4X06-4X12 ../images/Emo58.gifרים! +עונה 2
טוב זה הולך להיות סיפור ארוך מאוד אז היכונו! ס פ י ל ר 4X06- הגילגול הקודם של פייג´ ממש רע !היא מכשפה רעה! גרוע!!! ופייפר רוצה שהיא תעבור לגור איתם שזה מאוד נחמד וגם מה שחיכיתי אבל אני לא יודע זה מוזר! מאוד מוזר! 4X07- בריין דרין, פרק נחמד זה כמו לראות נערה בהפרעה, הלבוש של כולם היה ממש יפה בהתחלה ופיבי ממש היתה פצצה! אבל כשהמקור ניכנס בה ממש נערה בהפרעה 2 זה ממש מעצבן, ושמתם לב שלפייפר יורד דם הצד הלא נכון? כמציאות יורד לה דם מימין בחלום יורד לה משמאל, פרק מאוד נחמד ממאוד נחמד וקול בעעעעעע ניראה רע חרגיל! (דווקא כתבתי חרגיל ולא כרגיל) פייג´ חכמה. 4X08- בלק עז קול, הוא עבד את הכוחות שלו וזה היה מזעזע! זה אפילו אותי שיגע לא רק אותו, הוא הציעה לפיבי נשואים איזה חמוד הוא! פיבי הנחמדה שלי סירבה! חצופה! (אל תישאלו אותי למה היא חצופה כמה שאני שונא את קול) אין לו כוחות הפרק היה נחמד! לבוש של כולם היה יפה! פיבי עם צמות! נחמד מאוד נחמד! 4X09- מוז טו מאיי אירז, היה נחמד מאוד הפרק האהוב עלי עד כה פרק יפיפה! פייג´ קראת לכדור אנרגיה וזה ממש היה מדהים! תארו לכם איזה כוחות אדירים יש לה זה ממש כוחות טובים! לא חזקים כול כך אבל טובים! ופיבי עושה חרוזים מכול מילה! זה מה ששעשה את הפרק יפה! והכדור האנרגיה שהמכשף הראה למכשף ההוא איך קראו לו? והוא נגע בכדור אני ממש הסתכלתי על הכדור והוא היה ממש יפה עכשיו אני מבין את סם! וקול עם אקדח בע! 4X10- פייג´ מהעבר, פרק מרגש טיפה בכיתי פה ושם בגלל פייג´ וההורים שלה פייג´ ניראת רעעעעעע בעבר שלה! וסתכלו מה גיליתי פייג´ עוברת את כול משהבנות עברו תוך שתי עונות ללכת לעבר, גילגול קודם מה שחסר זה רק עתיד! וכבר יודעים שפייג´ היא האליוול "פייג´: ליאו סכרוו דה ראולס!" היא עוברת על החוקים כמו כול בת האליוול! עובר במשפחה! אבל הסוף היה ממש יפה! פיבי וקול- בעעע לולו ופרנקי אוי ואי ראיתם את התיסרוקת של קול(פרנקי)? איכס, אבל פיבי ניראת טוב! ממש טוב! ואז פיבי הסקימה לנשואים היה ממש נחמד! 4X11- טירל ביי מג´יק, פרק לא משהו אבל נחמדון! גלן חמוד אבל חטטן! פיבי מזמנת את הרוחות וכו´ לכול האנשים כמה נחמדה היא! ופייג´ באמת לא יכולה לספר לידיד שלה שיש לה כוחות! ופייפר שולת! מפוצצת מקפיא! וזהו! פרק נחמדון! 4X12- הילד הכוכב אש בהתחלה חשבתי שהוא אמור להיות שד והוא גם ניראה כמו בת! ופייג´ עוזרת לו איזה חמודה היא, פייפר נשמה טהורה, פיבי אוי ואי וואוי פיבי עקרת בית בעעעעע בהתחלה לא הבנתי מה קרה לה לא הבנתי שזה הטבעת רק אחר כך הבנתי! ראיתי אותה זוהרת בהתחלה חשבתי אולי ברכה או משהו והיא ניראת שם רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, וזהו ! ===================================================================== 2X02- ראיתי אותו סוף סוף פרק הכי יפה שהיה מעולם! מלינדה מאמי ממש מאמי *דמעות* מלינדה:על תדאגי אמ אני אעשה מה שהוא יבקש ואני לא אשתמש הקסם, והיא עשתה פרצוף כזה מאמיייייייייי. ופרו כריסטינה אגלירה! איכסה בלונד פשוט איכסססס ופיבי היא ניראת ממש יפה עם שיער ארוך! וכשהיא הלכה להשרף היא ניראת כמו נרקומנית! ואז פייפר מקפיא את הכול ואז החלק המרגש פיבי מתבגרת! יפה יפה יפה! זה ממש היה יפה! ואני רוצה מלינדה!!!!! לא רוצה בן! *בכי הסטרי* 2X03- נחמד מעצבן פיבי חכמה לא מוזר! מתבגרת מוזר, וכו´ הציור היה מקסים! וזהו אין מה לספר אני אומר לכם עונה רביעית היא העונה הכי יפה שיש רק חסר שם את פרו וליאו (בשביל אופל) ליאו בעונה שנייה בלונדיני וזה מכוער! בעונה רביעית שיש לו חום הוא חתיך! וזהו אתם לא יודעים כמה זמן חיכיתי פיו! בחיים שלי לא כתבתי כול כך הרבה! ואני מתקדם מה זה מהר! אני כבר ב4X13-4X15 מחכה ל4X16 ויש לי את 4X17 ו18 ואני מתקדם ממש מהר בקרוב עונה חמישית!