5 דברים שלא ידעתם על.....

איזי בת

New member
5 דברים שלא ידעתם על.....

בוא נניח שאתם מתארחים אצל יאיר לפיד.... במסגרת 5 משפטי הפתיחה.... מה היו אומרים עליכם??

Bubble Girl 27

New member
המממ מי לייק

1. שאני מאוד רגישה למרות שזה לא ממש נראה לעין. 2. שמוסיקה היא אהבת חיי הגדולה וחלום שלא התממש (עדיין). 3. שמתחת לאנרגיות המטורפות שאני מוציאה יש ילדה קטנה שרוצה חיבוק ושקט. 4. שאני באמת אבל באמת כזאת שמחה וזאת לא הצגה אלא האופי שלי. 5. שאני מכורה לפינוקי וצומי... ילדה נו...

navy123

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ורק בגלל שאני מכיר אותך

נחמד :)

למרות שלא כל הדברים הם סוד, הנה 5 דברים שיגידו עלי: 1. שאני רגיש מאוד - לפעמים בצורה מוגזמת 2. שאני לוקח ללב כל דבר (ללא קשר ל-1) 3. שיש לי פתיל קצר מאוד בכל הנוגע לפגיעה באהוביי 4. שאני אב למופת 5. שאני קשוח עם ילדיי ולמרות זאת (ואולי בגלל זה) הם מטורפים עלי יום ושבוע טוב

תותים5

New member
היי ויינס../images/Emo140.gif

איך מנתבים את הרגישות המוגזמת למקומות טובים?איך לא נפגעים מהענין שוב ושוב? נשאל ע"י רגישה בצורה מוגזמת.....

האמת

אם תמצאי פתרון תיידעי אותי :) את יודעת שאין אפשרות כזו - או שיש את זה או שאין, ואם יש את הרגישות הזו לפעמים נהנה ממנה ולפעמים ניפגע אמשיל את זה למונח מעולם הספורט שאני אוהב - "מי שלא יודע להפסיד, לא יודע גם לנצח"

גילת336

New member
טוב- אתם ביקשתם....

1. שאני אוהבת את העבודה שלי- זאת שליחות 2. שאני מתה, אבל מתה להיכנס להריון 3. שאני ממש אופטימית- למרות "שבא לי למות" 4. שפגשתי בן אדם שהוא האשיות המשלימה שלי- באיחור של 7 שנים 5. ושאין , אבל אין, כמו אהבה של אמא- מתה על הקטנה הזאת!

גילת336

New member
רגע עוד משהו... לא משמח אבל...

בהחלט חוויה מעצבת... נפצעתי בפיגוע

פ ו ז מ ק

New member
הממ..

1. לא כ"כ אוהב לדבר על עצמי 2. רגיש ואופטימי חסר תקנה 3. בשלן חובב - יש מחברי שטוענים שאני צריך לפתוח מקום משלי. בינתיים זה בגדר חלום. 4. אוהב לשיר, גם על במה (והייתי באודישן לאחת מעונות כוכבנולד..) 5. הלכתי פעם למירוץ המדרגות של עזריאלי - בלי להתאמן ולו פעם אחת. סיימתי בין המקומות האחרונים, אבל היי - סיימתי :)

מיתי

New member
רק 5?

1. לא ניסיתי מעולם לעשן, לא סיגריות ולא שום דבר אחר. 2. הייתי פנקיסטית (שחורים, ברזלים, תסרוקות וכאלה) ועד היום אני חובבת מוזיקת פאנק. 3. יש לי מחלת ים (אבל זה לא מנע ממני לעשות רשיון לאופנוע ים) 4. מכורה לאוכל טריפולטאי. 5. מכירה (כמעט) כל חנות שווה באזור גוש דן והשרון (ואני לא קניינית בכלל, סתם אוהבת לדעת מה קיים)

Bubble Girl 27

New member
פפפ העלת לי עוד...

גם אני מעולם לא נגעתי בסיגריה, אפילו לא אחת של חברים שהדליקו.. אני לא מוכנה! אני הייתי בקטע של רוק כבד עד הסוף וחשבו שאני בכת השטן... פעם הייתי סופר מבולגנת והיום אני מסודרת כמו כל פולניה מפותחת... שברתי את הידיים שלוש פעמים ואף אחת מהן לא במסגרת הספורט המקצועי שעשיתי אלא רק כי אני טומבוי. התנדבתי 6 שנים במכבי אש וזה גם מה שעשיתי בחלק מהשירות הצבאי שלי.

ממי - אז אם לא איכפת לך:

נלך לסיבוב - לכל החנויות שאת מכירה (ואני עוד לא!!) אני אעשן במקומך ועל הדרך תארגני לנו איזה אוכל טריפוליטאי - כי אני מה זה רעבה על הסובוח! חבל על הזמן! נשיקותתתתתתתתתתתתתת

גילי74

New member
זה אני . . . .

1. בגיל 9
הופעתי בטלוויזיה
(החתול שמיל, זוכרים ? הייתי בקהל, נחשב נכון ? ) 2. בונה רהיטים בשעות הפנאי, הפרוייקט האחרון היה מיטה בצורת מכונית מרוץ
לנסיך שלי
3. נולדתי 5 ק"ג - בבר מצווה הייתי 180 ס"מ
4. מפחד מעכבישים (גם מהקטנים)
5. הייתי מעורב בתאונת דרכים ב 06/06/06 שעה 6 . . . . .

למעלה