4x17 – Saving private Leo../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif
קראתי קצת ספויילרים על הפרק, אבל רק על כמה פרטים (פייפר הופכת לרוח, הסכין נשמטת…), כך שמהעלילה הייתי מופתעת, מהפרטים האלה פחות. בכל מקרה, האמת שציפיתי לפרק קצת יותר חזק, למרות שהאכזבה לא הייתה גדולה- שוב, משחק מעולה של בריאן ורוז (אני כבר לא טורחת לציין את הולי, בכל פרק שלה המשחק מעולה), שאין ספק שתרם המון. אין ספק שהבכי של ליאו בפרק הזה היה הרבה יותר משכנע מהבכי שלו ב3x22, אבל עדיין אני חושבת שיש מקום לשיפור… העניין עם ליאו שהגן על המכשפה כשרברב (פעם שיפוצניק, פעם שרברב, ממש כישרון הבחור…
) נתן לי שמץ של מושג לגבי מה שקרה איתו בעונה הראשונה, אבל לא ברור לי למה ליאו לא אורב אווט כשג´ו ונתן תפסו אותו ואחד מהם הרג את המכשפה. הוסבר אח"כ שהוא לא יכל להשתמש בכוחות שלו, אבל אף פעם לא הוזכר את העניין שהכוחות של ליאו נשלטים על ידי הרגשות שלו כמו הכוחות של הבנות, וזה היה כמו חור קטן בעלילה (הוא היה בסערת רגשות המון פעמים כשהוא ניסה לרפא את פייפר, או כשהוא לא הצליח לרפא את פרו ב3x22 ואף פעם זה לא השפיע על הכוחות שלו), זה נסלח כי זה כ"כ נדרש בפרק הזה
הרעיון עצמו של הפרק היה מקסים, הסוף היה מאוד מרגש, ואני מסכימה עם כל מה שהועלה פה בעבר- העובדה שהסכין שפייפר הקפיאה נשמטה ולא המשיכה בתנופה מעידה על התחזקות של הכוח שלה. כמו שכבר צוין פה, יש הבדל באורב של ליאו ושל פייג´, בפרק הזה זה היה יותר מורגש לדעתי, אולי כי ראו את האורב של פייג´ בברור לשם שינוי. האורב של פייג´ הוא יותר "פנימה", כששל ליאו עולה למעלה, ואף פעם לא ראו את האורבינג של ליאו כ"כ נמוך, אני חושבת שליאו עולה יותר למעלה באורבינג שלו, או משו כזה… כרגיל, התספורת של אליסה מזעזעת, קול
נראה סקסי בטירוף (למרות שהוא בקושי נראה), ואני חייבת לציין שהראיון שלו עם ה"מזכירה" היה פשוט קורע… ("שימרינג ספיד?") קטעים מצחיקים בקושי היה בפרק הזה, וזו מגמה שעולה בהדרגה בערך מ4x14- בערך מהזמן שהסידרה הפכה ונהייתה יותר ויותר אפילה, ובעצם מאז שקול הפך למקור. אבל המינון בפרק הזה התאים מכיוון שהפרק היה מרגש, ואני פשוט מתה על פייג´
)משהו שפיבי אמרה בקשר לכעס של פייפר כלפיה, ואז: Piper: “No, I´m not” Paige: “yes, she does…”
) ושאלה קטנה לסיום (או ציון עובדה על עוד חורון?)- כשבת חסותו של ליאו נרצחה, היא מיד הפכה לרוח ונעלמה, כשפייפר נדקרה היא הפכה לרוח אבל ידעה בדיוק מי היא, מה קרה ואיפה היא, זכרה הכל ומיד ניגשה להקריא את הכישוף, ואפילו עודדה את ליאו. קצת לא אמין לדעתי… לסיכום: פרק חמוד, מרגש, משחק מעולה, אבל טיפה מאכזב לאור הציפיות… כמעט שכחתי, בסוף גיליתי שאת הפרק הזה הורדתי ממישהו שהקליט את זה מערוץ קנדי, אחרי פרסומת אחת שהייתה שם (הגאון שהקליט את זה הקליט את זה עם הפרסומות, ורק בהפסקה אחת מתוכן הוא הריץ חצי מהן, בשאר ישבתי וראיתי פרסומות קנדיות משעממות
) היה משהו בקשר לקנדה… אז עכשיו אני יודעת שאת זה ראיתי מקנדה, וWB זה מארה"ב, אבל TNT? מאיזו מדינה התחנה הזו משדרת? (מכיוון שזה היה בלי תרגום ובלי כתוביות, מן הסתם זה היה ממדינה דוברת אנגלית, השאלה איזו… אוסטרליה זה לא יכול להיות, כי הפרק עוד לא שודר שם בכלל, אתמול שודר שם 4x16…) אוף.. וגם לא ראיתי את הטריילר לפרק הבא כמו שראיתי בכמה פרקים אחרים
אוף.. יקח לי הרבההה זמן לראות את 4x18, הקאזאא זוחל