5 דברים טובים

haych

New member
גם לי כבר יש חמישיה לשישי

1. בת דודה של א' עוברת ללמוד בב"ש, אז אבא של א' הגיע איתה ועם ההורים שלה כדי להעביר דברים עם הטנדר. ישבנו לאכול בקפה הלל. היה מזעזע ולא נדרוך שם יותר, אבל החברה הייתה נחמדה!
2. עבדתי במשך תקופה ארוכה בצד השני של הארץ, במקום שהוא חור. אני כבר חמש שנים לא שם-והיום פגשתי מישהו שעבד איתי שם! היה ממש כייף ומפתיע לראות אותו וקיבלתי פרץ נוסטלגיה...
3. השבוע היה לי מפגש פרידה מהעבודה (באיחור של חודשיים...) וקיבלתי מהם מתנה מבודי שופ. אני לא אוהבת את החנות הזאת וחשבתי שאאלץ "להתקע" עם מוצרים שאני לא משתמשת בהם, אבל לשמחתי מצאתי שם קרם פנים שאני אוהבת-וגם היה עליו 1+1 אז בכלל יצא טוב.
4. א' הביא עיתון לשישי.
5. מאתמול בערב: הכלבה שלנו מאוד קשה באופי שלה, וזה מתבטא בעיקר ביחס שלה לכלבים אחרים, היא לא מסתדרת עם רוב הכלבים, ויש לה הרבה קטגוריות של כלבים שהיא ממש מסוגלת לחסל... בגלל זה נורא קשה לי לפרוק לה אנרגיה ואי אפשר לקחת אותה למפגשי כלבים. תמיד אנשים חושבים שהיא כלבה רעה ולא מבינים למה היא לא משחקת. אז אתמול הלכתי מאוחר למפגש כלבים כדי לשחרר אותה בשעה שאין כלבים - והייתה שם מישהי עם כלב מעורב באותו סוג. מסתבר שהם שונאים את אותו פירוט ספציפי של כלבים! מה שאומר שהיפה שלי לא משוגעת כמו שחשבנו שהיא, אלא זה כנראה בדם שלה. אני חולה עליה ולא הייתי מחליפה אותה בשום כלב, ואני גם אוהבת שיש לה שריטה, אבל בכ"ז ממש הוקל לי לדעת שהתוקפנות הזאת היא לא בשליטתה. והיא גם הסתדרה עם הכלב הזה-מצאה מישהו בראש שלה סוף סוף

דנה אז

New member
הטובים של שישי

רוב היום עבר בבר מצווה של האחיין כולל העליה לתורה. אז אפשר להגיד שזה היום יום אחד ארוך ונחמד. במקום לחפש חמישה שונים.
האירוע התחיל בבית כנסת והיה מיוחד מאוד, עם כלייזרמים שעשו שמח, ורב שהעביר את כל העליה לתורה תוך שילוב הומור ובאופן קליל ונעים.
משם נסענו לאירוע של ארוחת הצהריים, האוכל לא היה משהו, אבל היה נחמד לפגוש את המשפחה המורחבת של בן זוגי. שאת רובם אני מחבבת. אחרי כל אירוע כזה מבטיחה לעצמי שנהיה יותר בסדר ונשמור על קשר, ונבקר. ואחרי זה.... בקושי קורה שנפגשים על האירע הבא.
אבל היה נחמד.
הנסיכה אספה לה עוד מעריצות לקטנות שמעריצות אותה, ואותי זה משעשע. אבל ילדות קטנות פשוט כרוכות אחריה, והיא מנצלת את זה ורודה בהן (אם תשאלו אותה זה לא נכון, אבל....)
והאחיין שלי בן השנה וקצת מצחיק אותי כל פעם מחדש, כשמסרב ללכת לסבתא שלו, אבל אוהב את הדודים השונים... החוצפן פשוט אומר לה "לא רוצה/ לא בא לי" והוא כזה מתוק שהיא אפילו לא יכולה להעלב מזה. כל פעם שהוא נדבק מדי לאמא שלו בעלי לוקח אותו והם נראים משעשע ביחד, האחד בלונדיני כחול עיניים ומחיוך והשני כהה ורציני ובכל זאת השילוב הזה נהדר.

sweetdreams

New member
אנחנו היינו אתמול בטיול סגווי שטח בצפון

ממש כיף!
זוהי פעם ראשונה שלי על סגווי, וזה ממש מגניב - המכשיר ממש נוסע בכוח המחשבה, שזה נחמד.

בנוסף, גם יעד הטיול, ליד החצבני, היה מאוד חביב. עם הרבה מים, פרדסים וטבע. והמדריך היה מאוד חמוד. מומלץ בחום!

