5 דברים שלא ידעתם..

mikeys barking

New member
5 דברים שלא ידעתם.. ../images/Emo103.gif

תרשמו 5 דברים שלא ידענו עליכם, חברי הפורום =) אבל לא דברים כמו "קוראים לי משה ואני מזל אריה". שיהיה מעניין לקרוא עליכם ^^. (נגנב מפורום אופנה
)

Hawkgirl

New member
המממ...

1. אף פעם לא זכרתי את לוח הכפל(וגם כיום לא) 2. פתחתי תיק במשטרה לילדה שבאה לכסח אותי בבית ספר ^_^ 3. מעולם לא התאהבתי 4. ברחתי מהבית 5. קוראים לי רותם ואני מזל דגים (<---- הייתי חייבת XD )

Tu Lus

New member
3 - גם אני לא

נראה לי פשוט נדלקתי על אנשים ממש חזק אהבה זה רק הדדי כך שלא עוד לא.

NanyGosh

New member
זה לא קשה..

לא יותר מידיי אנשים מכירים אותי. אז ככה.... 1. בהופעת הסיום של שנת הבר-מצווה בקיבוץ שברתי את הרגל בחזרות (אחרי חזרות של חודשים) ובסוף רק הקראתי את שמות חברי הקבוצה במקום להשתתף בעצמי. 2. שרתי במקהלה איזורית כ-12 שנים. 3. למדתי פסנתר 5 שנים, מנדולינה שנתיים וגיטרה 3 שנים. ואני כמעט לא זוכרת שום דבר! 4. בתחילת שירותי הצבאי שרתתי בתוך רצועת עזה באיזור גוש קטיף. ולמי שלא היה שם... זה אחד האיזורים היפים ביותר. 5.(ואחרון) באוקטובר הקרוב אני הולכת להתחיל ללמוד הדמיה ואנימציה במכללת תל חי.
אולי חלק מהדברים לא מעניינים פה אף אחד אבל.... לא הצלחתי להיזכר בהרבה פרטים מעניינים שלא יצטרכו הקדמה של שעה. ^^" נ.ב. - למי שעדיין לא יודע: שלום, קוראים לי מתן, בת 21 מקיבוץ הגושרים ו.... מזל אריה
(אני לא מעתיקנית.... אני מאמצת רעיונות!
)

Hawkgirl

New member
הו! הדמיה ואנימציה! O:

אני אשמח לשמוע איך זה, ועל מה לומדים וכו', כי אני גם מתעניינת בנושא P:

NanyGosh

New member
בכיף!

גם אני גיליתי את הנושא הזה רק לפני כמה חודשים... אם תרצי אני אעדכן אותך איך הולך כשיתחיל... גיוס קל ונעים
אל תשכחי לקחת הכל בקלות! רק ההתחלה קשה.

nimix

New member
5 שנים אה?

כל הכבוד, איפה למדת? אני למדתי בזמנו על אורגן נייד כשנתיים אבל לאחרונה אני נמשך לצליל הפסנתר...מדהים מה שאפשר לעשות איתו כמו לנגן את Love story tu או השיר מטיטניק, ובכלל כל מיני

NanyGosh

New member
למדתי...

טוב, זו הייתה מורה לכינור שידעה גם פסנתר אז היא לימדה אותי מה שהיא יודעת. אבל שהיא הפסיקה לקדם אותי עזבתי. למדתי בקיבוץ שלי עם מורה שהייתה פעם אחת מתושבי הקיבוץ. ופסנתר זה בהחלט כלי מדהים שכיף לנגן עליו! [=

מאיוש33

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo28.gif../images/Emo141.gif

והינה כמה דברים שלא ידעתם עלי: 1. אני סופר רגישה
מן נתן קטן כזה P: 2. אני אכלנית ציפורניים כפייתית :) 3. המורה שלי לגיטרה עומד להיות סלב :) בערך בחגים הוא יוציא דיסק ראשון ^_^ 4. אני שונאת ספגטי בולונז..
5. אני בכלל לא יצירתית, גם לא במה שקשור בלכתוב "5 דברים שלא ידעתם עלי" ..O__O "

