4X1

aerynsun

New member
4X1

אתם יודעים איך אני יורדת על בן והמשחק שלו. הפרק הזה? אני מוחאת לו כפיים כל כך חזק עד שכפות הידיים שלי כואבות. כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש אהבתי את הפרק, אפילו שקלודי היתה ממש מעט. עכשיו הפרק הבא .

eve6

New member
כן, יש לו את זה כשהוא קצת מתאמץ...

-- ספויילרים לפרק הבא ולמיני סדרה -- צמד הפרקים שבא אחרי - למרות חסרונה הכואב של ארין - הם מאד מעניינים בעיניי. חבל שלא יצא להם להמשיך את קו העלילה הזה (מלבד כמובן במיני סדרה אבל זה היה ממש קמצוץ). היה יכול להיות מעניין ללמוד על הגזע הזה של משכיני השלום (להבדיל מ"שומרי השלום") ואיך הם הביאו (כנראה מכדור הארץ) את אותו גזע לא מפותח שהפך בסופו של דבר ל"שומרי השלום"...

aerynsun

New member
מאוד אהבתי את הפרק הזה

חבל שארין לא היתה
ככה זה שרואים פרקים עם תרגום. בלי תרגום לא הבנתי כלום...

MeItOsH

New member
ולמה את יורדת על בן והמשחק שלו../images/Emo210.gif

? נורא מסקרן אותי.. "This is grade A prim american beef!"

aerynsun

New member
כי אני ממש לא אוהבת את איך

שהוא משחק את מיטשל בסטארגייט. הדמות כל כך ביזרית ולא שלמה איתה. פעם הוא צועק ועליז כמו קרייטון ופעם הוא רציני. לא יודעת ממש לא אהבתי את צורת המשחק שלו בעונה תשיעית. נחכה לעונה עשירית, אולי משהו יזוז שם.

Esmena

New member
...(../images/Emo58.gif).

חושבתני כי לא כתבתי כאן מעולם.אבל קראתי מדיי פעם.התחלתי לראות את הסדרה לפני חודשים מספר, ובאיזשהו שלב התחלתי לצפות בה באקסטרה הוט. מדיי פעם יש נקודות ומחשבות על הפרקים שמתחשק לי להעלות,אבל לא יוצא לי לכתוב אותן.אני לא כ"כ בפורומים בשישי-שבת, ויש לסידרה הזו מעין קיק מאוד אינטסיבי,רוצה להגיד:הוא בא חזק, אבל מרפה במהירות.בקיצור,עוד לא הזדמן לי לכתוב ממחשובתיי כאן,מה גם שאותכן הן לא ממש יעניינו,הן מתוקף שאינן מעניינות בפני עצמן:D והן מתוקף שהפרקים האלה פסקו להיות אישיו בשבילכם לפני הרבה זמן. ברצוני לומר משהו אחד שאינני מרוצה ממנו כלל- התנהגותה של ארין לג'ון-מויה.צר לי,אולי בשביל הדמויות זה נורא ברור,אבל הסדרה הזו היא בכל זאת בשביל הצופים(וגם אם מדובר במקרה של אוננות-יוצרים-גם לאוננות רצוי שתהיה ברורה).ואני לא הצלחתי להרגיש, בזמן הקצר יחסית שעבר, כי ג'ון-טלין וג'ון-מויה הינם בני אדם שונים.בצדק רב תאמרו,כי הם לא.ובכל זאת.לא הרגשתי אדם אחר מפתח,עם הבדלים קונקרטיים באישיות. לא הרגשתי ולו משהו אחד,שיבדיל ביניהם עד כדי כך שארין סון תתייחס לג'ון-מויה כאל אחיו התאום של ג'ון-טלין ותו לא.לא,אני לא אומרת שהיא צריכה לקפוץ עליו בקריאות "ג'ון של טלין מת,קח אותי עכשיו ונתחתן בקפריסין"(למרות שחלק ממני היה רוצה:D),אבל אם אדם יקר לכם היה מת,לא הייתם מוצאים נחמה רבה בכך שבמובן מסויים הוא עוד חי?.לא,זה רעיון מוצלח למדיי(ואכזרי למדיי),להרוג את ג'ון-טלין וליצור מחדש מתח בין ארין וקרייטון.אישית, אני חושבת שזה לא נעשה בצורה הטובה או ההגיונית ביותר בכלל,ולא נוצל מספיק.וחבל.כמה פעמים יש לתסריטאים(לא רק בפארסקייפ,בכלל)הזדמנות פז שכזו? ומה פתאום נראה שקרייטון מגלה יחס מיוחד לכל הסיפור רק בגלל שארין הרה? הוא הרי אוהב אותה,אולי הרגשות שלו לא עמוקים ומחודדים כמו של קרייטון המת,אבל הוא אוהב אותה.הגישה הזו לא נראית לי ממש לעניין.או אולי אני טועה בהתייחסות. עוד בפרקים האלה-סיקוזו.היא פשוט עוצרת נשימה,אפשר לכתוב שירי הלל ליופייה.בעיקר בקטעים שהיא לא בתסרוקת ביורק מאמצע הניינטיז.פ**,הסצינות בנוכחותה הן פשוט בהייה אחת גדולה.ומלבד זאת,יש בה משהו מאוד ג'ול גירסה 2.השיער האדום,המריבות עם צ'יאנה,נקודת הפתיחה הקרימנלית משהו. עוד מישהו חושב כך?וכשג'ול עוד בסביבה,זה בכלל בולט.הולך להיות משעשע לראות אותן באותה סצינה ביחד(תנו לי לשער שזה ייקרה). גרייזה- נחתה עליי קצת בבום בהופעתה הראשונה,ולא נדמה לי שאחבב אותה ,מצד שני,למדתי לחבב אפילו את ג'ול.ומה שהיא עושה לקרייטון נראה כמו רחמנא ליצלן ניצול מיני,שזה די מעניין,אבל כנראה לא ייתפתח לכיוון הזה. הייתי אומרת שהחוף החולי בחלום למול החוף הסלעי במציאות(גם כן מציאות),זו בחירה מעניינת,אבל קשה לי להאמין שהיא מכוונת.אולי כן? סקורפיוס-*קראק*זה היה הלב שלי נשבר: /. לסיכום,פרקים מרתקים ומצויינים,שריינו לסיקוזו מקום באולימפוס. ואני מוחה בתוקף לגבי כישורי המשחק של בן בראודר!

