4x22 - ביקורת.

Angelus

New member
זה נקרא לשרשר???

איך שירשרתי?? ומה ההבדל בכלל?? מה הקטע שאני אכתוב עוד הודעה בכל מקרה זה נראה אותו דבר.. :( ובעע בלי עצבים אנשים! אני לא מנסה לעצבן פה אף אחד אני קראתי את כל מה שצריך לקרוא ואני קצת דיסלקט.. לא נורא :))))

Hogo Oneil

New member
מזל טובבבב הללויה!!! אבל ... ../images/Emo12.gif

אתה בסדר אתה משרשר ואתה לא יודע בכלל איך שירשרת? יהיה בסדר רק תמשיך כך לין תסביר הכול עוד רגע

Angelus

New member
זה נקרא לשרשר???

איך שירשרתי?? ומה ההבדל בכלל?? מה הקטע שאני אכתוב עוד הודעה בכל מקרה זה נראה אותו דבר.. :( ובעע בלי עצבים אנשים! אני לא מנסה לעצבן פה אף אחד אני קראתי את כל מה שצריך לקרוא ואני קצת דיסלקט.. לא נורא :))))

Woogyman

New member
לשרשר זה ללחוץ על "הוספת תגובה"

בתוך ההודעה שאתה קורא במקום ללכת לעמוד למעלה וללחוץ על הודעה חדשה. כשאתה קורא הודעה ורוצה להגיב, אתה משרשר כדי שידעו לאיזה הודעה אתה מתכוון ולא יהיה בלאגן. כשאתה רוצה לדבר על נושא חדש שאין הודעה בנושא שלו, אתה לוחץ על פתיחת הודעה חדש ופותח נושא דיון חדש (זה נקרא טופיק). אר ווי קליר?

Angelus

New member
מממ מישהו מוכן להסביר לי? :<

מה ההבדל בין לשרשר ובין לרשום הודעה חדשה?:) תופס לכם יותר מקום או משהו?? ודרך אגב.. WoogyMan מאיפה אתה יודע מתי יתחילו לשדר ת´עונה החמישית? היא תהיה יבשה לטעמי, הן כבר עברו הכל..

Woogyman

New member
הWB תמיד מפרסמים את התאריך של

העונה הבאה כשעונה אחת נגמרת. תראה, בסוף העונה השלישית כולם אמרו שהסדרה כבר עברה הכל, שאין לה מה לחדש ושהיא פועלת על גימיקים ולא על רגש. העונה הרביעית שינתה את כל זה, הביאה סטוריליין מדהים והשאירה רק טעם של עוד. עובדה ש(ספויילר) - פתחו עכשיו את הסיפור של התינוקת של פייפר. זה פותח להם מיליון אפשרויות חדשות לסיפורים חדשים שקשורים בתינוק. יש להם עוד הרבה זמן עד שהסדרה ממש תמצה את עצמה.

Ophel McNeil

New member
כי כשאתה משרשר,

מבינים על מה אתה מדבר (אחרת סתם תקועות הודעות בלי קשר רציף), וחוץ מזה, כל הודעה חדשה דוחפת הודעה אחרת לעמוד הקודם, כך שכן - אין מספיק מקום. ומה ז"א הן עברו הכל?! אני באמת לא מבינה אנשים שלא נותנים לסדרה בכלל הזדמנות (ככה בדיוק אמרו אחרי מות פרו! ותראו איזה עונה רביעית מדהימה נתנו לנו), ויש אומרים "היא תהיה יבשה מדי לטעמי". למה? איך אתה יודע שאין למפיצים איזה רעיון מדהים וחדשני? כי אתה לא חשבת עליו? בבקשה....

Woogyman

New member
ושוב את עושה את זה :)

אומרת את מה שאני אמרתי רק פי שניים יותר קצר ומובן... יש לי רעיון - What´s mine is yours, what yours is mine, let our powers cross the line. I offer up this gift to share, switch our powers through the air. אה אה! עכשיו לי יש את הכתיבה שלך ולך אממ.. את יכולה לבנות אתר :).