Hawkgirl

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2 - אוי יאק! XD תגמלי מזה! #^$%$#& זו באמת התמכרות, ואם תנסי להיגמל, באמת תראי שקשה! XD 4 - תגידי, את אנושית?! מי לא אוהב ספגטי בולונז X_X 5 - הרגת אותי מצחוק XD

מאיוש33

New member
טיהי D:

2. ניסיתי, לא הצלחתי, ואהה! 3. נמנמ..לא, אני לא אוהבת ספגטי בולונז [בלשון המעטה
] 5.
אההה...אתמול מחצתי פרפר !! בר- מצטרפת אליך- אני סופר מאיה ! יאיי אני מרגישה חשובה

Bar391

New member
יאיי מייי טווווו P:

1. אני יודעת לצלול בים עם עיינם פתוחות 2. אני יכולה לסבב חישוק על הבטן כמה שמן שאני רוצה..בלי שהוא ייפול 3. פעם התעלפתי באמצע שיעור לאיזה 3 דקות |חבוש| כי ילדה בואו נגיד "מלאה" נפלה עלי 4. אני ילדה מאוד חולמנית..(ואולי שחר שמכירה אותי טוב אפילו לא יודעת את זה) אני יכולה לחלום חלום יום (DAYDREAM) אפילו בלי לשים לב..להרבה זמן... 5. יש לי פחד מוות מג'וקים..באמת אין לי בעיה מכל חרק אחר..אבל ג'וק??! עעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hawkgirl

New member
נמנמ

1 - לא נראה לי שצריך לדעת את זה, אלא להיות טיפש מספיק כדי לעשות את זה! איך לא שורפות לך העיניים?! XD 3 - פחחחח, אני מתארת אותך נמרחת על הרצפה כמו באנימות X: 5 - רגע... לא כל החרקים הם ג'וקים? XD כאילו.. מבחינתי, ג'וק כזה מגעיל ונמלה הם אותו דבר XD זה שלג'וק קוראים ג'וק ולנמלה קוראים נמלה זה לא משנה, שניהם חסרי חוליות! אז שניהם מגעילים! %$&#&%$

Bar391

New member
אוקיי אז כמה דברים......./images/Emo60.gif

1.אני לא טיפשההה!@@#$ פשוט לא שורפות לי העיניים...אבל אני לא עושה את זה הרבה כי זה לא ממש אממ בריא? לעיניים.. 3. חח לא נימרחתי על הריצפה היא נפלה עלי שהייתי על כיסא..אז התעלפתי על כיסא 5. מההההה??? איך את יכולה?? ג'וק ה=ר=ב=ה יותר מגעיל דוחה איכסה מנמלה מסכנה! אבל כשיש הרמון נמלים זה באמת מגעיל..

Hawkgirl

New member
חחחחחח XDDDD

1. איך לא שורף!?!?!? זה מי ים!! זה עם מלח! זה בדיוק כמו לזרות מלח על העיניים! #&%$#&%$ 3. עדיין אני מדמיינת אותך מרוחהעל הריצפה ואת שחר מנסה לנקות אותך מהרצפה XDDDDDDDDDDDDD 5. כל חסרי החוליות מגעילים #%$&%$#^& הם נמעכים באותה צורה, כל אחד עם קנאק אחר(איייככככסססססס #&%$#&%$#%& )

Bar391

New member
חחח זה היה בכתה ג'

אין לי מושג איך לא שורף..אולי אני סופר-בר?!!
חחP: חחח אני לא חושבת שאני ושחר היינו חברות שם..למרות שהיינו באותה כתה..P: ונמלים או כל חרק אחר חוץ מג'וק אני יכולה להרוג אותם ולהסתכל עליהם! ג'וקים אני אפילו נגעלת להרוג!!! בעעעעעעע

mikeys barking

New member
בטח שאני יודעת את זה! O:

גם סיפרת לי כמה חלומות כאלו.. שאני לא זוכרת מן הסתם P=

למעלה