MeItOsH

New member
ממ..../images/Emo210.gif

אני מסכימה חלקית בכל הקטע של ארין וג'ון. אני אפילו עושה לעצמי שיחות נפש על המצב ששורר בינהם. הפרק The choice בעונה השלישית הוא באמת ההסבר הכי טוב למצב הזה. כי בסופו של דבר ארין רוצה את ג'ון [וזה בא לידי ביטוי בעונה הרביעית] אבל היא מתכחשת לרגשות שלה. הטראומה שעברה עליה גרמה לה למעין מחסום רגשי שמונע ממנה להתאהבות מחדש בג'ון. אני לא בטוחה שראית את פרק 14 בעונה הרביעית [twice shy] אבל בפרק הזה ג'ון מסביר לארין למה בעצם הוא מתרחק ממנה בפרקים הראשוניים בעונה הרביעית. ג'ון-מויה וג'ון-טלין הם לא שונים. שניהם חוו את אותם הדברים עם ארין לפני הפיצול. אבל מה שקרה בין טלין ג'ון לבין ארין גרם לארין להתרחק מג'ון מויה בסוף העונה השלישית. בקשר לסיקוזו- זוהי דעתך ושיהיה לך כיף איתה :] אני מתפעלת מיופיה של ארין/קלאודיה כל פעם מחדש...[וגם מהישבן של ג'ון/בן
] גרייזה-"The grand peacekeeper BITCH" סקורפי- אני אוהבת את הרוע שבו. למרות שלפעמים הרוע שלו דווקא כן עוזר לג'וני וחבורתו

Esmena

New member
אותו ../images/Emo58.gif*..: ]

קודפ כל,"ג'ון-מויה וג'ון-טלין הם לא שונים. שניהם חוו את אותם הדברים עם ארין לפני הפיצול. אבל מה שקרה בין טלין ג'ון לבין ארין גרם לארין להתרחק מג'ון מויה בסוף העונה השלישית."-הוא נקודת המוצא של כל כתיבת ההודעה הקודמת שלי.או שזה מה שג'ון מסביר לה בTwice shy המדובר?בכל אופן,אני רואה את העונה הרביעית בפעם הראשונה כרגע.:) הרעיון שלכן של the choice כפיתרון הוא לא רע.ובכל זאת לא תשקוט דעתי-ארין חזרה להיות קשוחה ואטמה את עצמה מרגש בסיום אותו פרק מצויין.הכל טוב והכל יפה לו באמת היה רק קרייטון אחד שמת ולאחריו היא הייתה אוטמת את ליבה לאחרים.אבל זה לא אחרים,זה קרייטון..קרייטון שאני לא מרגישה שעבר מספיק זמן כדי להבחין אותו מקרייטון שהיה על טלין.וכן,כבר אמרתי שאני מצפה למתחים ולבעיות.עזיבה עם תינוק של קרייטון ברחמה, זה כבר מוגזם למדיי,בעיניי לפחות.ומה הפלא בעצם?הרי זה אולץ על התסריט ע"י קלאודיה בלאק אם זיכרוני אינו מטעני.זו לא הייתה החלטה תסריטאית. [וארין/קלאודיה יפה ללא ספק,בעיקר שלא במראה שומרת-השלום,אבל לא משהו שהייתי מכניסה לקטגורייה של סיקוזו,אבל הכל עניין של השקפה או טעם וכו'.וכמה הזדמנויות להתפעם מהישבן של בן בראודר כבר היו לך?
:). באשר לסקורפיוס-התכוונתי שהיה נורא משהו לראות אותו מושפל ע"י גרייזה והעגל ההוא,בראקה.האמת שאני מתקשה לראות בו איש רע כרגע. המטרות שלו נראות לי חיוביות אחרי הכל,והנכונות לעשות דברים איומים בשבילן קשורות יותר למצב נפשי רעוע ודבקות אובססיבית(בלשון המעטה). קשה לי לראות את גרייזה מקבלת אותו טיהור דמות,אותה השקפה אחרת ופתאומית שסקורפיוס וקרייס קיבלו,ואולי כאן חלק מהבעייתיות שלי איתה.מצד שני,אולי הייתי יכולה לומר אותו דבר על סקורפיוס כשראיתי אותו לראשונה עם כיסא האורורה ואסיסטנטית המנגה שלו.

