4X16 - On the head of a pin

nazgul2003

New member
גם אני אמרתי שאליסטייר מעצבן!!

עדיף להוריד תרגום ולראות.. כי באמת לא הבנתי כלום!!!!!!!!!

A m e l y

New member
פרק שווווה

ואוו אליסטר הכלב הזה מת סוף סוף...אבל איזה שחקן טוב הם ליהקו לתפקיד נכון?ממש נהנתי ממנו סם נהיה סופר מגניב וזה ממש מעצבן אותי כי הוא מסתובב יותר מידי עם הפוסטמה הזו רובי ושוב חוזרים ל "סאם הוא לא עצמו..לא מה שהחזירו מהמתים בלה בלה בלה..." -נמאס דין אשם בהכל-רחמים עצמיים,ואני דווקא ציפיתי שזה ידרבן אותו לתקן הכל,לקבל איזשהי כפרה על מה שהוא עשה בגיהנום כי עכשיו זה סתם נראה שהמלאכים מנצלים את דין ואז הם זורקים אותו בחזרה למלונה וקסטיאל כזה דוש!!!!! אבל למרות הכל היה פרק מגניב ומותח

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כל האליסטיירים שליהקו עד עכשיו היו שחקנים טובים.
זה באמת מעצבן...אני רוצה שהרובי הזאת תמות כבר..אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב
לא כל כך הבנתי מה אמרת על דין...אבל אני לא חושבת שהוא אשם במשהו.. המלאכים פשוט מבלבלים אותו, אבל אולי עכשיו שאוריאל מת זה ישתנה. למה קסטיאל דוש? הוא עשה טעות שבטח באוריאל וחשב שאנה היא המלאכית ה"רעה"/בוגדת/ווטאבר אבל בכללי אני מאמינה שהכוונות שלו טובות. על זה שהפרק היה מגניב ומותח אני מסכימה!

תודה לרוקינד לייק דה דד !../images/Emo13.gif

בזכותה ראיתי את הפרק וואו פרק אחד הטובים .. ידעתי שאוריאל הזה רע מההתחלה ! אליסטייר מעצבן אותי עם איך שהוא מדבר ...

A m e l y

New member
../images/Emo58.gif

אמרתי שלא אהבתי את התגובה של דין בסוף הפרק כשקאס אמר לו שהוא שבר את החותם הראשון,והוא זה שצריך לתקן את המצב... אני ציפיתי שהעובדה שהוא התחיל את כל המלחמה תדרבן אותו לסיים אותה. וקאס דוש כי כל הזמן הוא מתבכיין ורגיש כזה...שלחו לדין מלאך שאת הבעיות שלו לא מצליח לפתור,איזה מן מלאך זה??

למעלה