4x08 *מתמוגגת*

PopPy

New member
כן,../images/Emo85.gif

אבל שיער זה הדבר האחרון שאני מסתכלת עליו כשאני מדברת על דמיון... צבע שיער ותספורת משתנים כל הזמן... ארג.. אין לי תמונה של האורקל, אחרת הייתי מצרפת תמונה של קיילי מינוג ושלה אחת ליד השניה ואני חושבת שהיית רואה את הדמיון... סם, יש לך אחת? אני חייבת למצוא תוכנה שאפשר לעשות איתה פרינטסקרין במדיה פלייר או בDivX!

itamr

New member
האורקל הזאת חמה!!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

למה הן הרגו אותה ואני לא מאמין שהמקור איים עליה בפרק הראשון!!! יש לה הרבה שימושים אתם יודעים ואף אחד מהם לא צריך לדעת את העתיד... if you know what im saying...

Charmed Again

New member
לא הן הרגו ../images/Emo58.gif

אותה אלא קול. קול ניסה להרוג את המקור(אם אני לא טועה ב brain drain), בזמן שהמקור שלט על המוח של פייפר ולא יכל להגן על עצמו, אז איזה כדור אנרגיה לפני שהוא מת האורקל עמדה לפניו וספגה אותו במקום המקור!

Gilmore Fan

New member
זאת לא

בילי מימי חיינו? (מטריד שאני יודעת איך מישהי מימי חיינו נראית אבל לא נורא...)

Ophel McNeil

New member
אני חושבת שזה בגלל הקליפ

של קיילי, "ספינינג ארונדס", בו היא שוכבת בתנוחה דומה מאוד לזו של האורקל.

Cole cohen

New member
לאן נעלמו להם מומחי קיילי בפורום?!

להם בטוח תהיה דעה בעניין... המומחים הם יניר (KM-AIR) ואפרת ר.

Hogo Oneil

New member
כמה שחכיתי לרשום את זה! אז ככה../images/Emo9.gif

אורקל באמת דומה לקיילי מינוג, אבל לא לסתם קיילי אלא קיילי מינוג מהסרט מולן רוג שהיא מופיעה בתור פיה בהתחלה והיא דומה לאורקל שתי טיפות מים!

Ophel McNeil

New member
|ספוילרי|ים והרבה בולשיט.

אז ככה, כשאר בוחרים שחקן מסוים לתפקיד מסוים, לכל דבר בו יש חשיבות, לכישרון המשחק, לאופי - וגם למראה. בחירה שהסיר לא תהיה חתיכה חצי ערומה היא לא מקרית. תארו לכם, אם כל המזימות שהיא זממה סביב קול, לא הייתם חושבים שהיא כמו ג´ולי? שהיא גם רוצה את קול לעצמה? אני חושבת שיוצרי מכושפות ניסו להימנע ממחשבות כאלה, ולגרום לאנשים להבין שהמלחמה בסוף העונה הרביעית הייתה על המקור, ולא על קול. לכן הם בחרו בכוונה שחקנית שונה לחלוטין, מעט מבוגרת, שרואים שאין לה שום עניין בקול, ושהיא לא מקנאת בפיבי. למשל, קחו לדוגמא את 3X11, הסיבה שנטלי היא לא פצצה עולמית, היא בעיקר כדי למנוע מחשבות שלה ולליאו היה פעם משהו, ולהראות שפייפר באמת לא מקנאת בה (אם כי פייפר קנאית לא קטנה.....
), אלא במה שהיא מייצגת. מבינים? (שמתם לב שאף אחד אף פעם לא עונה לי על השאלה הזאת....
).

Woogyman

New member
אני חושב שעם כתיבה נכונה ../images/Emo58.gif

ומשחק טוב, היינו מבינים שהאורקל לא מעוניינת בקול אלא בכוחות שלו. נכון שללבוש והמראה הכללי של הסיר יש חשיבות בהעברת הנקודה הזאת, אבל אפשר לעקוף את זה ועדיין להעביר את אותה נקודה.

