4X16 - On the head of a pin

becker16

New member
4X16 - On the head of a pin ../images/Emo58.gif

אלוהים אדירים,זה היה פרק מעולה!! כמה דברים קרו פה... הנה המיטב: -דין מענה את אליסטר,ומגלה שהחותם הראשון נשבר בגללו. -הדמות של קסטיאל מתפתחת סופסוף,הוא חושב לעצמו -סאם נהיה כ"כ חזק שהוא יכול אשכרה להרוג שדים,להבדיל מקודם שרק שלח אותם לגיהנום. הוא הרג את אליסטר!!! -אנה הרגה את אוריאל,שסרח. כמה דברים קצת הפריעו לי: -קסטיאל כל הזמן מפסיד בקרבות!! בקרב הראשון נגד אליסטר הוא הפסיד,כנ"ל בשני,וגם לאוריאל, זה די מבעס! אני רוצה לראות אותו על העליונה מתישהו. -לאן הסיפור עם דין יכול כבר להתקדם? הבנאדם שבור מנטלית,אחרי כל העינוי הנוסף עם אליסטר. המידע החדש שהוא גילה בכלל הקש ששבר את גב הגמל. סאם כבר חושב שדין חלש מדי לעשות ת'עבודה,דין בעצמו חושב את זה גם,אז מה לעזאזל יהיה?? מפחיד אותי לחשוב כמה סאם יכול להתחזק עוד,הוא הרג את אליסטר כמו כלום,ואני משער שלילית' לא יותר מדי חזקה מאליסטר. איפה התחרות אני שואל? עד לשבוע הבא!

psycho girl297

New member
O-M-G

אני יודעת זה פרחי בטירוף אבל הייתי חייבת, זה היה פרק מ-ד-ה-י-ם!!!! באופן רשמי זאת העונה האהובה עליי ואוו!!! טוב מספיק להתחרפן..... פרומו לפרק הבא שנרה גם מקסים בטירוף.... http://www.youtube.com/watch?v=JKM_Gjh1660

nazgul2003

New member
חח זה הולך להיות פרק מצחיק...

מעניין מה יהיה שם! אני פשוט חולה על הסדרה הזאתתתתתתתתתתתתת

וואו!

פרק מטורף! הקרבות האלה פשוט מבאסים. הם נראים כמו קרבות אגרוף או משהו! מלאכים ושדים- ומה שיש להם זה לתת בוקסים אחד לשני? עד שמגיע סם ומושיע את כולם? אם דין בוכה גם בפרק הבא, אני אחנוק מישהו. אני רצינית! במשך 3 עונות הוא הזיל דמעות בערך פעמיים, ואיכשהו בעונה הזאת בכל פרק הוא שוקע ברחמים עצמיים. כן, גהינום, הוא שבור והכול,אבל הדמות שלו לא מתפחתחת לשום מקום, וזה ממש הורס. ממש מסקרן אותי מה יקרה לסם. כשדין אמר שקסטיאל יצטרך למצוא מישהו חדש, זה היה דיי ברור שסם הוא אופציה, לא?

psycho girl297

New member
אני ממש לא מסכימה איתכם

זה לא כזה נורא שהוא בוכה, אני לא אגיד שאני לא מתגעגעת לדין של העונות הקודמות, הטיפוס של shoot first ask question later, המצ'או, המצחיק..... אבל אני חושבת שהמקום שהם לקחו את הדמות נותן לה להתפתח ולהיות דמות יותר מורכבת, וגם נותן לג'נסן הזדמנות להראות את היכולות שלו כשחקן, ואין מה לעשות הוא היה בגיהנום ושברו אותו לרסיסים שם, אף אחד לא יכול לשרוד דבר כזה בלי צלקות נפשיות מאוד קשות, אבל אני מאמינה שבסופו של דבר הם יתנו לדמות להתפתח בצורה שהוא ילמד ויתקדם משם ואפילו יהיה צייד יותר טוב בגלל זה בגלל מה שהוא עבר. אוקיי חפרתי קצת, סורי....

...

