4X03

tsou

New member
היא מתחילה את הקריירה די בדומה לשש

זוכרים את חיסול התינוק בעגלה? פה עוברים לאמא. אמנם בניגוד לשש אין לה עוד ארבע עונות להתפתחות לעומק..

tsou

New member
ושני הגברים של קארה מתגלים

(שוב) כבובות חוט (לי בובה של טום, סאם באופן מיידי יותר, של קארה)

Ambious

New member
../images/Emo58.gif מישהו מוכן להמר למה קארה ראתה...

שלוש שמשות? היא ראתה את צדק - את זה אנחנו יודעים, ראינו את זה בחזון שלה. אבל שלוש שמשות? מאיפה באו השתיים האחרות? אולי כדוה"א של הסדרה הוא בכלל לא כדוה"א שלנו? אולי מדובר במציאות אלטרנטיבית? אולי מה שקארה ראתה זה לא כדוה"א? זה מעט מבלבל....

SiC

New member
לדעתי

מור הצהיר שכדוה"א שהם מחפשים הוא שלנו, רק שהוא לא מוכן לגלות באיזה מן זה יהיה (עבר הווה או עתיד)

The Human

New member
אמממ...

מתי היא ציינה שהיא ראתה שלוש שמשות? ממה שאני הבנתי היא אמרה שהיא ראתה trinary של כוכבים.. שלשת כוכבים.. או משהו דומה.. למיטב זכרוני היא לא ציינה שום דבר לגבי 3 שמשות.. ממה שאני ראיתי בחלקיק חיזיון שלה בפרק הנ"ל זה את צדק, השמש וכדור הארץ.. לא היו שם שמשות נוספות..

tsou

New member
הסתכלתי הרגע שוב

זה באמת דומה יותר לשלושה כוכבים מאשר לשמשות?

Ambious

New member
כן, אבל הם אמרו כמה פעמים שזה Trinary System

שזה מערכת עם שלוש שמשות. וגם לא אמרו שלוש פלנטות, אלא בפירוש Three stars שזה שלושה 'כוכבים' כשכוכב משמעותו 'שמש' כל עוד לא קוראים לו 'פלנטה'.

SiC

New member
תשאל חייל מה ההבדל בין כוכב לפלנטה

והוא יגיד לך שאין הבדל. הרוב לא יודעים מה ההבדל בין שמש לבין כוכב לכת, וסביר להניח שגם קארה לא יודעת. זה מונחים שמדענים או מביני עייין משתמשים בו וחיילים בדרך כלל לא מכירים את זה. לכן לדעתי מדובר על מערכת השמש שלנו

Ambious

New member
בעברית זה אולי עובד, אבל באנגלית המשמעות של

Star היא "שמש", לא פלנטה.

The Human

New member
../images/Emo69.gif

טוב.. לפי מה שמצאתי פה.. http://en.wikipedia.org/wiki/Trinary_star_system רשום שמדובר במערכת של שלושה כוכבים שנעים מאוד קרוב אחד לשני.. כלומר... או שהיא מצאה את כוכב הצפון (מה שהכי הגיוני) או שהיא מצאה את אלפא סנטאורי ואז בכלל היא הגיעה למקום הלא נכון... או שהיא החשיבה את צדק, כדור הארץ והשמש בתור trinary...

tsou

New member
../images/Emo140.gifהעיקר שהסדרה היא דרמה שבמקרה מתרחשת בחלל

ולא צריך שום רקע באסטרונומיה כדי לעקוב אחריה

tsou

New member
משהו מעניין

שמתם לב לשם התקנה הסודית שלי חושף? יותר נכון למספר הסידורי שלו- אחד על שנים עשר
אחרי הפרק "אחד מתוך שש", זה נראה כמו רמז די עבה להמשך, מה עוד שמדובר ב"עריץ" אחד לעומת "בוגד "אחד - כמובן בהקשר של חשיפה אחרת שמעסיקה אותנו בעונה הזו

seagate

New member
לא יודע אם מישהו ציין,

אבל אחד הקטעים הכי טובים לדעתי זה הקטע שקאביל אומר לבומר: we're machines dear, remember? we don't have souls מי זוכר את הפרק עם ליאובן וקארא בעונה הראשונה? :) you don't have soul, you have software! מסתבר שהם קרובים לאמונה כמו יהודי ממוצע.. :)

tsou

New member
הדיאלוג הרצחני בין האתיאיזם לאמונה מתקיים

בסדרה מהרגע הראשון- שכחת את הדיאלוג הפנימי המדליק בין שש שמנסה להחזיר את גאיוס בתשובה ? "אני אוהבת אותך לכן אלוהים אוהב אותך גאיוס" "כן אבל את לא רציונלית. בעצם את אפילו לא נמצאת פה. וגם אני לא"

seagate

New member
נכון, וזה בדיוק הענין

חשבנו (או לפחות אני חשבתי :) שכל הסיילונים הם חדורי אמונה כמו ליאובן וסיקס, ומסתבר שיש כאילה שאכן מאמינים שהם רק מכונות, שעושה את כל הענין הרבה יותר מענין, כי אנחנו שוב חוזרים למי שם להם בהארד-דרייב את כל ה fairytales about god streams and life ever after...

seagate

New member
ולדעתי האישית

הפרק עם סטארבאק וליאובן - פלאש אנד בונ, היה אחד הפרקים הטובים, אם לא הכי טוב

למעלה