5 דברים טובים

haych

New member
של חמישי

טוב, אז התעלמתי מהשרשור הזה כמה ימים כי לא היו לי דברים טובים. למעשה, אתמול יכולתי למצוא 5 דברים רעים/מבאסים.
אבל טיפה התאפסתי על עצמי, אז חזרה האופטימיות.

1. השתפר לי המצב רוח.
2. א' ואני מתכננים לעבוד על ההורים שלנו, ורק המחשבה על זה גורמת לי לחייך, למרות שזה קצת מרושע
אמא שלו פנטזיונירית מושבעת. מלא פעמים היא הודיעה לכולם שהוא הולך להציע לי נישואין בכל מיני הזדמנויות ספציפיות, כשלא היה ולא נברא. עכשיו אחרי שהתחתנו, היא עוברת לפנטזיה הבאה שלה, וכל הזמן זורקת הערות על נכדים.
ההורים שלו מזמינים לפעמים את ההורים שלי לחגים וההורים שלי לא יכולים "להחזיר" כי אבא שלו לא נוסע בשבת/חג ולהורים שלי אין זמן לארח באמצ"ש. אמא שלי הזמינה אותם לשבוע הבא ובגלל שזה לא משהו שקורה בד"כ - אמא שלו נכנסה לעולם הפנטזיות ושאלהאת אמא שלי אם אנחנו רוצים להכריז על משהו... ספרתי על זה לא' והוא הציע שנעבוד עליהם בקטנה - שאני אסרב ליין כשנרים כוסית (למה מה, אני בעונש??), אעמוד עם יד על הבטן, דברים כאלה...
3. דחיתי את העצלנות ונכנסתי למטבח קצת.
4. א' מתגלה בכל פעם מחדש כמדהים במצבי משבר.
5. ראינו את הסדרה המשותפת שלנו והיה אחלה.

haych

New member
גם אני חששתי מזה

אבל זה לא שאנחנו הולכים לשקר... אלא רק להתנהג בצורה שיכולה להשתמע לשתי פנים
אני בטוחה שמתישהו בשנה האחרונה סירבתי לשתות והיא כבר התחילה לספר לעצמה סיפורים... פשוט הפעם נעשה זאת באופן מודע

אז כמו שכתבתי..

יום שהיה אמור להיות ממש כייפי לקראת הסופ״ש הפך שזור בכל מיני חוויות לא נעימות . מזל שאני אופטימית, מחייכת, ושמחר יום חדש
אם בכל זאת אתאמץ... אז הכלבה שלי תמיד מעודדת את רוחי, הספא היה חביב והים.. הים הים

דנה אז

New member
הטובים של חמישי

את היום התחלתי עליה לתורה של ילד שאני מלווה אותו מגיל צעיר, היה מאוד מרגש.
והמקום היה ממש נחמד מול נופי הרי הגליל.
וסיימתי ביום הולדת לאמא שלי, היה כיף עם כל האחיינים. (האחיינית שלי בת הארבע אומרת על הקטנה בת השנה וקצת איזה פנים קטנות ומתוקות - בפרצוף כזה מתוק. שבא לאכול אותה).
שאר היום עבדתי עם חברת אנשים שחברתם נעימה לי. שקט ורגוע.

דנה אז

New member
ושכחתי

גם הבוקר שבן הזוג קם מאוחר מהרגיל היה כיף.
ובערב היה מתוק אמיתי.

חמישייה לשישי

אמנם בד"כ אני מחכה לערב אבל אני במצברוח מחורבן (התעוררתי רע כנראה), אז אני חושבת שלמצוא בכח חמישייה יהיה רעיון טוב עכשיו.
&nbsp
1. היום אוכלים סלמון לארוחת ערב! יאי! בעיקר אם אזכור להפשיר אותו.
2. שומעת מוזיקה קלטית כיפית, דרך Jango, שמי שלא מכירה זה אתר נהדר נהדר נהדר (ויש גם אפליקציה לטלפון) של מוזיקה.
3. קסם מצונן ומצאתי את האקמול צינון (לא עניין של מה בכך), ומזל שהוא מצונן עכשיו כי מסתבר שהתוקף יפוג בנובמבר!
4. אמנם מאתמול אבל תסלחו לי, היה ערב החלפת בגדים עם חברות והיה ממש כיף והתחדשתי לי בכמה דברים :)
5. יש לנו בסלון ארון מכוער באופן בלתי רגיל, והיום נעיף אותו! ווהו! אני מתלבטת אם להעיף את כולו או רק חלקים ממנו ולצבוע את מה שנשאר ולקוות לטוב.

haych

New member
זה שיש לך 5 דברים טובים ב-11 בבוקר זה מעולה!

תחשבי כמה יהיה לך עד שהיום יגמר

למעלה