5 כדורים

gelfer1

New member
5 כדורים

אהלן. החלטתי לעבור לג'אגלינג 5 כדורים, אני לא מכיר את הטכניקה (יש איזו שיטה לא ?) איפה אפשר ללמוד ? הערה : יש לי שליטה טובה ב 3 כדורים

gelfer1

New member
שכחתי לשאול ...

יש לי כבר 3 כדורים מהסוג שממולאים בחול. איפה אפשר לקנות כדורי ג'אגלינג נוספים ? באתר הזה ראיתי תרגילים : http://perso.wanadoo.fr/cloon

Reign Of Chaos

New member
מצטרף לשאלה../images/Emo26.gif

בדיוק חשבתי לא מזמן על טכניקה בשביל לשלוט ב-5 כדורים :)

הטכניקה איתה מתחילים נקראת פלאש

בפלאש אתה מנסה שכל שלושת הכדורים אותם אתה מג'נגל יהיו באוויר בעת ובעונה אחת ... אתה מגיע למצב שלמשך שניה שתי הידיים שלך חופשיות אתה יכול אם בא לך לתת מכה על הירך כל פעם שהיד שלך פנויה מכדורים ככה אני התחלתי ואז תראה שיש לך מספיק זמן כששולושת הכדורים באוויר בשביל להוסף עוד... טכניקת הזריקה נשארת קסקייד - זריקה באלכסון מיד ליד... בהצלחה!

eiraz

New member
אורי מוכר כדורים שהוא מכין...

באיכות גבוה תדבר איתו 051827729

YoavR

New member
תרגילים ל 5 כדורים !!!

היי דבר ראשון - חשוב שתשלוט ב 4 כדורים !!! - בניגוד למעבר ל 7 כדורים שבו אתה יכול "לדלג" על שישה (למרות שבאמצע האימונים ל 7 תראה שהשש מגיע לבד ...). אחרי שאתה שולט גם ב 4 כדורים וגם בכמה שיותר תרגילים ב 3 (זה מאמן אותך לתפוס כדורים בכל מיני מצבים !!!) התרגילים המומלצים ל 5 הם: 1) זריקות בגובה 5 - בקסקייד 3 אתה מתחיל להגביה את גובה הזריקה קצת מעבר לגובה הראש - זה הגובה ההתחלתי ל 5. 2) "פלאש" 5 עם 3 - המטרה היא לזרוק באותו גובה כמו בתרגיל הקודם רק בקצב 5 - זה אומר זריקת שלשה כדורים ואז יש "פאוזה" של עוד שתי זריקות - המטרה היא להצליח להוסיף מחיאת כף. 3) נחש - שוב שלושה כדורים מתחילים את שלושתם מיד אחת (רצוי כמו תמיד להתחיל לתרגל דווקא מהיד החלשה שלך !!!) כאשר המטרה היא שוב גובה של 5 כאשר אתה עושה 3 זריקות בקצב בכל יד = ימין, ימין, ימין, שמאל, שמאל, שמאל - וחוזר חלילה. כאשר אתה שולט בתרגילים האלה - מנסים לעשות 5 עם "גאפ" - הכוונה לזרוק 4 כדורים בצורה של 5 כאשר יש המתנה של זריקה פעם בסבב. אני ממליץ להתאמן במקביל גם על 3 ביד אחת - זה משפר את הקורדינציה והשליטה בכדורים באוויר - וגם שובר את התבנית הקבוע של הקסקייד ו"מרענן" את מערכת הלמידה שלך ... מקווה שעזרתי YoavR

gelfer1

New member
וואללה...

תודה על העצות אני אתחיל ליישם אותן כמה זמן(רצוף) אתה יכול לעשות ג'אגלינג עם 7-6 כדורים (מהתשובה שלך אני מניח שאתה יכול)

טנטול

New member
איך ללמוד חמישה כדורים

5 כדורים זה כמו 3 כדורים רק זורקים את הכדורים יותר גבוה. את כל הכדורים זורקים באלכסוןויש כל מיני שיטות להתאמן על זה. אם אתה יודע מה זה "siteswaps" אז תתאמן על 5551,552,55550,ועל התרגיל snake בשלושה כדורים.

MorphZ

New member
אממ

אני חדש כאן :) סוף סוף פורום פעיל בעברית ולג'אלינרים :) אני משחק גם 5 כדורים.. והשיטה שאני למדתי איתה היא קודם לשלוט מצוייין אבל פשוט מצויין ב3 כדורים ממש עשרות תרגילים ותרגילי הצלות אח"כ תלמד 4 טוב כל מיני תרגילים ושאתה מגיע ל5. תעשה כל הזמן פלאשים עם 5 זאת אומרת תעשה סט אחד של 5 וכל פעם תתחיל להוסיף עוד קאטצ'ים (זריקות) ואז אתה תראה שזה יבוא לך לבד :)

gelfer1

New member
אני בדרך ....(בהתחלה)../images/Emo60.gif

היי, התחלתי לעבוד עם 4 כדורים בשיטה של 2 לכל יד בלי הצלבה, כאשר יש הבדל של מעט זמן בין זריקה של כדור בכל יד (הכדורים בכל יד לא עולים ויורדים במקביל)כרגע אני מצליח לעשות ככה בערך 30-45 שניות, שאני מנסה לעשות את זה בהצלבה שיד ימין זורקת ליד שמאל ולהיפך הכדורים נופלים מהר מאוד ... האם אני צריך להתמקד בשיטה הזו ? (זה יותר קשה ממה שחשבתי) אני זורק כדור מיד ימין לכיוון שמאל ושבריר שנייה אחר כך כדור מיד שמאל לימין וכל פעם שכדור מתחיל ליפול אני משחרר את הבא, משום מה אני איכשהו מסיים עם 3 כדורים באותה יד והכל נופל, האם השיטה שתיארתי נכונה ? נ.ב אני מתאמן עם כדורי טניס (קטנים יחסית)

למעלה