5 דברים טובים

tal902

New member
ידעתי שלא תחכי רגע בשביל לצבוט אותי...

לבריאות. בסתר ליבי ידעתי שינצחו למרות שלא רציתי בזה. וחבל שאני לא יכול לשלוח צילום מסך של הוואטסאפ ששלחתי לחברים.
אז איך את הולכת לחגוג את הניצחון?

מספיק לי שניצחו, לא צריכה מעבר לזה

דנה אז

New member
עונה גם בעצמי

הליכה בערב עם חברה, ושיחה עמוקה ומעניינת.
הצלחתי לנקות את כל הבית כמו שאני אוהבת, וזכיתי אפילו להנות מהמצב בכמה דקות של מנוחה על כוס קפה.
בלילות האחרונים ערנית ולא נרדמת, אז הערב מנצלת את זה לסגירת פערים בעבודה.
אחיינית שלי המתוקה החליטה שחוזרת להיות תינוקת והתגלגלנו מצחוק לראות את אמא שלה סוחבת אותה בעגלה (אצלנו בעליוות זה כושר טוב).
נפטרתי מהמון שטויות בבית (כלים, משחקים, מגבות שנמסרו לאחי, לתרומה, לבנות של חברה).
סיחה שהייתה בייני לבין בן הזוג.

צודקת

החמישייה שלי
:
&nbsp
נפגשתי היום עם איזו בחורה ישראלית נחמדה וקבענו ללכת לכיתת ציור למתחילים ביחד

&nbsp
הלכתי היום לסטודיו שאפשר לעשות יצירות מחומרים שונים (להכין תכשיטים, לעטר כלי קרמיקה, להכין נרות וסבונים). היום הכנתי נר ויצא ממש יפה וריחני
, בפעם הבאה אני אכין איזה כלי נחמד למטבח או משהו כזה. זה טיפה יקר אבל פעם ב... זה משהו נחמד ובשביל הנפש

&nbsp
יצא שכל היום הייתי מחוץ לבית וזה ממש הרגיש טוב: ראיתי אנשים, התנסיתי בחוויות- כיף!
&nbsp
יום שני של אוכל בריא ושתיית מים בלבד- ייאי!

חמסה לרביעי-חמישי

פשוט המשכנו בפוסט של שבת, אבל כבר מתאים לפתוח חדש.
&nbsp
- אתמול אכלנו בבית הקפה שהיה המקום הקבוע שלנו בדירה הקודמת, בהמשך הרחוב כזה, ואני מתגעגעת אליו. היה הכי טעים בעולם כמובן. בכלל, טוב לצאת ולהתאוורר יחד.
- התאהבנו בכלב ואנחנו שוקלים לאמץ אותו. כנראה שבסוף לא נלך על זה, אבל רק להסתכל על התמונות שלו ממלא אותי אושר ואהבה גם ככה...
- הייתה לי ארוחת צהריים בחברה נהדרת אתמול

- ישנתי נהדר, הרבה זמן לא ישנתי כ"כ טוב!
- פתחתי קרם גוף שקיבלתי מתנה ליום ההולדת והוא מריח נפלא.

haych

New member
לגבי הכלב

אני לא יודעת איפה ראיתם את הכלב שאתהבתם בו, אבל אם ראיתם אצל עמותה כלשהיא אז אתם יכולים לעשות אומנה. ככה אתם גם מוציאים כלב מהכלוב, וגם יכולים לבדוק איך אתם מסתדרים עם גידול כלב, כשבמקרה שזה לא הולך אתם יכולים להחזיר אותו לעמותה. עד לרגע האימוץ הרשמי כל ההוצאות הן על חשבון העמותה.

הבעיה המרכזית היא שבעוד שבועיים אנחנו טסים לחודש שלם

אבל אם כשנחזור הוא עוד לא יאומץ, ניקח אותו.
אגב לא ידעתי שככה זה עובד עם אומנה, ממש מגניב. נוכל לעשות את זה בעתיד. תודה.

