5 דברים שלא ידעתם..

MorraniChan

New member
"אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טםטםטם.."

כן זה ממלך האריות XD נדבקתי לזה אתמול בלילה...פשוט לא הייתה לי כותרת אחרת בראש XDD אז יאללה כמה דברים שלא ידעתם עליי: 1) אני לא אוכלת ירקות. אף סוג של ירק..! זה כל כך מגעיל :X אני רק בשרית ושוקולדית 2) ניצחתי באליפות הארץ בהתעמלות אומנותית כשהייתי בכיתה ב'.. [ברחתי מהתעמלות אומנותית כמה ימים אחרי הזכייה, עברתי לחוג דרמה ואחרי שנה ברחתי גם משם ואז רציתי ללמוד על כלי נגינה אז ביקשתי...קלרינט! XD אבל זה היה ענק עליי (מבחינה פיזית) אז הציעו לי חליל צד ו..אני תקועה איתו עד עצם היום הזה ^^" ] 3) מעולם לא היו לי חצ'קונים. פצעי העור היחידים שהיו לי הם פצעי יובש [בעע עובדה מגעילה =X ] 4) אני ישנה בחדר עם כל האחיות שלי [אנחנו 4 בנות] כי יש לנו בית פיצפון :( [אבל נא לא לדאוג! בעוד שנה, רגע לפני שאתגייס, יהיה לי חדר משלי! =__=] 5) אני בתת משקל ולא מצליחה להשמין...שונאת את זה!! [גובה: 1.60 (בר, בדקתי את זה שוב ואני כן מטר שישים!! XDD) והמשקל שלי הוא 37 קילו.. ואני רוצה להגיע ל45 כבר 3 שנים ><]

שחיפית!!!!!

סתם.
הייתי מצפה ממישהו שרק אוכל בשר ושוקולד
להיות... לא רזה כלכך... ותאכלי ירקות! אם לא ירקות חיים אז משומרים או מוקפצים או מבושלים אבל תאכלי!!! זה חשוב! זה ויטמינים! יהיו לך שקים מתחת לעיניים!
אחרי שהפחדתי אותך... וואו לא היו לך חצ'קונים? איזה כיף לך! וסחתיין על אליפות הארץ!

MorraniChan

New member
אני לא מסוגלת! ירקות זה כל כך.. מגעיל!!

אולי אני אוכלת אותם בתוך מרק כשהם מבושלים ממש ממש טוב ומרוסקים לאטומים.. אבל זה המקסימום של המקסימום. שקיות מתחת לעיניים כבר יש לי P: אחחח.. מבאס לדעת שפעם הייתי בכושר ושהיום אני פטטה XD והחצ'קונים: אולי זה בגלל שאני לא אוכלת ירקות? XDD

mikeys barking

New member
חה גם אני ככה D:

אני גם לא אוכלת ירקות ואף פעם לא היו לי חצ'קונים P:

מאיוש33

New member
איך אני אוהבת את השיר הזהה!!

ואם כבר, אז עוד כמה ציטוטישן נחמדים שאהבתי במיוחד ממלך האריות: "תמיד תשים את אחורייך בעבר!" "-לא! כשהעולם מפנה לך את גבו- תפנה אתה גבך לעולם!" "אני מפוצץ, אכלתי כמו חזיר!" "-פומבה, אתה חזיר." "היי דוד סקאר, כשאני אהיה מלך מה אתה תיהיה?" "דוד של קוף" צבוע: תפוס ת'חזיר! פומבה: דיברת עליי? טימון: או או, הוא קרא לו חזיר... פומבה: דיברת עליי?? טימון: עכשיו הוא בצרות.. פומבה: דיברת אליי??? בשבילך אני- מר חזיר!!! פומבה: "נשמתי רגישה..אך עורי גס ועב...זה מכאיב! שקרובי לי מפנים את הגבבבבב..." טימון: "והו...הבושה! הוא הרגיש כה אשם!" פומבה: "נחליף את השם?" טימון: "הו, השם לא אשם" פומבה: "ותמיד כה סבלתי!" טימון: "איך המרגש??" פומבה: "וכל פעם ש...
" טימון: "פומבה,לא לפני הילד" D: אהה ומשהו פה מוזר..איך את מטר 60 אם אני מטר 61 ?? ואני נבדקתי אצל האחות O: אוייש ואיך את שונאת ירקות? אני חולת ירקות ופירות !!

MorraniChan

New member
XDDDDDDDDDD

יוווו הנוסטלגיה @__@ איך נקרעתי מצחוק עכשיו XDDD יש גם את השיר הלא ברור של טימון ופומבה כשהם הופכים לפיתיון ורוקדים "לואה?" יש לך מושג מה מילים שם כי אני לא מבינה שם מילה ^^"

מאיוש33

New member
חח גם אני ניסיתי להבין XDD

אבל המילה היחידה שהצלחתי לקלוט היא "הולה" XDD [ תיקן טעות- חח גם סוג של ציטוט (כשרפיקי מוצא את סימבה הגדול ומדבר איתו) ] P:

Tu Lus

New member
פעם רשמתי את המילים באנגלית ועברית

אני אחפש את זה שאני אהיה בבית. תזכירו לי . אני הבנתי הכל.

MorraniChan

New member
XDD אבל אני גאה בהשגים שלי!

בכיתה ז' הייתי 1.28 בערך ועכשיו, אחרי... 5 שנים אני 1.60! זה המון לדעתי ^__^ אני מחשיבה את זה כהישג P: וזה בסדר. כולם אומרים לי שאני נמוכה. אני אומרת שזה בגלל שאני שחיפית TT--TT

אוקיקי

New member
זה ככה:

לואה! אם אתה רעב לחתיכת בשר שמן, אולי תאכל את פומבה הוא בוודאי לא ימען! אז תתחיל לזלול, כי זה טעים מאוד, בוודאי תרצה אחר כך עוד... איזה מתח (יאפ יאפ) קח עוד נתח (יאפ יאפ) הוא חזיר סתם (יאפ יאפ) גם אתה יכול להיות! אני לא בטוחה אם תרגמו את ה"יאפ יאפ" ל-"כן כן". לא רק שהבנתי את המילים, התאמנתי הרבה על לשיר את זה ברור כי זה שיר מהיר ;) חשבתי שהמילים היו ברורות

טאטו2

New member
הנה הם עומדים כאן בשורה..טמ טטמ טטמ...

יש קטנים יש גדולים אפילו יותר מהראששששששששש..!

Tu Lus

New member
המשך !!!

"הו מופסה לא היה מבקש ממני לעשות את זה." "מה?! מה אמרת?!?!" "אהה" "לעולם אל תזכיר את השם הזה בנוחכותי! אני המממממלך!" "כן אדוני אתה המלך, רק הזכרתי את זה כדי להדגיש את ההבדל בגישה המלכותית שלך זה הכל אהה."

mikeys barking

New member
מההההההההההההה באמת???? O=

מקנאה בך כל כך
אני הייתי ב"היפה והחיה" בברודוואי וב"אלאדין און אייס" (אלאדין על הקרח. נשמע מוזר בעברית).. אבל מלך האריות? כ"כ ציפיתי להיכנס לזה כשהייתי בניו יורק ובסוף לא היה אז נכנסתי ל"היפה והחיה". שהיה באמת עצום ומדהים, אבל עדיין ^^

למעלה