4x22 - ביקורת.

Angelus

New member
4x22 - ביקורת. ../images/Emo58.gif

מממ.. ברצוני להביע שביעות רצון מפרק זה. הפרק היה מלא דיאולוגים חכמים, מצחיקים וכו´. בתחילת הפרק ש "מלאך הגורל" בא לבקר אותם ולהפיל עליהם את ההחלטה באשר לוותר על כוחותיהן ( שלמזלנו הן לא וויתרו - לבסוף ). אהבתי במיוחד את החלק שבו פיבי הייתה עם קול במימד השדים, שבו היא אמרה לו שהיא רוצה שהוא יפסיק לקרוא לה, שהיא מוותרת על כוחותיהן ושזה נגמר. קול המאוכזב הצליח לשאוב כוחות חזקים למדיי של שדים שהובסו והושמדו ואף הרג את המפלצת במימד זה. לבסוף קול חזר למימד החיים, הציל את פיבי עם כוחותיו החדשים ואמר לה שהוא לא מוותר על האהבה שלהם. פייפר מגלה מ "מלאך הגורל" שהיא בהריון.. שמחה גדולה בבית. וכך נגמר הפרק והסתיימה לה עונה מעולה. בכל אופן לי לא ידוע על עת התחלת צילום העונה החמישית ( אם בכלל ). אם למישהו יש מה לעדכן לי, בבקשה עשו זאת.

Charmed Again

New member
סוף כל סוף ../images/Emo58.gif

מישהו שראה את הפרק... אני לא מבין מה כל-כך יפה בפרק? הדיאלוגים(לפחות לי) אף-פעם לא חשובים. מה שחשוב זה כל האקשן! וד"א, נכון היה קטע מצחיק שהמלאך אומר להן שהם עוזרים לפעמים לאנשים ואז הוא נותן לדוגמא את מיכלאנ´לו, אלברט איינשטיין, ואז הוא כזה מוריד את הראש, ואז מרים אותו ואומר, בריטני ספירס.
ופייג´ עושה כזה פרצוף מוזר... זה היה מזה מצחיק!

Hogo Oneil

New member
אני כבר יודע מה יקראה בפרק הזה.....

והצילומים בטח כבר התחילו, יש חוזה חתום, יש הכול על שיא הבטיחות יש צילומים כבר!

Ophel McNeil

New member
העונה החמישית נחתמה,

אבל לא נכתבה, והצלומים שלה בטח ובטח שלא התחילו עדיין. וצ´ארמד אגיין - הדיאולגים הם אלה שעושים את הסדרה
אקשן? אני פשוט יכולה להגיד לאחי הקטן שאכלתי לו את גלידה, ואני אקבל את כל האקשן בעולם שאני רוצה. את מכושפות אני אוהבת, בגלל הדיאלוגים השנונים, הדמויות המפותחות, העלילה המורכבת - וגם בגלל האקשן. (ולין צורחת מהצד: "וגם בגלל ליאו!"
) וחוץ מזה, אני שמחה שפרק הסיום מקבל ביקורות טובות, אני כבר ממש מחכה לראות אותו.

Hogo Oneil

New member
באמת? אין עוד צילמים? טוב יותר טוב

נותן זמן לראות עונה 2 4 ואני מסכים עם כול מ שאופל אמרה

Charmed Again

New member
טוב דברי הוצאו מהקשרם!../images/Emo163.gif

זה לא שהתכוונתי שאני רק רוצה אקשן כל הזמן אבל בפרק הסיום הכל כמעט רק דיאלוגים (לא שהם לא מצחיקים, שנונים...) ובגלל זה אמרתי שאני פחות אוהב אותו. אני מעדיף שיהיה יותר אקן מדיאלוגים אבל לא רק אקשן. וד"א אני לא מבין איך אנשים לא ראו עדיין את הפרק?? לי לא אכפת לתת להוריד מהאיי.סי.קיו שלי(אם מישהו רוצה שיגיד לי), ואני גם מסכים לעזור להוריד מהמירק!

Woogyman

New member
העונה החמישית מתחילה ב22.9

הצילומים בטח יתחילו איזה חודש לפני... הפרק הראשון תמיד מצולם הרבה לפני, ואז יש להם זמן לערוך אותו.

PopPy

New member
זה תאריך סופי?../images/Emo85.gif

בכל מקרה, ספוילר קינג מצ´ארמד בורדס אומר שיהיה לו את הסקריפט של הפרק הראשון ב29 ביולי, ומכיוון שרוב האנשים טוענים שהוא אמין, סביר להניח שנדע מה קורה בפרק הראשון כבר בתחילת אוגוסט ^_^ הורי!

Cole cohen

New member
זה סופי!...

הWB פרסמו שהתאריך הסופי של עליית העונה ה-5 שם הוא ה22.9.02...

Woogyman

New member
אההההההה (סיום העונה) ../images/Emo58.gif

קודם כל, הפרק עצמו לא היה משו. הסיום הקודם היה הרבה יותר טוב. אבל הסוף - ואוו! מה אני אעשה עכשיו 3 חודשים?!

Ophel McNeil

New member
קודם כל,

אתם אמורים לשים ספוילר...... אם יש ספוילר.... לא צריכים להיות פראנוידים ולשים ספוילר כל הודעה. ודבר שני, הודעה מלין: אתה לא זה שאמרת לי שכדאי לי להתחיל למחוק יותר מלשרשר?... (קח את זה כרמז קל...) ______________________________________ הידעת? לכל חפץ יש אנרגית גובה, אלא אם כן הוא נמצא על מישור היחוס, או אם אין משקל.

Woogyman

New member
יש הודעה על זה?...

חוץ מההודעה הארוכה שאם אני משרשר אליה או שהיא לא עולה למעלה ואז אף אחד לא רואה או שהיא עולה למעלה ודוחפת הכל (עדיין לא הבנתי את החוקיות של זה)... חוץ מזה שהייתי יותר מדי באקסטזה לחשוב על זה. שתמחק אם בא לה...

Angelus

New member
אתה צודק זה באמת היה מצחיק ../images/Emo58.gif

חחח הקטע עם בריטני באמת היה מצחיק.. אז שאני אבין.. העונה החמשישית מתיי מתחילה להצטלם?:p

As I Am

New member
זוכר את המסר שכתבתי לך? ../images/Emo103.gif

על המושג לשרשר?! זו פעם אחרונה שאני מזהירה!! יש אפשרות של "הוספת תגובה" בכל הודעה. במקום לפתוח הודעה חדשה - לוחצים על זה ומשרשרים! אזהרה אחרונה, לא ראיתי אותך משרשר בכלל מאז שאתה כאן.

Hogo Oneil

New member
אז זהו שבאתי להגיד: הוא ממש לא קולט

לפחות כול 1 הסביר לו 10000000 אלף פעם, ל-ש-ר-ש-ר ועדין הוא לא קולט, מה הולך פה????? למה הוא לא משרשר??

As I Am

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif

הנה - שרשרת - !!! זה היה עד כדי כך קשה?

למעלה