4x11 - Sometimes a Great Nation

tsou

New member
../images/Emo58.gif

לתשומת ליבך שמכאן ועד לרעיון אלן כתינוקת החדשה של טיי טשש המרחק הולך וקטן, נכון? אבל בהתחשב בדגש החזק על הנצרות לכל אורך הסדרה ובמטמורפוזה של באלתר בעיקר הבחירה במינוח הספציפי כאן בכל זאת נראה לי פחות עתיק ורוחני כללי מאשר נוצרי (ערכתי את הפוסט בגלל שקלטתי שהכותרת היתה ספוילר רציני(

The Human

New member
שוב... ../images/Emo58.gif

זה שאתה רואה שם אנשים אחרים.. לא אומר שהם סיילונים.. וזה שאתה לא רואה בפלשבקים שלהם עותקים אחרים.. לא אומר שהם לא קייימים. לגבי הפער בין Reborn ל-Download.. נחיה ונראה.. הרי.. הם לא שרדו את השואה הגרעינית הזאת.. ואתה רואה אותם שלמים ובריאים בהווה (העתידי כביכול) הנוכחי.. אז או שהתודעה שלהם הועברה אל עוברים, או שהיא הועברה אל גופות שזהות להם.. הדבר הכי מזויע שאולי נאלץ להתמודד איתו בפרק הקרוב, זה המראה של אלן יוצאת ערומה מהאמבט הסיילוני.

tsou

New member
א י ן יותר אמבט!!!

הסיילונים הם בני תמונה אין דיותר דאונלואד.. נותר רק הרזורקשון המיסטי..

rawk16

New member
שנייה... ../images/Emo58.gif

יש להם מחזוריות של מוות וחיים באותו הפורמט- הם חוזרים אותו הדבר. אי אפשר להתייחס אל זה כאל רזורקשיין מיסטי כי זה לא ייתכן, אחרת הם היו חוזרים בתור אנשים אחרים לגמריי. אם הם חוזרים אותו הדבר אז יש העתק תודעה לתוך גוף זהה. איך זה קורה? אנא עארף... דרך אגב, ראיתם את הקטלוג של המכירה פומבית? האמבט הזה יכול להיות מגניב בתור ג'קוזי.

tsou

New member
לא בדיוק,

הם חוזרים אותו דבר בגוף, אבל לא בתודעה, שממשיכה להתפתח -הם נולדים מדש בג'יפה הוורודה פלוס על הזכרונות מהסיבוב הקודם כ ו ל ל רגע המוות. כך שהם נראים זהים אך אינם כאלו, מה שמאפשר את בניית הגרסאות השונות של בומר, שש, שלוש וכולי. זה נוצרי מבחינת ההפרדה הנוצרית בין גוף ונפש
רזורקשון מסיטי, אקא גלגול נשמות, אכן אינו מתקשר לסיילונים, אלא אם כן המראה החיצוני של החמישה הוא אשליה כלשהי. היו אי אלו רמזים אפשריים לכך, כששש הפכה לאלן בסגנון הוורלונים בבילון חמש שכל אחד ראה בהם את מה שרצה לראות.. או כששש של באלתר פינתה את מקומו לבאלתר פנימי.. למרות שכמובן בכל פעם היה לזה הגיון פסיכולוגי נקודתי.. וכעת ישנה גם האפשרות שהתינוקת של טיי ושש תגלה כגלגול (לא של אלן! לא מאמינה בזה לרגע
ושאולי גם קארה היא גלגול של ישות אחרת, או שרוזלין תךתגלה כפיתיה - anything is possible

rawk16

New member
למה שתגיד דבר כזה?

במיוחד אחרי שהזכירו לי כרגע את טיי ו6 מתאחדים למטרת ילד... הקאתי קצת מטאפורית...

JaneLame

New member
אתה מאמין לליובן שהעמיד פנים שלא יודע מזה?

האיש הזה הוא פשוט שקרן כפייתי. שלא תגידו שאני גזענית - זה לא קטע כלל-סיילוני, זה רק דפקט בתכנות שלו. האיש הזה הוא הביבי של הסיילונים :) הוא עשה פרצוף מבוהל כאילו הוא לא מבין כשהוא ראה את ה-NC8757 על הרצפה, אבל אני ממש לא קונה את זה.

Number 6

New member
עונה ראשונה - פרק 9 - בלטר עושה בדיקת דם

הוא מגלה על פי הבדיקה מי סיילון ומי לא הדקות האחרונות של הפרק - לכו לראות אותן שוב ואף אחד לא יופתע מסוף הפרק הנוכחי הוא עשה בדיקת דם לאלן, לכו תראו מה הוא אמר על התוצאות....

The Human

New member
אבל זה אומר שהוא ידע, לא?

