4x22 - ביקורת.

Ophel McNeil

New member
היילי ג´ואל אוסמנ*ט*.

ולא היה שום רמז לבן מהעתיד של פיבי וליאו.... ההמצאה כולה שלי. אני חשבתי על זה שפייפר מטילה כישוף בשביל להבהיר את עתיד היחסים שלה עם ליאו, ובטעות הכישוף הזה מסתבך (הוא לרווח אישי, זוכרים
), ומביא את היילי לאחוזה, מה שמסבך את כל העניינים.... (דמיינתי את פייפר מגלה שהילד של ליאו הוא מפיבי....
זה אמור להיות קורע
ותארו לכם את התגובה של קול
). דרך אגב, חשבתי על כל העניין הזה הרבה לפני שראיתי, או שמעתי, על2X02. בכל מקרה, אני אשמח מאוד אם תמשיך את הסיפור שלך - דווקא מאוד מעניין. (פאנפיק....!!
)

As I Am

New member
ההמצאה כולה שלך, הא? ../images/Emo103.gif

הא.. בסדר... אני מבינה... אני בכלל לא נעלבת... *סניף* *הולכת לפרסם את הפאנפיק שלי ושל אופל בפאנפיקשן.נט על שמי בלבד*

Ophel McNeil

New member
הולכת לפרסם את הפאנפיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וואו, זה כבר התקדמות...
וסתם שאלה - נכון שאת מאוד מאוד עזרת בפיתוח סצנות מדויקות (פייפר: "אבא?! אבא?!"), אבל איפה בדיוק עזרת בלהמציא את הרעיון המקורי? לא למיטב זכרוני.

As I Am

New member
מיטב זכרונך צולע. סורי. ../images/Emo103.gif

את אמרת שהוא יכול להיות ליאו קטן, עוד רק בתחילת האובססיה שלך, (הו הימים הטובים
), וחשבת על להפוך אותו לבן של פייפר וליאו... ואני אמרתי שהוא נראה כמו הבן של בריאן קראוז ואליסה מילאנו... ובגלל שליאו ופיבי גם ככה נורא מתאימים...
אח"כ בכלל העלנו משהו על מלאך/אור-לבן מתלמד שהיה קרוב של ליאו, נפטר, ונשלח "ללמוד על התפקיד" מהאור הלבן האחראי ביותר בעולם... ^^ משהו בסגנון. המצאנו גם כל מיני סצנות נחמדות כשכולם מתעצבנים עליו ופיבי מנסה להרגיל אותו.. ^-^ *חיוך נוסטלגי* הוא די הזכיר לי את נטלי במובן מסויים... *.* אר. אח"כ אני תוהה למה מחשיבים אותי למטורפת.

Ophel McNeil

New member
אוי.... כן....

"הוא ממשיך לקרוא לקול בלתאזור...." "אתה בטוח שאנחנו קרובי משפחה?" יום אחד אני עוד אפרסם את הקטעים המלאים...

למעלה