בסוף החלטנו לאמץ אותו

מצאנו מישהי שמסכימה להחזיק אותו עד שנחזור מחו"ל, וכשנחזור הוא שלנו.
אנחנו פשוט מלאי אושר. באמת. זאת תהיה החלטה יקרה, אבל אני בטוחה שהיא ההחלטה הנכונה.

haych

New member
יאאאא איזה יופי!

כ"כ משמח לשמוע!
זה שווה כל רגע וכל שקל-תהנו ממנו! ותוציאי לנו את העיניים עם קצת תמונות

גם לנו זה קרה

שהתאהבנו בכלבה בתקופה שבה לא היה אפשרי שנאמץ אותו (כי זו היתה תקופה שבה עברנו לחצי השני של המדינה וגרנו שנה אצל ההורים של בעלי נ עד שהדירה שלנו תתתפנה), בסוף כן אימצנו אותה והשארנו אותה בפנסיון חודשים עד שעברנו... היה יקר אבל שווה... היא אצלנו כבר 5 שנים :)

הטובים של יום חמישי

פגישה מוצלחת בנוגע לעבודה אפשרית בעתיד הקרוב

&nbsp
הלכתי למוזיאון היהודי פה והיה מאוד מעניין ומרגש.
&nbsp
יצאתי עם שלל דברים מגניבים לילדים מהחנות של המוזיאון- היה שם יותר דברים לילדים על חנוכה וחגים ישראלים אחרים מאשר בישראל, התאפקתי לא לקנות הכל
.
&nbsp
&nbsp

שוב עשינו מהפכים :p

אז אתמול קנינו בית. שוב.

זהו, בהפעם קנינו בית מוכן אז זה נגמר סופית, עוד כמה חודשים (גג חצי שנה לפי החוזה- הזמן שיש להם למצוא בית חלופי) ואנחנו שם...
מקווה שהסאגה מאחורינו.
אני מרוצה מהבית הזה מאוד...
&nbsp
בעלי היה בחופש אתמול והיום, יש לנו גם את מחר ומחרתיים... ודי רגוע וכיף.
&nbsp
הבנתי שהבגדים שלי ממש התבלו אז הזמנתי לי כמה דברים מאסוס ומנקסט, קיבלתי הכל והכל ממש לטעמי. אסוס פינקו אותי בעוד ג׳ינס... כנראה שהם טעו אז שלחתי להם מייל שהם שלחו לי בטעות עוד ג׳ינס ואני אוהבת אותו ומוכנה לשלם עליו אז הם אמרו לי שאין צורך ושאהנה ממנו. כלומר, שלחו לי מתנה (?!).
&nbsp
עשינו היום קניות אז יש בבית מלא דברים טעימים שאני אוהבת ומתאימים לתזונה שלי...
&nbsp
הבנות שלי כרגיל... אור.

דנה אז

New member
תתחדשו על הבית

ועל כל הקנייה, איזה כיף לקבל הפתעות כמו ג'ינס מתנה.

elena20

New member
בשעה טובה! איפה הבית? באותו יישוב?

זה ממש כייף להיכנס לבית שהוא כבר מוכן.

באותו ישוב

הקבלן לא התחיל אפילו לבנות את ההרחבה וכבר עברה יותר משנה, למזלנו התעקשנו על סעיף יציאה מהחוזה אם הוא לא מתחיל לבנות תוןך חצי שנה (שאר המשפחות לא עשו את זה... אז הם יאלצו לחכות... וכרגיל ״אני מתחיל תוך כמה ימים
) אז ברגע שמצאנו בית יד שניה שאהבנו בישוב יצאנו מהחוזה, קצת נאבקנו בו ובסוף הוא החזיר את המקדמה... וקנינו

הבית לא מושלם, הרבה יותר יקר ויש עוד עבודה עליו אבל לפחות הוא בנוי וקיים ונכנס תוך חצי שנה, הוא גם הרבה יותר גדול והוא ממש ממש מוצא חן בעיני... עשה לי תחושה טובה כזאת כשנכנסתי אליו.
נקווה שימצאו לעצמם דירה מהר

למעלה