Gilmore Fan

New member
דווקא יש לי רעיון שנראה לי טוב...

לא ראיתי את העונה הרביעית אבל לפי ספויילרים הוא נראה מתאים. שקלתי לשלוח את זה למפיקים או התסריטאים אבל אני לא יודעת איך שאלתי את זה כבר פעם פה- על כתובת אימייל, אבל אמרו שיבדקו ולא חזרו אלי... אז הנה שוב: מישהו יודע מה הכתובת (אימייל) של הסדרה? מקום שהם באמת קוראים אי-מיילים ולא מתעלמים מהם סתם?

Ophel McNeil

New member
מה הרעיון?

(אל תדאג, לא נגנוב לך אותו....
) ופעם רציתי לצרף את היילי ג´ואל אוסמנט לסדרה, בתור הבן העתידי של פיבי וליאו....
אפילו היתה לי עלילה, וגם כתבתי מכתב למפיצים (בעברית, בעברית), אבל לא נראה לי שאני אי פעם אעשה עם זה משהו, ומסיבות מובנות....

Gilmore Fan

New member
חחח, אני מתה על

היילי ג´ואל אוסמונד...
אני מקווה שלא אמרו שום דבר כזה בעונות 2/4 שלא ראיתי כי אם כן, זה יהיה דפוק. אז אם כן תגידו לי. יש לי סצנות מסויימות בראש. זה ישמע טיפשי כמו שאני אכתוב את זה עכשיו אבל זה אמור לצאת יותר טוב. בתחילת הפרק: פייפר חולמת חלום. בחלום היא עומדת בבגדים שחורים מול קבר שעליו כתוב: מלינדה וויט (כל החלום הוא באוירת עשן לבן שכזאת). פתאום באה אליה נערה, אבל לא בהליכה- במעיין ריחוף, בת 16 בערך. ואומרת לה:"I love You Mommy" , נותנת לה נשיקה על הלחי ונעלמת- פייפר מתעוררת. שאני אמשיך לכתוב או שזה כבר משעמם אתכם?

Phoebe again

New member
זה לא משעמם אבל אני לא מבינה

זה היה חיזיון (כי זה לא הכוח של פייפר) או שזה היה חלום שפייפר חולמת כשהיא בהריון? (כי זה ילחיץ אותה ואני כבר מתארת את הפאניקה כשהיא תתעורר ותצעק בכל הבית "ליאו, ליאו!") תמשיך בכל מקרה...

Gilmore Fan

New member
לממי שלא הבין

כשכתבתי שאני מתה על היילי- אני בת ולא בן!! No Hard Feelings
וזה היה חלום (אבל תזכרו שלחלומות יש משמעות
) ממשיכה עוד רגע...

Gilmore Fan

New member
אני כותבת את זה

כקובץ וורד ושולחת ואני באמת רוצה אימייל לשלוח אליו!!

As I Am

New member
אולי תפרסמי גם כאן? ../images/Emo103.gif

אני רוצה לדעת את ההמשך... ^_^ אה, וחוץ מזה - הָיילי ג´ואל אוסמנט (אובססיה קלה לגבי הניסוח הנכון של השם ^^ - אל תנסי להבין), ידוע כאחת מהאובססיות הגרועות ביותר שלי, כשחקן האהוב עלי ביותר, וכשחקן הטוב ביותר בהוליווד. או שאת זה אני הוספתי לבד...

PopPy

New member
*מגחכת*../images/Emo85.gif

ביייייייייג מיסטייק... טעית באיות שמו של אהובה של לין בפורום שלה... בייייייייייייג מיסטייק
אבל אני חושבת שתקבלי בונוס על זה שכתבת שאת אוהבת אותו

למעלה