Ophel McNeil

New member
אבל תבין, ../images/Emo58.gif

גם המראה חשוב, מאוד. ברגע שמראים לנו את האורקל, ועוד כשהיא חצי ערומה, מציגים אותה כמו ג´ולי (שאתה חושב שהעובדה שהיא החליפה מליון שמלות כל אחת יותר חשופה מן השניה בפני קול היא מקרית?) - אישה שתתקדם, גם אם בזכות הכישורים שלה, זה יהיה עדיין בעיקר בזכות המראה שלה. אישה שמשתמשת במיניות שלה בשביל להשיג מטרות (פיבי?
). המראה של הסיר אינו מקרי, והוא נועד להעביר מסר. כך שגם אם הכתיבה טובה, וגם אם המשחק מדהים - המראה עדיין חשוב. אשמח אם תחלוק על דבריי, מעניין אותי איך יתפתח דיון מנוגד בינך וביני לגבי מכושפות..... :)

Phoebe again

New member
עוד הוכחה שהבנות נוצריות ../images/Emo58.gif

ס פ ו י ל ר ו ן ב- 4X10 וב-4X11 פייפר עונדת תליון עם צלב!

Hogo Oneil

New member
4X06-4X12 ../images/Emo58.gifרים! +עונה 2

טוב זה הולך להיות סיפור ארוך מאוד אז היכונו! ס פ י ל ר 4X06- הגילגול הקודם של פייג´ ממש רע !היא מכשפה רעה! גרוע!!! ופייפר רוצה שהיא תעבור לגור איתם שזה מאוד נחמד וגם מה שחיכיתי אבל אני לא יודע זה מוזר! מאוד מוזר! 4X07- בריין דרין, פרק נחמד זה כמו לראות נערה בהפרעה, הלבוש של כולם היה ממש יפה בהתחלה ופיבי ממש היתה פצצה! אבל כשהמקור ניכנס בה ממש נערה בהפרעה 2 זה ממש מעצבן, ושמתם לב שלפייפר יורד דם הצד הלא נכון? כמציאות יורד לה דם מימין בחלום יורד לה משמאל, פרק מאוד נחמד ממאוד נחמד וקול בעעעעעע ניראה רע חרגיל! (דווקא כתבתי חרגיל ולא כרגיל) פייג´ חכמה. 4X08- בלק עז קול, הוא עבד את הכוחות שלו וזה היה מזעזע! זה אפילו אותי שיגע לא רק אותו, הוא הציעה לפיבי נשואים איזה חמוד הוא! פיבי הנחמדה שלי סירבה! חצופה! (אל תישאלו אותי למה היא חצופה כמה שאני שונא את קול) אין לו כוחות הפרק היה נחמד! לבוש של כולם היה יפה! פיבי עם צמות! נחמד מאוד נחמד! 4X09- מוז טו מאיי אירז, היה נחמד מאוד הפרק האהוב עלי עד כה פרק יפיפה! פייג´ קראת לכדור אנרגיה וזה ממש היה מדהים! תארו לכם איזה כוחות אדירים יש לה זה ממש כוחות טובים! לא חזקים כול כך אבל טובים! ופיבי עושה חרוזים מכול מילה! זה מה ששעשה את הפרק יפה! והכדור האנרגיה שהמכשף הראה למכשף ההוא איך קראו לו? והוא נגע בכדור אני ממש הסתכלתי על הכדור והוא היה ממש יפה עכשיו אני מבין את סם! וקול עם אקדח בע! 4X10- פייג´ מהעבר, פרק מרגש טיפה בכיתי פה ושם בגלל פייג´ וההורים שלה פייג´ ניראת רעעעעעע בעבר שלה! וסתכלו מה גיליתי פייג´ עוברת את כול משהבנות עברו תוך שתי עונות ללכת לעבר, גילגול קודם מה שחסר זה רק עתיד! וכבר יודעים שפייג´ היא האליוול "פייג´: ליאו סכרוו דה ראולס!" היא עוברת על החוקים כמו כול בת האליוול! עובר במשפחה! אבל הסוף היה ממש יפה! פיבי וקול- בעעע לולו ופרנקי אוי ואי ראיתם את התיסרוקת של קול(פרנקי)? איכס, אבל פיבי ניראת טוב! ממש טוב! ואז פיבי הסקימה לנשואים היה ממש נחמד! 4X11- טירל ביי מג´יק, פרק לא משהו אבל נחמדון! גלן חמוד אבל חטטן! פיבי מזמנת את הרוחות וכו´ לכול האנשים כמה נחמדה היא! ופייג´ באמת לא יכולה לספר לידיד שלה שיש לה כוחות! ופייפר שולת! מפוצצת מקפיא! וזהו! פרק נחמדון! 4X12- הילד הכוכב אש בהתחלה חשבתי שהוא אמור להיות שד והוא גם ניראה כמו בת! ופייג´ עוזרת לו איזה חמודה היא, פייפר נשמה טהורה, פיבי אוי ואי וואוי פיבי עקרת בית בעעעעע בהתחלה לא הבנתי מה קרה לה לא הבנתי שזה הטבעת רק אחר כך הבנתי! ראיתי אותה זוהרת בהתחלה חשבתי אולי ברכה או משהו והיא ניראת שם רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, וזהו ! ===================================================================== 2X02- ראיתי אותו סוף סוף פרק הכי יפה שהיה מעולם! מלינדה מאמי ממש מאמי *דמעות* מלינדה:על תדאגי אמ אני אעשה מה שהוא יבקש ואני לא אשתמש הקסם, והיא עשתה פרצוף כזה מאמיייייייייי. ופרו כריסטינה אגלירה! איכסה בלונד פשוט איכסססס ופיבי היא ניראת ממש יפה עם שיער ארוך! וכשהיא הלכה להשרף היא ניראת כמו נרקומנית! ואז פייפר מקפיא את הכול ואז החלק המרגש פיבי מתבגרת! יפה יפה יפה! זה ממש היה יפה! ואני רוצה מלינדה!!!!! לא רוצה בן! *בכי הסטרי* 2X03- נחמד מעצבן פיבי חכמה לא מוזר! מתבגרת מוזר, וכו´ הציור היה מקסים! וזהו אין מה לספר אני אומר לכם עונה רביעית היא העונה הכי יפה שיש רק חסר שם את פרו וליאו (בשביל אופל) ליאו בעונה שנייה בלונדיני וזה מכוער! בעונה רביעית שיש לו חום הוא חתיך! וזהו אתם לא יודעים כמה זמן חיכיתי פיו! בחיים שלי לא כתבתי כול כך הרבה! ואני מתקדם מה זה מהר! אני כבר ב4X13-4X15 מחכה ל4X16 ויש לי את 4X17 ו18 ואני מתקדם ממש מהר בקרוב עונה חמישית!

