4x16 – The fifth Haliwhell../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif
וואו! איזה פרק!! אני לא מאמינה שרציתי לוותר עליו!!!! בעיקר הרשים אותי בפרק הזה המשחק- משחק מדהים של ג´וליאן
ושל רוז! ממש מדהים! העלילה לא הייתה מהעלילות הכי טובות לאחרונה, אבל עדיין המשחק- המשחק!!!! משחק פשוט מדהים, שיכל לגרום גם לעלילה הכי משעממת להיות מדהימה. במיוחד הקטע של קול ופייג´ בעליית הגג, כשקול גרם לפייג´ לחשוב שהיא הוזה שהיא רואה אותו משתמש בכוחות דימוניים עליה- משחק פשוט מדהים. פשוט מדהים. השחקנית ששיחקה את קייט מוכרת לי מאיפשהו, ואני כמעט בטוחה שהיא כבר שיחקה מתישהו במכושפות… לעוד מישהו היא מוכרת?
קצת התאכזבתי שלא היו הרבה קטעים מצחיקים, למען האמת רק בP3 בהתחלה ובסוף (פייג´: "סורי איי ט´וט סיינג יו מייקינג אווט אול נייט וואז ספווסד טו בי דה היי לייט אוף מיי איבנינג"), וחבל. לא ברור לי איך פייג´ היא היחידה שחושדת בקול
שפתאום השיג עבודה שמגיעה עם פורשה, וכרטיסים לפייפר ולליאו להוואי, מישהו (אופל?) העלה את הרעיון שיכול להיות שהיא מרגישה את זה יותר מכולן בגלל שהיא חצי אור לבן, אבל אז מה עם ליאו? הוא לא מרגיש שהיצור הכי רע בעולם התחתון חי איתו בבית? אור לבן "אמיתי" לא אמור להרגיש רוע כמו פייג´ ויותר ממנה? למה רק פייג´ מרגישה את זה? (ב4x05 היא הרגישה שיש משהו מוזר בבית ההוא, בסוף העונה הרביעית היא היחידה שחושדת בקול
…) ושוב, העניין הזה רק מוכיח שמה שדפוק בקשר של שני אלה זו פיבי, לא קול
. פיבי היא זו שלא מרגישה שקודם כל, היא נשואה למקור, האויב הכי גדול שלה, ושנית שבעלה הוא לא בדיוק בעלה… כלומר, הוא כן בעלה, אבל לא בדיוק בעלה.. דאמט, אתם מבינים למה אני מתכוונת! ולענייני מראה: ג´וליאן…..
(תגידו את זה כמו לימור ב"רק בישראל" [אהרה´לה… |מאוהב{]
), בלי חולצה, סקסי בטירוף, אבל על המיטה עם פיבי ה@#$%@#
אהם. ערבבתי בין קול
לג´וליאן
. לאמשנה, העניין הוא שאליסה הייתה איתו יחד על מיטה אחת, כשהוא בלי חולצה, וזה לא מוצא חן בעיניי.
קול
/ג´וליאן
שלי י´חתיכת פוסטמה עם תספורת מזעזעת שהשתפרה טיפה ועדיין נראית מזוויע! (*סוף פיצול אישיות לפריחה*) אהם. כמו שכבר אמרתי, התספורת המזעזעת של פיבי השתפרה רק טיפה, היא עדיין נראית מפחידה
לסיכום: עלילה נחמדה שהפכה למעולה בזכות המשחק המדהים של רוז וג´וליאן
, ג´וליאן
נראה מדהים, ואליסה חייבת להיפטר מהתסרוקת הזו. ד"א, אם יש עוד אנשים שעדיין מורידים פרקים- תמנעו להוריד פרקי WMV ששוקלים 100-120MB- האיכות סבירה (אפשר לראות בברור והכל), אבל ירודה יחסית לפרקים של 150 מגה או 170 – אם הייתי יודעת הייתי מעדיפה לחכות עוד 40 מגה ולראות את הפרק באיכות יותר טובה. אני כבר מצפה ל"להציל את טוראי ליאו" (אחלה תרגום! ח"ח סם) שהבנתי שצריך להיות פרק מדהים, אני כבר ב30 ומשו מגה. (מתוך 114, אני פשוט לא מוצאת את הפרק הזה בגודל ואיכות נורמלית, או שזה WMV או שזה 400 מגה של VCD
) אוף… היום כבר הייתי אמורה לקבל את הADSL שלי מברק, אבל אחרי שישבנו שעה עם המרכזנית המטומטמת הזו לפני חודש, התקשרנו אתמול לוודא מתי יגיע הטכנאי והתברר שאנחנו בכלל לא רשומים, ו"רק עוד 30 יום יגיע הטכנאי" #$)_!&%_%&!!!! אז ביטלנו הכל עם ברק, והתקשרנו לקווי זהב… עוד שבוע-שבוע וחצי, אם המרכזנית טרחה לשמור את הפרטים
ברקרעעעעע..!
וואו! איזה פרק!! אני לא מאמינה שרציתי לוותר עליו!!!! בעיקר הרשים אותי בפרק הזה המשחק- משחק מדהים של ג´וליאן