5 שנים

A Pig in a Cage

New member
5 שנים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך יכול להיות שקוזמו לא דיבר עם אמא שלו 5 שנים, אם בעונה השנייה או השלישית יש סיפור שמתרחש על כמה פרקים, עם הג´קט של קריימר, שקשור לאמא שלו וחבר שלה (אם אני לא טועה)? עוד אחד מהחורים הקטנים בתסריט??

shy-1

New member
טוב,זה לא התנך,זה רק תסריט, ואתמול

היה עוד משהו לא רגיל,כשגרי שמע את גורג צועק מעבר לדלת לקרמר שיפתח את דלתו,(קרמר לא היה בבית), איך גורג נכנס לבנין?

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo2.gif

יפה... הנה עוד משהו, שמתקשר לאמא של קריימר. כשג´ורג´ נכנס ואמר (או שמישהו אחר אמר) שהוא צריך שרת שירגל שם ואז קריימר נלחץ קצת ובסוף ג´ורג´ הוציא ממנו שאמא שלו שרתת (שרתת... זה נשמע מוזר...) אז ישר איליין אמרה "?Babs", כלומר היא הכירה את אמא של קריימר או לפחות שמעה עליה, ועוד הופתעה לשמוע שהיא מנקה שירותים. אבל אם קריימר לא דיבר עם אמא שלו 5 שנים אז אין סיכוי שהיא פגשה אותה בפרק הזמן הזה, ובהנחה שהוא לא סתם אומר לאנשים איך קוראים לאמא שלו, היא לא אמורה לדעת איך קוראים לה בכלל, בטח שלא להיות מופתעת לשמע משלח ידה רוצים להיכנס עוד יותר עמוק? סבבה. איליין מכירה את קריימר מאז שהיא וג´רי יצאו ביחד, ולא לפני זה נכון? בהנחה שזה היה קצת לפני העונה הראשונה (נגיד העונה האפס, או אולי 1-), צריכים להתקיים שלושה תנאים בשנה הזאת מאז שהם התחילו לצאת עד שקריימר הפסיק לדבר עם אמא שלו (בעונה הראשונה, לפי החישוב): א. קריימר דיבר עם איליין על אמא שלו או שהיא פגשה אותה ב. איליין התחילה לקרוא לה "Babs" במקום "Mrs. Kramer" או "Barbara" ג. היא זכרה את השם שלה אחרי 5 שנים הסיכוי שכל שלושת התנאים האלה התקיימו הוא אפסי לחלוטין! מכאן אנו לומדים שני דברים: 1. כל הסיטואציה המופרחת הזאת לא הגיונית בכלל ונוצרה רק כדי להביא את הדמויות (והצופים) להכיר את שמו הפרטי של קריימר 2. מאוד משעמם לי אז למה שלא נפתח פינה יומית שתיקרא "מה לא בסדר בפרק של אתמול", בה נדון בעוד כל מיני דברים מוזרים ומפגרים כאחד? אני בעד. לפחות יהיה לי מה לעשות בעבודה...

Optimus_Prime

New member
אלוהים

ממש תרגיל באלגברה.. אם תנאים ואם משוואות... IF ואפילו יש שם LIM של חמש שנים =) אדיר!!

shy-1

New member
ובכן חזירון,יש לך טעות קטנה, איילין

אכן נתקלה בשם אמו של קרמר,ואפילו היתה ערה לעובדה שהיתה שיכורה. אם אתה זוכר,היו מספר פרקים (החניה למשל),שבו הזכיר קרמר את המעיל שלו,שנמצא אצל החבר של אמו. והיה פרק שבו איילין התלוותה אליו לבית החבר הנ"ל בתור חברתו של החבר (כשהחבר היה בחו"ל),על מנת להוציא את המעיל מדירתו של החבר, ואז בעל הבית שם,סיפר על אמו של קרמר,נקב בשמה, ואף ציין את היותה שיכורה ורעשנית.

dansh

New member
חזירון(LOL)

אבל זה עדיין לא פותר את הטענה הראשונה שלו

A Pig in a Cage

New member
כאן אתה טועה

כמובן שאיליין נתקלה באמו של קריימר והיתה מודעת לכל סיפור הג´קט. אבל כל הסיפור הזה, שנמשך לאורך מספר פרקים, נוגד את השערת הבסיס שלי, שהיא שקריימיר לא דיבר עם אמא שלו במשך 5 שנים, בעוד הפרקים עם הג´קט הם חלק מהעונה השלישית (או השנייה, לא זוכר) כל התיאוריה יוצאת מנקודת הנחה שפרקי הג´קט לא קרו (או שלקריימר יש שתי אמהות) ומדובר בבאג תסריטי, ובכל זאת להוכיח שזה לא הגיוני. הטענה שלך בעצם מוכיחה את הטענה הראשונה שלי, ולכן לא מסתדרת עם השנייה אני מקווה שזה יצא ברור, אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, צדקתי

nogamoon

New member
טעות

כולם הצליחו רק לדבר על אמא של קרמר , אבל אף אחד לא ראה אותה אלא באחד הפרקים היותר מאוחרים.איליין לא פגשה אותה בפרק על הז´קט.

A Pig in a Cage

New member
זאת לא הפואנטה!

מה שחשוב זה לא אם הם ראו אותה/דיברו איתה/שיחקו איתה דמקה סינית מה שחשוב זה שעצם העובדה שקריימר דיבר איתה אז מאששת את הטענה הראשונה. הטענה השנייה היא אם מתחשבים כאילו הסיפור עם הג´קט לא קרה בקיצור, תפסיקו עם הטענות של מה שקשור לסיפור הג´קט, כי זה לא קשור לזה!

shy-1

New member
אין לי טעם להתווכח, כי את הפרק שבו

קרמר ואיילין הולכים לבית החבר,לקחת את הגאקט, הקלטתי רק עד שם. שם הפרק הוא "THE NOSE", אם מישהו הקליט,יסתכל בבקשה,מה קורה כשהם הלכו אל החבר הביתה.

למעלה