

שיעור גיטרה ביום שני. הרכב ביום שלישי. להקה ביום חמישי וגם תיאוריה בחמישי. בי"ס, גם בשיעורים וגם בהפסקות, איזה קטעים הולכים
במיוחד בביו רפואה! גדול!!!

danduuu

New member
איזה רעיונות יש לך את ../images/Emo9.gif

1. בגלל שאני רואה אותו מחר וכל השבוע
2.בגלל היומולדת של וילה הזקן שדרך אגב החלטתי שזה יהיה יום הוילה הבינלאומי
3.כי אני נוסעת לת"א לחדש את הפספורט האמריקקי שלי
ואז אני שוב אהיה חוקית בארה"ב 4.כי יש את פריציייייייייי 5. כי יש את הכיתה המדהימה שלי ואת השכבה שלי וזה כיף
ובטוח יש עוד דברים רק לא עולה לי בשעה הזאת חחח

milkshakit

New member
אותו? ../images/Emo2.gif

אני מרגישה כאילו שאני חיה על מאדים!! מי זה??
דברי איתי בובה

נממ

1. הלן
2. שוקולד. (האימא המשוגעת של חברה שלי קנתה לה 4 חבילות שוקולד אגוזים, והיא לא מסוגלת לאכול את כל זה לבד, אז היא מביאה לנו לבצפר כל יום קצת
) 3. בגלל שלומדים שייקספיר עכשיו בספרות, וזה תמיד משעשע. 4. כל יום שעובר יותר מקרב אותי לחופשחנוכה ולטיולשנתי. 5. בגלל הסופשבוע
(יש לי המון תוכניות, השאלה מה מהם יצאו לפועל. :X שופינג, לפגוש מישהו, סרט ומחווה לפרדי מרקורי).

HimXAndXHer

New member
כפרעלייךXDD סג, את והשוקולד שלך. XD

יום שלישייייייייי!!!!!1111111111111

חחחחחחחח כמו חברה שלי

היא הולכת לקנות שוקולד והיא אף פעם לא באמת רוצה. אז היא מגיעה אלינו למשרד ואומרת "רוצה שוקולד?" היום קיבלתי קינדר בוואנו!!!
אחרי ששעה לפני כן באתי לאיזה קצין ואמרתי לו "מגיע לי קינדר בוואנו על כל מה שאני עושה כאן!!!" והוא אמר לי "לכי תקני!" XDD פשוט קראה אותי!! =)

pureK

New member
../images/Emo60.gif

1. כי אני מתחילה עבודה חדשה
2. כי גם השבוע אני הולכת להיות תקועה עם תרנגולים 3. כי אני הולכת להתחיל אנימה חדשה ^_^ 4. כי בסוף שבוע אני אהיה במקום שאני הכי רוצה להיות בעולם 5. כי אולי יקרה משהו ממש מעניין *מקפצצת* ואולי אני אצליח לסיים את המסך הראשון של הפרק השני של הירוז ואולי אני אצליח לסיים את הספר שאני קוראת...

pureK

New member
heroes of might and magic 5

משחק תפקידים עם אסטרטגיה, אני מאבדת את עצמי בו מרוב התמכרות (ברמה כזאת שאני שוכחת מהצורך להדליק סיגריה, משהו שלא קורה הרבה). לגבי האנימה.. יש כמה אפשרויות, עדיין לא החלטתי..

pureK

New member
איכס קרציה!

סתם.. לא שיחקתי בקודמים (אבל ממה שחפרתי יש שינויים די רציניים וגדולים), על איזה אופציות בידיוק את מדברת (מבחינת דמויות, קסמים, עלילה וכולה וכולה), תפטי אני אספר לך... (כי לא נראה לי סביר להתחיל למיין את כווווווול האפשרויות שם...)

למעלה