אני ממש ממש לא מסכים איתך
קודם כל - למען ההגינות - אני לא לגמרי זוכר מה הראתה הבדיקה של אלן איי שם בעונה הראשונה. אבל - חושב לציין שמי שבדק את העצמות היו הסיילונים עם באלטר. יכול להיות שלסיילונים יש טכנולוגיה לא ידועה לנו שבעזרתם הם הוכיחו שהעצמות סיילוניות ולא אנושיות, אנו יודעים רק שהגלאי מצא את בומר, אבל אנחנו לא יודעים שהוא היה מזהה את אלן (או זיהה אותה) - יכול להיות שהגלאי צודק רק ב50% או 60% או 90%, והבדיקה של בומר היתה נכונה רק במקרה. זו שאלה שאנחנו לעולם לא נקבל עליה תשובה, וכיוון שלמיטב זכרווני *מעולם* לא קיבלנו הוכחה שאלן היא סיילונית (אפילו להיפך) אין סיבה להגיד שאין הגיון בזה שהיא החמישית. אני דווקא מסכים עם הקביעה של tsou - הDNA של הפיינל פייב בוודאות שונה משל 7 הדגמים האחרים, ואפילו אמור להיות הרבה יותר דומה לDNA של בני האדם, ולכן - הגלאי של באלטר לא אמור לגלות את הפיינל פייב. למה דבר זה נכון? אנחנו יודעים ל7 הדגמים המאוחרים יש מבנה אנטומי זהה לזה של בני האדם *אבל* יש בו מעט שינויים. אחד מהם הוא היעדר נוגדנים. לפיינל פייב חייבים להיות נוגדנים מהסברה שהסדרה הגיונית (סתם בתור דוגמא - סאל בתור חייל ואנדרס בתור ספורטאי מקצועני היו חייבים לעבור בדיקות ואם היה מתגלה בהם משהו חריג כמו היעדר נוגדנים, זה ישר היה מתגלה) לכן, ההגיון אומר שהDNA של הפיינל פייב דומה עד כדי זהה, לזה של בני האדם. אין פשלה. אני חייב לציין, שאני אפילו לא הכי מבואס מזה שאלן היא החמישית, היא עולה על רוב האפשרויות ששמעתי ורצו באינטרנט לדעתי