4x16 – The fifth Haliwhell

PopPy

New member
4x16 – The fifth Haliwhell../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

וואו! איזה פרק!! אני לא מאמינה שרציתי לוותר עליו!!!! בעיקר הרשים אותי בפרק הזה המשחק- משחק מדהים של ג´וליאן
ושל רוז! ממש מדהים! העלילה לא הייתה מהעלילות הכי טובות לאחרונה, אבל עדיין המשחק- המשחק!!!! משחק פשוט מדהים, שיכל לגרום גם לעלילה הכי משעממת להיות מדהימה. במיוחד הקטע של קול ופייג´ בעליית הגג, כשקול גרם לפייג´ לחשוב שהיא הוזה שהיא רואה אותו משתמש בכוחות דימוניים עליה- משחק פשוט מדהים. פשוט מדהים. השחקנית ששיחקה את קייט מוכרת לי מאיפשהו, ואני כמעט בטוחה שהיא כבר שיחקה מתישהו במכושפות… לעוד מישהו היא מוכרת?
קצת התאכזבתי שלא היו הרבה קטעים מצחיקים, למען האמת רק בP3 בהתחלה ובסוף (פייג´: "סורי איי ט´וט סיינג יו מייקינג אווט אול נייט וואז ספווסד טו בי דה היי לייט אוף מיי איבנינג"), וחבל. לא ברור לי איך פייג´ היא היחידה שחושדת בקול
שפתאום השיג עבודה שמגיעה עם פורשה, וכרטיסים לפייפר ולליאו להוואי, מישהו (אופל?) העלה את הרעיון שיכול להיות שהיא מרגישה את זה יותר מכולן בגלל שהיא חצי אור לבן, אבל אז מה עם ליאו? הוא לא מרגיש שהיצור הכי רע בעולם התחתון חי איתו בבית? אור לבן "אמיתי" לא אמור להרגיש רוע כמו פייג´ ויותר ממנה? למה רק פייג´ מרגישה את זה? (ב4x05 היא הרגישה שיש משהו מוזר בבית ההוא, בסוף העונה הרביעית היא היחידה שחושדת בקול
…) ושוב, העניין הזה רק מוכיח שמה שדפוק בקשר של שני אלה זו פיבי, לא קול
. פיבי היא זו שלא מרגישה שקודם כל, היא נשואה למקור, האויב הכי גדול שלה, ושנית שבעלה הוא לא בדיוק בעלה… כלומר, הוא כן בעלה, אבל לא בדיוק בעלה.. דאמט, אתם מבינים למה אני מתכוונת! ולענייני מראה: ג´וליאן…..
(תגידו את זה כמו לימור ב"רק בישראל" [אהרה´לה… |מאוהב{]
), בלי חולצה, סקסי בטירוף, אבל על המיטה עם פיבי ה@#$%@#
אהם. ערבבתי בין קול
לג´וליאן
. לאמשנה, העניין הוא שאליסה הייתה איתו יחד על מיטה אחת, כשהוא בלי חולצה, וזה לא מוצא חן בעיניי.
קול
/ג´וליאן
שלי י´חתיכת פוסטמה עם תספורת מזעזעת שהשתפרה טיפה ועדיין נראית מזוויע! (*סוף פיצול אישיות לפריחה*) אהם. כמו שכבר אמרתי, התספורת המזעזעת של פיבי השתפרה רק טיפה, היא עדיין נראית מפחידה
לסיכום: עלילה נחמדה שהפכה למעולה בזכות המשחק המדהים של רוז וג´וליאן
, ג´וליאן
נראה מדהים, ואליסה חייבת להיפטר מהתסרוקת הזו. ד"א, אם יש עוד אנשים שעדיין מורידים פרקים- תמנעו להוריד פרקי WMV ששוקלים 100-120MB- האיכות סבירה (אפשר לראות בברור והכל), אבל ירודה יחסית לפרקים של 150 מגה או 170 – אם הייתי יודעת הייתי מעדיפה לחכות עוד 40 מגה ולראות את הפרק באיכות יותר טובה. אני כבר מצפה ל"להציל את טוראי ליאו" (אחלה תרגום! ח"ח סם) שהבנתי שצריך להיות פרק מדהים, אני כבר ב30 ומשו מגה. (מתוך 114, אני פשוט לא מוצאת את הפרק הזה בגודל ואיכות נורמלית, או שזה WMV או שזה 400 מגה של VCD
) אוף… היום כבר הייתי אמורה לקבל את הADSL שלי מברק, אבל אחרי שישבנו שעה עם המרכזנית המטומטמת הזו לפני חודש, התקשרנו אתמול לוודא מתי יגיע הטכנאי והתברר שאנחנו בכלל לא רשומים, ו"רק עוד 30 יום יגיע הטכנאי" #$)_!&%_%&!!!! אז ביטלנו הכל עם ברק, והתקשרנו לקווי זהב… עוד שבוע-שבוע וחצי, אם המרכזנית טרחה לשמור את הפרטים
ברקרעעעעע..!

