4x11 - Sometimes a Great Nation

tsou

New member
../images/Emo58.gif אבל זה לא מסביר עדיין

את הבהלה של ליובן כשהוא ראה את הגופה של קארה. הוא בוודאי לא חשב שהיא החמישית , ממה הוא כל כך מפחד? מהתממשות נבואת ההיבריד? היא כבר התממשה ממילא?

SiC

New member
../images/Emo58.gif זה לא לגמרי ברור

אבל אפשר להבין שהסיבה שליובן פוחד הוא בגלל הנבואה של ההייבריד. כשקארה ספרה לו את זה, זה היה נראה כאילו הוא מכיר את העניין. יכול להיות שהוא שמע את ההייבריד אומרת דברים שעדיין לא ידועים לנו. לדעתי ליובן ידע שקארה תמצא את הגופה שלה, בגלל זה הוא ניסה למנוע ממנה לחפש את שאר חלקי המטוס. הוא לא ידע שהיא ה-harbringer of . death. יש עוד דבר שלא מתחבר לי עם העניין שאלן היא החמישית. דיאנה ידעה שהיא מתה בניו קאפריקה, זה לא היה סוד. היא לא הסכימה לגלות להם מי החמישי, רק אמרה שהוא לא עם הצי. זה הגיוני, היא נסתה לשמור לה עוד קלף מיקוח. אבל, אחרי שהם כרתו את הברית, למה לא לגלות להם שהחמישי בעצם מת? 2 סיבות: 1) אלן לא החמישית 2) אלן היא החמישית ולא מתה לדעתי נקבל תשובה סופית בעוד פרק, שניים. רק תפילה קטנה שלי - אם אלן היא אכן החמישית, הלוואי שהיא לא מתה. זה בהחלט יכניס עוד קצת כאוס לסדרה :)

tsou

New member
../images/Emo13.gif זה בטוח, אבל ../images/Emo58.gif

האופציות של קארה או שש עדיין מועדפות !

SiC

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif

לא מסתדר לי שהסיילון החמישי הור כבר סיילון.. זה מוביל ליותר מידי סתירות פנימיות בעלילה. אם כבר אז שקארה תהיה החמישית. זה יעצבן אותי כי אז זה אומר שמור שיקר לנו כשהצהיר שקארה היא לא החמישית.

tsou

New member
../images/Emo58.gif דוקא כן נכון ../images/Emo13.gif

זה נותן טויסט מעולה אם החמישי הוא מי שחשבנו לעוד סיילון רגיל..

HOT SPOT 2008

New member
פראק מי, וואט דא פראק?../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספוילר

WTF???????????????????????? איזה פרק!!! טוב אז אני עדיין לא מאמין שהלן היא אכן הסיילונית האחרונה, למרות שזה היה לא צפוי בשום צורה. די מתה? די? למה? אני חושב שגם די היא סיילונית, כי אותו תליון שיש לה, היא מצאה בכדור הארץ. מה שאומר שיכול להיות שזה כמו אצל סול והאחרים. אני אישית חושב שהנבואה של ההייבריד התגשמה. אני חושב שכשקארה התפוצצה עם הוויפר שלה היא נכנסה לסוג של חור זמן או חור שחור, וקפצה לעבר כדור הארץ. בכך היא הביאה הרס לכדור הארץ. נראה שקארה של כדור הארץ החליפה את קארה של קפריקה. זה מה שאני חושב. או שקארה היא אכן סיילונית. אני חושב שחמשת הסיילונים האחרונים נולדו מחדש, כמו הסיילונים הרגילים. יש מצב שהסיילונים של כדור הארץ הביאו חיים לסיילונים של 12 המושבות. יש מצב שלכל אדם יש העתק סיילונים בכדור הארץ. אולי. קיצר הכול עדיין מסובך, אבל הפרק הזה העלה כך כך הרבה שאלות, שאני רק מת לראות כבר את כל הפרקים האחרונים של הסדרה המדהימה הזו.

SiC

New member
../images/Emo58.gif באמת לא הבנתי

את עניין התליון. די מצאה תליון שהיה לה כבר? או שהיא סתם מצאה תליון של משפחה שנהרגה, ופשוט לקחה את זה כסמל? כי אם היא מצאה תליון שכבר היה לה, או שהופיעו בו בני משפחה שלה, זה פוסל את אלן מלהיות הסילון החמישי - מכיוון שגם די נולדה מחדש ולא רק הפיינל פייב.

tsou

New member
../images/Emo58.gifמה זה היה

א ו ת ו תליון? אתם בטוחים? אם כן אז אכן די היא החמישית וזה משמנה את כל התמונה אבל.. איך הארבעה לא עלו עליה? ומה עם החזיון של סול במים בסוף? .

tsou

New member
../images/Emo58.gif אבל

איך אתה יודע שזה אותו תליון? דרך אגב כמה הוכחות מהעבר שלהם הם "במקרה" יכולים כבר לגלות בדיוק בנקודה בה נחתו, יש גבול לא? ושאני אבין את התיאוריה השערורייתית שלך, אתה בעצם אומר שהרס כדור הארץ בעבר הרחוק נגרם ע ל י ד י קארה בהווה,ושהיה ערבוב עולמות מקבילים כמו במד"ב הישן הטוב? למה זה ממש, אבל ממש לא נראה לי אפשרי בסדרה הנוכחית?
קארה מסתמנת יותר ויותר כסיילונית. זה כן...

tsou

New member
../images/Emo58.gif הסתכלתי שוב ...