מתישהו בזמן שהותו עם הסיילונים אחרי ניו קאפריקה, באחת מההזיות שלו, קאפריקה 6 מספרת לו שיש 12 דגמי סיילונים והוא אמר לה, להזייה שבראשו שהוא מכיר רק 7 דגמים והוא שואל אותה מיהם חמשת האחרונים.. הוא לא היה עושה זאת, אילו ידע שאלן היא אחת מהחמישה.

tsou

New member
אממ, נדמה לי שאפילו מור לא ידע אז,

נעזוב את באלתר

JaneLame

New member
למה? אולי זה מרושע, אבל

דיי שמחתי שהיא מתה. מדובר בדמות יפה, נחמדה ושיטחית לגמרי, ובניגוד לדמויות האחרות בסדרה לא היה לה שום צד אפל. כולה נופת צופים. דואלה שיעממה אותי מאוד. חבל שהיא לא לקחה איתה את בעלה המשעמם, אבל התפקיד שלו מרכזי מדי מכדי שיחסלו אותו.

[ספויילר] WHAT THE FRAKKK ????

מה נסגר עם ההתאבדות של D ??? מאיפה זה הגיע פתאום ??? וכן, היו חשדות לגבי אלן אבל כל הזמן הייתי בטוח שזו רוזלין משום מה זה היה בהחלט מפתיע 2 שאלות, אם מישו יכול לעזור: 1. מה נסגר עם קארה ? מי היא אם היא גילתה את הגופה שלה בוויפר הישן ? 2. האם נכונה ההשערה שקאביל ושאר הסיילונים הגיעו לכדור הארץ לפני הגלקטיקה ומחקו את כל מי שהיה שם ?

tsou

New member
../images/Emo58.gif

ההתאבדות אכן לא הגיע ה משומקום מיוחד :- לשאלה 1 גם אני רוצה תשובה!!! 2- לא ולא, הרי נאמר בפרק בפירוש שכדור הארץ הושמד לפני 2000 שנה, והסיילונים הנוכחיים גם אומרים שהסיילונים ששלדיבם נמצאו על כדור הארץ היו "מדגם שונה"= מדגם החמישה, למעשה.

JaneLame

New member
לא נראה לי. זה היה לפני 2000 שנה.

מה שכן יכול להיות זה שלפני מלאנתלפים זמן השבט ה-13, הסיילוני, הגיע לכדור הארץ, התיישב וחי לו בסבבה. ואז באו בני האדם המעצבנים והמיטו עליהם שואה גרעינית. ובגלל זה הסיילונים לא מתים על בני אדם עד עצם היום הזה (פלוס הקטע עם העבדות). אולי.

SiC

New member
../images/Emo58.gif לא מאמין לזה

קשה לי להאמין שאלן היא החמישית. נכון, כל 4 הסיילונים נזכרו שהם חיו בכדוה"א, ודיי ברור שהם נולדו מחדש. נכון ראינו את אלן, אבל איך זה מסביר את קארה? דיי ברור שקארה גם כן נולדה מחדש. השאלה היא מתי - אם קארה מתה כאשר היא ביקרה בכדוה"א לאחר שכביכול נעלמה בעונה השלישית או שגם היא מתה בהתקפה על כדוה"א לפני 2000 שנה. לכן, קארה או אלן הם הסיילון החמישי. הניחוש ההזוי הוא שקארה היא בעצם אלן בצעירותה והסיילון החמישי הוא קארה "החדשה" (לא, אני לא מאמין לזה...) אם הסיילון החמישי התגלה כמת, כדוה"א הושמד, מה עוד יש לחפש לאנושות? ואיך הכל מסתדר כרונולוגית? אם השבט ה-13 הושמד לפני 2000 שנה מתי היתה היציאה של השבטים מקובול? מתי 12 השבטים הגיעו לקולוניות שלהם? ההסבר ההגיוני (שלי) הוא שהשבט ה13 הוא בעצם 12 השבטים, ושבעת הבריחה של השבט ה-13 הוא הגיע לקולוניות. זה יסביר איך יש להם את הכתבים של פיתיאה, שפירטה את המסע לכדוה"א.

tsou

New member
מסכימה עם ההסבר הזה לגמרי,../images/Emo58.gif

וקארה היא המפתח. לא נראה לי שהיא אלן בצעירותה, ואני גם לא חושבת שהיא מתה לפני 2000 שנה כי הגלקטיקה לא נפלה לחור בזמן כשקארה טסה וחזרה. אבל אני מתחילה לחשוב שהיא בכל זאת החמישית. אולי ההתרסקות של אחד מהחמישה במקום ההפצצה המקורי "מחבר" אותו לאותו העבר ו"מוליד" אותו מחדש?

למעלה