aerynsun

New member
אנסה לענות

ארין כתגובה לג'ון מויה אחרי שג'ון טלין מת דווקא נראה לי מאוד טבעי. לא לשכוח שארין באה מילדות לוחמנית ואסור להרגיש, זה היסוד שלה. כשארין נפגעת ממותו של ג'ון טלין הדבר הראשון והיחידי שהיא יודעת זה לחזור לעצמה, להסתדר למקום שהיא מכירה וזה ליסודות, חוסר רגש, קשיחות וסגירות. כשהיא מגיעה למויה זה בדיוק מה שהיא עושה. אבל השמן עושה את שלו וארין נפתחת לאיטה לאט לאט. זה שקרייטון הנוכחי והחי עדיין אוהבת אותה לא עוזר לה בכלל. היא מגיעה למויה ורואה את אהובה שמת מול עיניה אבל בעצם זה לא הוא. וארין מאוד מחוברת לאמת שלה. היא לא יכולה לשקר לעצמה ולתת לעצמה "ריפיון" ולהתחבר לג'ון מויה כאילו כלום לא קרה. כשיש טרגדיה זאת טרגדיה עד הסוף! זאת ארין. מסכימה בקשר לסיקוזו, מדהימה! יש עונה שלמה איתה והיא גם במיני סידרה. דמות מאוד מעניינת. אני מקווה שאם יהיה סרט שיפתחו קצת את הסיפור על הגזע שלה. גרייזה כל מזעזעת ברשעות שלה עד שאפשר לראות את סקורפי החזק שאנחנו מכירים בעצם סמרטוט ריצפה כשהוא נמצא בידיים של גרייזה. מחכות לך הפתעות עוד לרמה של הרוע של האישה הזאת. בן בראודר נהדר ברוב הפרקים בפארסקייפ, בכמה לא. אבל לרוב הוא נהדר בפארסקייפ, מה שאני לא יכולה להגיד בסטארגייט, אני פשוט לא סובלת את הדמות שלו שם וממש מפריע לי שהוא בפרק... *בורחת מאחורי הר מאוד גבוה*

Esmena

New member
לרוב הנקודות שלך הגבתי בעצם

למלטוש,ובכל זאת:האמת,שזה מתיישב לא רע עם שיבתה של ארין לספינת הפיס-קיפרס:הפגנות הרגש שלה-כלפי החברה מימי הפיס קיפרס-הסתיימו רע מאוד,עד שהיא שבה להדחקה קיצונית של רגש. בכל זאת,את אומרת בקלות"זה לא הוא".זו בדיוק הטענה שלי.בעבור *הצופים*,ההבחנה בהתפתחות בין שני הקרייטונים לא הייתה ברורה מספיק. סיקוזו-אה,אני לא יכולה לחכות.טוב,אני כן,אבל חבל שהיא לא דמות קבועה. יש באמת דיבורים על סרט? גרייזה-יותר גרוע מזה?*אני*רוצה לברוח מאחורי הר.סקורפיוס-אל תזכירי לי.;; ובכן,סטארגייט לא ממש טרחתי לראות(מלבד שני פרקים,הרבה לפני שבן וקלאודיה הצטרפו), אז..כן: ]

sprqy

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

מאד נהנתי לקרא את השרשור הזה ובהחלט הרגשתי רע לגבי קרייטון-מויה וכל היחסים בין ארין ובינו הרגישו לי ממש מוזר בפעם הראשונה שראיתי את עונה 4... כאילו מה נסגר? אוהבים? מרוחקים? הריון פתאום, מי האבא, באלגן שלם... שאלון קצר בשבילך: 1. דמות ראשית אהובה ביותר? 2. דמות משנית? 3. פרק האהוב ביותר? 4. שמות החיבה של צ'יאנה? 5. המאכל האהוב על רייג'ל? WELCOME TO SS STARSHIP BUTCRACK!!

למעלה