אמ. צלקות נפשיות- כן. אבל זה הפך למשהו OOC וברמות שזה כבר פתטי. כן, זה נותן לג'נסן להראות יכולות משחק (ש, ובכן, יש לו
) אבל בסופו של דבר זה לא עושה טוב לדמות שלו. אני מאוד מקווה שאת צודקת ושהדמות שלו תתפתח, פשוט קצת מעצבן אותי שזה עדיין לא קורה.

../images/Emo216.gifמדהים!../images/Emo58.gif

מטורף מה שהולך עם הסדרה הזאת! אני בהלם, זה אחד הפרקים(אם לא היחיד) הכי טובים בסדרה! וסאם...שוב אני אגיד, הדמות הכי טובה בעל טבעי...ואני רק רוצה שדין יפסיק להתבכיין..:/ קיצר אהבתי אהבתי אהבתי

to the end1

New member
אני עדיין לא ראיתי את העונה הזאת ומוזר לשמוע

כבר פעם שנייה שדין המאצ'ו
לא מפסיק לבכות קצת חבל זה הורס תדמית של הקשוח לא?

nazgul2003

New member
אין דברים כאלה!!!!!!!!../images/Emo58.gif

אחד הפרקים המדהימים!!!!!! אני כל כך גאה בסאם למרות שאני לא יודעת מה יהיה עם זה בהמשך.. ודין מסכן.. כמעט בכיתי בסוף הפרק :(

BugFace

New member
כמעט בכית?

אני ייבבתי כמו איזה תינוקת כל הפרק!! כל פעם שדין בוכה, אני בוכה ביחד איתו }:

nazgul2003

New member
לא יודעת למה הפעם הצלחתי להתאפק...

בסוף העונה השלישית כשדין מת הייתי בצרפת וראיתי את השני פרקים האחרונים דרך ה-MP4 שלי.. בכיתי כמו מטורפת.. נשבעת, הייתי בדיכאון איזה חצי שעה אחרי הפרק.. פשוט בהלם! הייתי בטוחה שסאם יצליח להציל אותו איכשהו. אבל מסתבר שסאם היה צריך לחיות בלי דין כדי להתחזק ודין היה צריך גם לעבור את הכל בגיהנום!

BugFace

New member
גם נכון..

כאליסטר אמר לו שהוא שבר את החותם הראשון, פשוט ראיתי אותו נשבר.. ובאמת שלא יכולתי להתאפק ישר הדמעות יצאו :/

nazgul2003

New member
מסכן.. אני באמת לא יודעת אם הוא יהיה מסוגל..

להשלים את המשימה עד הסוף! אבל כנראה שאין לו ברירה... דרך אגב - איך יכול להיות שדין לא אומר לסאם כלום על היכולות החדשות שלו? הוא עדיין חושב שהוא הפסיק אותן מהפעם האחרונה?! מעניין מתי הוא יגלה.. כי כשסאם הרג את אליסטייר דין היה מעולף ולא ראה, כי אני בטוחה שהיה לו משהו להגיד אם כן. אני לא מצליחה להבין את הקשר בין סאם לרובי חוץ מהדם שלה.. הם ביחד?!

אתה לא היחיד ...

מישהו יכול לשלוח לי במסר מאיפה להוריד את הפרק ? ...

רעותוש02

New member
פרק מדהיםO_O

אני כ"כ מתחילה לאהוב את קסטיאל [שלא לדבר על מישה שמשחק אותו בצורה מדהימה] השחקן ששיחק את אליאסטר היה טוב אבל לא צליחו להבין שום מילה שיוצאת לו מהפה זה היה ממש מעצבן><

yarivito

New member
../images/Emo58.gifהללויה,פרק מעולה

פשוט פרק מעולה. אישית,לא כל כך ראיתי הבדל בין הבמאי הזה לבמאי הקודם אז.. בכל מקרה,איזה יופי שקסטיאל עדיין חי,הוא אחלה :D זה היה באמת מפתיע שאוריאל הוא הבוגד אבל לפחות נפטרנו ממנו סופסוף,הוא היה כל כך מעצבן :-\ אבל מה שבאמת אהבתי זה שכשהמלאכים מתו,אז הכנפיים הגדולות שלהם נחרטו על האדמה.זה היה יפה!

למעלה