אכן כנראה אותו תליון.. לא ייאומן שתקעו לי את החמישית מתחת לאף ובכלל לא קלטתי
האם זה מכוון ואלן + קארה הם רק הרינג אדום, או שבאמת יתכן הסבר אחר לסיילוניות של די ושל קארה? טוב בזכותכם צצו מחדש כל סימני השאלה, באמת תודה

SiC

New member
../images/Emo58.gif

אל תמהרי לקבוע. לדעתי די היא לא החמישית, וכנראה שגם אלן לא החמישית. לפחות לא בהסתמך על הלידה מחדש. כיוון שאנו יודעים שגם אלן, גם די, וכנראה גם קארה נולדו מחדש, ביחד עם 4 מהפיינל פייב, לידה מחדש לא אומרת שאתה סיילון... בנוסף, אם די היא החמישית, השיר מהעונה ה-3 היה צריך להעיר גם אותה, והיא גם היתה על הצי כאשר דיאנה הגיעה והכריזה ש-4 האחרונים נמצאים אם בני האדם. מסקנה: די *לא* החמישית

tsou

New member
אמממ... נכו בעצם...ן....../images/Emo3.gif

ובכל מקרה זה אומר שישנה כעת קטגוריה חדשה בען סיילון לאדם להייבריד..

rawk16

New member
אני דווקא חושבת שכן. ../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי בשירשור הקודם על מי לדעתי הסיילון האחרון- למה שיכניסו את די חזרה לסיפור אחרי שהתעלמו ממנה והתייחסו אליה כאל דמות שולית ביותר. עוד משהו שלא הסתדר לי, זה שהיא הצליחה לבוא לעזור לסטארבקס אחרי שהראפטור שלה התרסק מבלי להיפגע מהסיילונים. אחרי שראיתי את הפרק הזה, די נראית לי כמו מועמדת מעולה לחמישית במידה ואלן לא. כשהארבעה היו על ארץ, אז טירול ראה את המקום בו הוא מת, הוא ראה את הצל ונזכר בסיטואציה, במשקפיים היפות שלו ובאנשים סביבו. גם טיי ואנדרס- הם מצאו חפצים שהזכירו להם את החיים שלהם על ארץ. גם די. די מצאה את השעון סבא הגדול ואת המשחק הזה מהמתכת (לי זה לא נראה כמו תליון) ואספה את זה. אחר כך על הגלקטיקה, היא הולכת עם לי, שלא אוהב אותה, לערב מיוחד ומכריחה אותו לחזור על הנאום שלו שאומר בעצם שאפשר להסתכל על הסיטואציה כאסון או כשיחרור. הוא אומר שהם חופשיים להמשיך הלאה. ודי, שעומדת מול התמונה שלה בתור ילדה אומרת שזה קרה לפני כל כך הרבה זמן- 2000 שנה זה הרבה זמן. נראה לי שמה שקרה לדי זה שהיא נכנסה לדיכאון מעצם היותה סיילונית ואחת מהחמישיה ובמיוחד כשהיא נזכרה מה קרה לה על הארץ (השואה הגרעינית) ועצם זה שזה קורה שוב ואין לה שום דרך לעצור את זה. אז היא ירתה. לגיטימי. היא בחרה להסתכל על זה כאסון. המגלה סיילונים של באלטאר טעה כל כך הרבה פעמים שלא הייתי מסתמכת על זה כאינדיקטור. והשיר, אולי היא שמעה את השיר ופשוט הייתה במשמרת ולא יכלה לצאת? אפשר למצא לזה תירוץ. די בתור סיילונית זה וואחד טוויסט לעלילה. הרבה יותר מאלן.

tsou

New member
../images/Emo58.gif תהייה בעניין המציאות

אנדרס = גיטרה צ'יף=אבוקדו?טוב נו, נניח נגיעה בקיר כמו אז במקדש טיי=מסיכת מתכת? די=תליון משפחתי (די מקביל ויזואלית לדיסקית שקארה מוצאת, גם מתעכבים על מוטיב הטבעת התלויה) מה בדיוק מצאה קורי?

rawk16

New member
טורי

לא הראו מה היא מצאה אבל היא אמרה שהיא זוכרת את עצמה שם. אולי מוקדם מידי לדעת מה טורי עשתה בארץ? וטיי מצא דלת של כספת מהבנק שהוא היה בו כשהכל התפוצץ, לא מסכה. למרות שמסכה יכל להיות יותר מגניב.

tsou

New member
החפץ המתכתי הקטן שהוא מצא ../images/Emo58.gif

היה דלת של כספת? טוב אני רואה שאין מנוס מצפיה חוזרת בפרק עוד היום... פיפסתי יותר מדי דברים..

niv_204

New member
יצא מזה

דגם של סיילון שמנגן בגיטרה בעזרת גלעין של אבוקדו.. איזה פרק!

tsou

New member
משהו כזה ../images/Emo13.gif

זו אחת הפעמים הבודדות בהן צפיתי פעמיים וחצי בפרק במשך אותו יום ..

למעלה