Woogyman

New member
חח

"הילד כוכב אש"? ("ספיידרמן וחבריו המופלאים", מיי לאב [הסדרה, לא אופיר]).

Hogo Oneil

New member
ככה הם קראו לא סטר פאייר!

וסם מצאת אהבה חדשה זה בסדר אתה ואיתמר תסתדרו מצויין!

Ophel McNeil

New member
*הכנס בדיחה מרושעת על הוגו וסם*

וואו, לין ממש הצליחה לגרום לכם להיות זוג.....
אניוואי, מה שרציתי להגיד (מלבד ספיידרמן רולז), זה - ליאו הכי יפה בבלונד!!!
לא אוהבת אותו בעונה הרביעית....
הוא נראה נורא!!!

Hogo Oneil

New member
למה בעונה רביעית הוא........./images/Emo58.gif

הוא ניראה טוב נילחם טוב ששחכתי להגיד! הוא ממש עושה סלטה ב4X06 והוא נלחם דה לוקס!!!! דה לוקס= ממש יפה ובצורה מדהימה! ואני לא אוהב אותו בבלונד בעונה שנייה הוא כזה ראש קטן הבלונד חדר לו למוח! ואופל לין *מתחנן על הברכיים* תפסיקו עם הוגו וסם! זה כבר פסה! זה עכשיו סם ואיתמר! (אל תגידו לי שלא ראיתם איך סם קראה לו "מותק" באחד ההודעות הם ממש יהיו זוג מאושר!
מה הקשר ספיידרמן???? או ספיידר מן וחבוריו????? *חושב מה פיספסתי*
(מנסה להימנע משגיאות כתיב ולעשות פסיקים ונקודות ולא לכתוב עונה 2,4 אלה עונה רביעית ושנייה (אני מרגיש ממש טוב שלין החזירה אותי *מבט חלומי*)

Woogyman

New member
ספיידרמן וחבריו המופלאים

איש הקרח וכוכב אש... קראת לילד "כוכב אש" (שזה טעות, כמו שאמרתי) וזה העלה אסוציאציות. ונהה... אני ואיתמר זה לא זוג. אתה תצטרך לעבוד יותר קשה מזה אם אתה רוצה להוציא את התשומת לב בנושא הזה ממך.

למעלה