Woogyman

New member
על פרק 16 ו22 ../images/Emo58.gif

נתחיל עם 16: פרק באמת טוב, אחד מאלה שהכי אהבתי בעונה. והנה, יותם, גם פייג´ בכתה שם כמו ילדה קטנה וזה עדיין היה משכנע, עצוב ולא מצחיק. הכוח שפייג´ קיבלה היה מגניב. ונעבור ל22: כמה תהיות שעלו מהפרק - 1. מה לעזאזל זה צייד מכשפות? מכשף? שד? בן אדם שמשעמם לו? למה הוא צד אותן? 2. אם כל הסביבה ששרפו בה את סלינה הייתה מוגנת מכוחות של מכשפות בגלל הקמעות שהיו קבורים במדורה, איך זה שפייג´ יכלה לעשות אורבינג לשם? 3. עוד כוח שלדעתי ישכחו שיש לקול - היריית חשמל הזאת, שהוא שרף איתה את המפלצת. ואגב, אם הוא שרף את המפלצת, מה יקרה עכשיו עם כל השדים שמחוסלים? הוא לא חשב על זה אולי? 4. אגב, איתמר, תשים לב שפייפר בעצמה אמרה שהיא לא יכולה להקפיא הכל כשפייג´ שאלה אותה אם היא הקפיאה את הרחוב. זה רק הוכחה שהכוח שהיה לה בפרק העתיד, ששם היא כן הקפיאה הכל, הרבה יותר גדול מהכוח שיש לה עכשיו. והכוח של מלאך העתיד זה כוח בדיוק כמו של פייפר, רק הרבה יותר חזק. זה בהמשך לדיון שהיה לנו בצ´ט על אם רק למכושפות יש את הכוחות האלה. 5. שמתם לב שבדיוק שנה לפני שהפרק הזה שודר, פיבי וקול היו בעולם התחתון והוא אמר לה שהם ניסו הכל וזה לא יעבוד. כמובן שאחר כך הם המשיכו לנסות. בפרק הזה הם שוב היו במימד שדי, פיבי אמרה לו שזה לא יכול לעבוד והם ניסו הכל. רק שהם שוב לא ימשיכו לנסות. בעע.

Hugo Oneil

New member
תשובות ../images/Emo58.gif"

1) זה בן אדם שצד מכושפות כדאי "להגן" על כולם מהם! 2) פייג´ היא חצי אור לבן וחצי מכשפה אז היא יכולה לעשות ארובינג רק לא לקרוא לחפצים! ואין לי תשובה ליתר בייייי

Ophel McNeil

New member
בלה. ../images/Emo58.gif

1. צייד המכשפות הוא אדם רגיל ללא כוחות שהיעוד שלו זה לצוד מכשפות. ההשערה שלי זה שהוא בא משושלת ארוכה של ציידי מכשפות, וככה הוא פשוט התחנך - שמכשפות הן מקור כל הרוע בעולם ויש להיפטר מהן. 2. הקמעות מונעים כוחות של מכשפות, אורבינג, כזכור, זה כוח של אור לבן. 3. אני מתעלמת לחלוטין מהארץ הזאת, כך שאני לא יכולה לענות. 4. לא בטוחה. פייפר אמרה שהיא פוחדת שמכונית תבוא מעבר לפינה ותראה את הרחוב מוקפא. גם ב2X02 היא לא יכלה להקפיא ממש הכל, הכוח שלה לא עבד על זאת שהלכה מעבר לפינה. 5. הזוג הזה פשוט ממחזר את עצמו למוות. בעעעע.....

