אני דווקא חושבת שכן. ../images/Emo58.gif
כמו שאמרתי בשירשור הקודם על מי לדעתי הסיילון האחרון- למה שיכניסו את די חזרה לסיפור אחרי שהתעלמו ממנה והתייחסו אליה כאל דמות שולית ביותר. עוד משהו שלא הסתדר לי, זה שהיא הצליחה לבוא לעזור לסטארבקס אחרי שהראפטור שלה התרסק מבלי להיפגע מהסיילונים. אחרי שראיתי את הפרק הזה, די נראית לי כמו מועמדת מעולה לחמישית במידה ואלן לא. כשהארבעה היו על ארץ, אז טירול ראה את המקום בו הוא מת, הוא ראה את הצל ונזכר בסיטואציה, במשקפיים היפות שלו ובאנשים סביבו. גם טיי ואנדרס- הם מצאו חפצים שהזכירו להם את החיים שלהם על ארץ. גם די. די מצאה את השעון סבא הגדול ואת המשחק הזה מהמתכת (לי זה לא נראה כמו תליון) ואספה את זה. אחר כך על הגלקטיקה, היא הולכת עם לי, שלא אוהב אותה, לערב מיוחד ומכריחה אותו לחזור על הנאום שלו שאומר בעצם שאפשר להסתכל על הסיטואציה כאסון או כשיחרור. הוא אומר שהם חופשיים להמשיך הלאה. ודי, שעומדת מול התמונה שלה בתור ילדה אומרת שזה קרה לפני כל כך הרבה זמן- 2000 שנה זה הרבה זמן. נראה לי שמה שקרה לדי זה שהיא נכנסה לדיכאון מעצם היותה סיילונית ואחת מהחמישיה ובמיוחד כשהיא נזכרה מה קרה לה על הארץ (השואה הגרעינית) ועצם זה שזה קורה שוב ואין לה שום דרך לעצור את זה. אז היא ירתה. לגיטימי. היא בחרה להסתכל על זה כאסון. המגלה סיילונים של באלטאר טעה כל כך הרבה פעמים שלא הייתי מסתמכת על זה כאינדיקטור. והשיר, אולי היא שמעה את השיר ופשוט הייתה במשמרת ולא יכלה לצאת? אפשר למצא לזה תירוץ. די בתור סיילונית זה וואחד טוויסט לעלילה. הרבה יותר מאלן.