לאחר מכן המשכנו לארוחת צהריים במסעדת פוקצ׳ה במתחם גן הצפון. היינו שם לפני כחודש, כששהינו בנופש בכפר בלום. גם היא מאוד מומלצת.

sweetdreams

New member
כן, וזה ממש כיף!

כמו שאמרתי, זו היתה הפעם הראשונה שלי, כך שאני לא יודעת לאמוד את ההבדלים מבחינת הנסיעה מול סגווי עירוני.
אבל להבנתי הדגם הוא שונה - הגלגלים בסגווי שטח הם גדולים יותר, המנוע חזק יותר, ובאופן כללי הוא מותאם יותר לנסיעה בשטחים לא סלולים.

sweetdreams

New member
אוי, תעשו את זה. זה ממש כיף!

ואם את צריכה עוד קצת הרעלה, אז לבחור יש פרדס הדרים ממש ליד הבית, ואפשר לקטוף כמה אשכוליות לקחת הביתה.

&nbsp
אני יכולה לתת לך את הפרטים שלו בפייסבוק, אם את רוצה.

haych

New member
החמישיה של שבת

1. היינו בים! זו הפעם השניה בשבע השנים שלנו בבאר שבע שאנחנו נוסעים לים בדרום, אז זה לא מובן מאליו. היה מזג אוויר מעולה והמים לא קרים.
2. בדרך עשינו שטות והתחפרנו בחול. בדיוק כשא' שלח אותי להזעיק עזרה, ג'יפ התחיל לנסוע ברוורס על הכביש הראשי. הוא ראה אותנו מרחוק, ולמרות שלא הראנו איזה סימן למצוקה החליט על דעת עצמו לבדוק אם אנחנו צריכים עזרה. זה ממש חימם לי את הלב שיש אנשים טובים כאלה. הוא חיבר אותנו לכבלים וצ'יק צ'ק חולצנו. רק שעכשיו דולקת נורה באוטו
אנחנו מקווים שלא נגרם נזק.
3. הפרק החדש של האנטומיה.
4. המרק גזר-ג'ינג'ר שהכנתי יצא מעולה! וגם המאפי תפוחים.
5. מרוויחים שעת שינה בלילה. במקרה מחר זה באמת משנה לי משהו, כי אני צריכה לקום מוקדם לשם שינוי.

החמישייה של שישי-שבת

הבחור סידר לי את המחשב אז הוא זז יותר מהר ופחות נתקע (עזר גם כשהמחשב "שמע" שהוא עומד להיות מוחלף
).
&nbsp
היה לנו יום נחמד ביחד.
&nbsp
קניתי מלא בגדים אתמול כך שמתחילה למלא את הארון בבגדים שאשכרה יועילו לי בחורף הניו יורקי.
&nbsp
נפגשנו עם כמה זוגות ישראלים והיה ממש נחמד, חבל שהם גרים רחוק

&nbsp
יש בדרך סלפי סטיק
- סופסוף אני אוכל לעשות סלפי

מקל שמחברים אליו מצלמה/פלאפון

ואפשר לצלם את עצמך בסלפי

&nbsp
זה טוב לאנשים כמוני שהידיים שלהם לא ארוכות מספיק ולא תמיד עם עוד אנשים שיצלמו אותם.

dify

New member
האאא חשבתי שזה מצלמה קידמית נצמדת

כמו שיש בטריות נצמדות

&nbsp
כשהייתי בתאילנד לפני 4 שנים אני חושבת היה איתנו זוג שהלך עם הידית המאריכה הזו כל הטיול, זה היה נראה אז כל כך מצחיק, היום סלפי זה כל כך סטנדרטי

&nbsp
אצלנו הזוגה מומחית בצילומי סלפי ידניים
ואני מומחית בלהניח את המצלמה ולצלם

מתוך היכרות עם עצמי אין סיכוי שאני אסחב עם המקל הזה מעבר להתלהבות ראשונית, לא מתאים לאופי שלי (בגלל זה גם לא קניתי מטריה מיוחדת לקיץ, אפילו בחודש וחצי שהייתי אצל אבא שלי הצלחתי לאבד שתיים! אני פשוט מניחה דברים מהסוג הזה ושוכחת איפה הנחתי. אמא שלי תמיד אומרת שטוב שהראש שלי מחובר לכתפיים

תתחדשי

אנחנו קיבלנו מתנה מההורים של קסם, עם התנאי שנשלח להם תמונה כל יום מהיורוטריפ. הוא כמעט ויתר על המתנה

למעלה