Woogyman

New member
פייג´ חשבה שפייפר הקפיאה ../images/Emo58.gif

את כל הרחוב, ואז פייפר אמרה "אני לא יכולה להקפיא את כל זה". אז כן, הכוחות שלה בעתיד באמת היו יותר גדולים ממה שהם עכשיו. האישה שראתה אותן בעתיד לא הייתה מעבר לפינה, היא יצאה מבניין אם אני לא טועה. בגלל זה היא לא קפאה, הכוח של פייפר לא היה מספיק חזק לעבור את גבולות החדר (אני בספק אם היא תוכל אי פעם). בקשר לאורבינג - כן, אני מרגיש מפגר שלא חשבתי על העובדה שזה כוח של אור לבן.

Ophel McNeil

New member
בלה? ../images/Emo58.gif

לא נראה לי.... *פיהוק* פייפר אמרה לפייג´: "אני לא יכולה להקפיא את הכל! מה עם מכונית תצוץ מעבר לרחוב?" אבל יכול להיות שאתה צודק.... (כרגיל!
)

Woogyman

New member
היא גם אמרה את זה, אבל אני לא מדבר

על החלק הזה...
הכל קופא. פייג´ קוראת לפייפר ופיבי לראות בחלון. פייג´: "ואני חשבתי שאמרת לא להשתמש בקסמים פייפר..." (תרגום עקום) פייפר: "זה לא אני.. אני לא יכולה להקפיא את כל זה." ואז מלאך הגורל נכנס. הקטע שאת מדברת עליו היה אחר כך, בחלק שפייג´ ופייפר מנסות להבין איך להסיח את דעתם של כל העובדים מהכישוף של פיבי.

Ophel McNeil

New member
אז ככה. |ספוליר|

בהתחלה באמת חשבתי שפיבי מטומטמת שהיא לא קולטת מי באמת קול, אבל כשצפיתי, חשבתי שזה די הגיוני, בגלל בעיקר התגובה שלה בסוף 4X15 (כשהיא גילתה שאולי הוא שד). פיבי לא רוצה שקול יהיה שד. היא פוחדת מזה פחד מוות. אז היא פשוט מדחיקה. אפילו הסיר אומרת לה ב4X19: "את ידעת כל הזמן". פיבי יודעת, אבל לא מוכנה לקבל. דבר שני, זה הולך ככה - לפייג´ יש כוחות של אור לבן, אבל לא מגבלות שלו. זה נאמר במפורש ב4X05 - ליאו, כמו כל אור לבן אחר, יכול להרגיש רק טוב. הוא לא יכול להרגיש רוע, זה לא חלק מהכוחות שלו. לעומת זאת, פייג´ מסוגלת להרגיש רוע. וזאת לא הסיבה היחידה שהיא חושדת בקול. פייג´ לא מכירה את קול ופיבי וכל ההיסטוריה שלהם, היא אפילו לא ידעה שקול הוא באלתזור עד ל4X08, לכן טבעי בשבילה לא לנסות להדחיק את העובדה שקול מעורר חשד (כמו פייפר, למשל). וגם הסברתי את זה פעם, פייג´ יודעת ששדים רעים. זה הדבר הראשון שהיא למדה. קול שד. לפיכך - קול רע. ולמי אכפת מהשאר? אגב, את עדיין אוהבת את קול בפרקים האלה?!

Woogyman

New member
אגב.. (לא קשור)

שמתם לב שהריחוף של ליאו שונה משל פיבי? קודם כל, פייג´ קראה לזה בשם אחר. לא לביטציה. דבר שני, פיבי תמיד עולה מהר למעלה, ליאו עולה יותר לאט והוא נשאר יציב למעלה. פיבי תמיד טיפה מתנדנדת כשהיא למעלה (וזה לא נובע מחוסר שליטה בכוח, זה פשוט הכוח). גם יש אפקטים של סאונד שונים, אבל זה לא ממש נחשב.

Woogyman

New member
ושוב כוחות ../images/Emo58.gif

הספויילרים מדברים על 22, אז מי שלא ראה שלא יקרא (אתי) - הכוח שקול חישמל איתו את המפלצת זה כוח יריית חשמל, היה אותו גם לשד המחשמל בפרק עם הגילגול הקודם של פייג´. (קיבלתי כמה מסרים עם השאלה הזאת, אז תשובה קולקטיבית).

PopPy

New member
ברור...../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

אני תמיד טענתי שהיא מטומטמת
*בורחת* פיבי לא רוצה שקול יהיה שד, אבל יש הרבה דברים שלא רוצים ואי אפשר להתעלם מהם! היא לא מרגישה שהוא מתנהג מוזר?! בגלל זה אני חושבת שהיא דפוקה... הבנתי את ההבדל בין פייג´ לליאו בנושא הזה, ויחד עם העובדה שפייג´ היתה בעצם מהתחלה נגד קול, ושהיא לא ראתה את כל השינויים של קול בעונה השלישית ולא הכירה אותו מספיק, היא חושדת יותר מפייפר. אבל עדיין, פיבי לא מרגישה שאהבת חייה הוא השד הכי רע שקיים..? *דופקת את הראש בקיר* וכמובן שאני אוהבת את קול
בפרקים האלה, ואני לא מקנאה בך אם תכחישי את העובדה שהוא שיחק בפרק הזה פשוט מעולה
עוד 7 מגה! *חוגגת* בשלוש ועשרה אני רואה את 4x17, בשלוש ועשרה אני רואה את 4x17!! אה כמעט שכחתי- חיכיתי וחיכיתי בהתחלה, ואני מורידה פרק שאין בו את כל הפתיחה. לא קיים. אין את כל הקטע שלפני הפתיח, כולל הפתיח. יהיה נחמד אם מישהו יגיד לי מה יש בפתיח, כי אצלי זה מתחיל מפיבי שיושבת מול המחשב ומתעסקת עם הדד ליין שלה... אה וול, לפחות אני יודעת איזה פרסומות יש להם.. בכמה תחנות אמריקאיות/קנדיות/בריטיות/אוסטרליות משודרת הסידרה? כבר יצא לי לראות אותה משלוש תחנות שונות
(הרוב מWB, אבל גם מTNT ומאוד תחנה שברח לי השם שלה...).

Hugo Oneil

New member
הוא שיחק טוב בפרקים!

ובקשר לזה שאת מורידה גם לי היה רק את זה שפיבי מול המחשב!, ולמה קוראים לזה דד ליין? ואוף איזה עצבים! בעונה שנייה שאני מוריד חסר דקה או שתיים מהסוף של 215 והפרק עם הנינוק והרוח שרוצה להרוג את כול הבנים במשפחה! *יש לי גט אלונג באנגלית וגם גיב אריזן וזה נישמע מוזר*

PopPy

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

"ולמה קוראים לזה דד ליין"
לא למחשב קוראים דד ליין
ספוילרים ל4x16
פיבי קיבלה את העבודה ב4x16 במקום קייט בעיתון, והיא כותבת טור עצות בעיתון. אז דד ליין זה המועד האחרון שבו היא צריכה להגיש את הטור שלה לעורכת... חחחח... "למה קוראים לזה דד ליין"
קרעת אותי... אל תטרח לשלוח הודעה ולהסביר שזה היה בציניות, טוב?
חחח...

PopPy

New member
LOL!!../images/Emo6.gif עוד יותר טוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

Ophel McNeil

New member
בלה בלה. ../images/Emo58.gif

גם לי הפרק 4X17 מתחיל מפיבי מול המחשב. מוזר. קול משחק היטב בפרקים האלה, כבר כתבתי בעבר שנראה שבין העונה השלישית לרביעית הוא לקח הרבה שיעורי משחק. ומה שפיבי עוברת זה תהליך פסיכולוגי מובהק - הדחקה. זה הגיוני לחלוטין, היא לא רוצה לדעת, אז היא לא יודעת, חד וחלק.

PopPy

New member
מוזר...../images/Emo85.gif

הוא לא צריך היה לקחת שום שיעורי משחק, הוא שיחק מעולה גם בעונה השלישית... אניוואי, אני הולכת לראות את 4x17 שכבר ירד, ברגע שאני אשלח את 4x18 להורדה במהירות שעוברת את החצי קיי

Woogyman

New member
17 מתחיל נראה לי עם האישה הזאת

שהרוחות מפחידות אותה, ואז יש את הסצינה באחוזה שקול עושה רעש לפיבי בכוונה.

Hugo Oneil

New member
רגע!

עם זה לכולם התחיל מהדד ליין שלה אז אולי ככה מתחיל הפרק, כי לי יש את ההתחלה שהן חדברות אז שיר ואז הפרק! אז ניראה לי שככה מתחיל הפרק לא?

למעלה