4X03

Mr Majar

New member
סוף סוף סוף לויכוחים

ראיתי שאת מעבירה הרצאה בנושא האנושיות של הסיילונים (אני זוכר נכון) תוכלי להסביר קצת מעבר על הנושא, פשוט אם אגיע לכנס זה יהיה רק להרצאה שלך- כל השאר לא עשה עלי רושם יותר מידי

tsou

New member
הלכה הדיסקרטיות ../images/Emo3.gif

דוקא יש שם נושאים מעניינים בתכניה, ואיך הגעת לנושא הזה מהתקציר ששלחתי לעולמות (תן לי רגע לעיין בו שוב בעצמי- אכן אין כל קשר גלוי לעין)?? בגדול אני אדבר על העדכונים שמור מבצע בהקשר של סדרת המקור של סדרות מד"ב/על טבעי, כמובן שאתמקד ביחס המיוחד שנוצר בין הצופים לסיילונים.. אני עדיין מנסה להחליט על מדיניות ספוילרים. נראה לך שאפשר לדבר על כל הפרקים כולל זה של היום או שזה בעייתי?

Mr Majar

New member
בכנס המשחקים שהיה השבוע התוכניה נפלה לידי...

איזה דיסקרטיות ואיזה נעלים- יש תמונה שלך בפרופיל שלך בתפוז. זה תלוי עד כמה את חייבת להכנס לפרטים. הרי את דנה בתיאוריות ויחסית ולא בפרטי עלילה (או שאני טועה) במקומך, אם הייתי מזכיר דברים מהעונה האחרונה, הייתי נזהר לא להכנס לפרטים. מצד שני, מה אני מבין

tsou

New member
אם כבר מדברים על סבוניות

טורי לא נראית לכם הרבה יותר מתאימה לקאוויל מאשר בומר? (שלא לדבר על זה שקאוויל הרבה יותר מתאים לה מאשר גאיוס) הם פשוט צמד חמד , יודעים לפברק דיל ולחתוך ברגע האחרון בדיוק. אני די בעד זה שבומר שוב תחליף צד, תקים לתחיה את הד'אנות ותותיר את קאוויל פנוי למפגש לוהט עם טורי.

Mr Majar

New member
אמממ

אני לא בטוח שטורי עם גאיוס אני כן בטוח שמבחינת גאיוס הוא לא איתה (אחרי הכל זה גאיוס) בכלל התיאוריה שלי היא שמאחורי ההפרדות של 12 הדגמים עומד קאוויל- והוא תיכנת את כל השאר כך שלא ידעו מי הם היו. טורי וקאוויל? לא יודע... לא מתגלגל לי טוב.

Ambious

New member
זה מעלה שאלה אחרת

קאוויל לא מאמין באלוהים ממה שניתן להבין מאיך שהוא דיבר, ומצד שני הוא רואה בגילוי חמשת הסיילונים האחרונים חילול הקודש. האם יתכן שיש לו מניעים נסתרים לא לגלות אותם? אולי הוא יודע משהו שאנחנו והאחרים לא יודעים?

tsou

New member
לא חילול הקודש,

יותר כמו הליכה נגד מהות הגזע המכאני. בשלב זה באמת קשה שלא לחשוד בו במניעים נסתרים ואולי אפילו במעורבות בתכנות חוסם-ידיעת-הפיינל-פייב כמו שמר מז'אר אומר - למרות שאני מניחה שבשלב זה עדיין אפשר גם לאמר שהוא סתם אתיאיסט עקשן במיוחד...

SiC

New member
ברור שהוא מסתיר משהו

גם ברור שהוא לא מאמין באל הסיילוני. אפשר להבין את זה כבר מהפרקים הראשונים שפגשנו אותו, בסוף העונה השניה. אני לא חושב שהוא זה שתכנת את כל הסיילונים לא לחשוב על הפיינל פייב... זה פשוט לא מסתדר הגיונית עם העלילה

tsou

New member
קאוויל רטקוספקטיב

בקפריקה החדשה קאוויל מציע לחסל את גאיוס בפומבי. בהמשך מעל לקובול הוא שוב מציע את זה לאדמה, לורה וטיי כחלק מדיל בקובול הוא מנסה לחסל את שלוש כשהוא מבין שהיא עומדת לחשוף את זהות החמישה ובהמשך הוא יקפיא את כל הדגם שלה. בפרק האחרון הוא מנסה לחסל גם את דגמי השש והשמונה הסוררים. בעצם הוא נשאר עם הסיילונים הגברים- דורל סיימון וליובן (למרות שליובן הוא מיסטיקן) - ועם בומר פרטית בודדת. כלומר הפיצול בין סיילונים רציונלים ואתיאיסטים לסיילוניות מאמינות אדוקות מתלבש פה על ההפרדה השגורה בין המינים (שזה די יוצא דופן בסדרה שמתעקשת על שבירה שיטתית של ייצוגים שגורים- בייחוד של ייצוגים גבריים / נשיים) אין ספק שה"תכנית" המסתורית של הסיילונים, לפחות זו המקורית! מוכרת לקאוויל לפרטי פרטיה

SiC

New member
אבל ליובן היה במקור

עם ה-6 וה-8.... לא סביר שהוא היה עם הקאוויל'ס

tsou

New member
לכן אמרתי "למרות ש"..

לא סביר באמת, אבל עובדה (בינתיים)

Mr Majar

New member
אהה, והחלטתי מי אני רוצה שיהיה הסיילון החמישי

הדוקטור!!! מהרגע הראשון שראיתי אותו מעשן עם הכפפות של הניתוחים ידעתי שהוא הדבר האמיתי. יש בו משהו יודע כל- כאילו הוא ראה כל כך הרבה שעכשיו כל מה שנשאר לו ולהשען לאחור ולעשן סיגריה.

tsou

New member
ברוך המצטרף לפול בעד הד"ר

אני מקווה שזה לא יהיה הוא- פתרון לא מספיק מרגש. כן אני יודעת שהוא לא היה על הגלקטיקה כששמעו את השיר של דילן ולכן לכאורה הוא בין המועמדים. זו עוד סיבה שגורמת לי לחשוב שזה לא יהיה הוא.. (בכלל האחרון צריכה להיות האחרונה בסדרה הזו!)

tsou

New member
בגלל הכוון של הסדרה

וכמובן בגלל שהסיילוניות ככלל כל כך יותר מדליקות מהסיילונים (חוץ מקאוויל)

SiC

New member
טורי מתגלה לא רק כסיילון אלא גם כ

כלבה. מפלרטטת עם הצ'יף, חוטפת את ניקי והורגת את קלי. בהחלט יהיה מעניין לראות לאיזה כיוון הדמות שלה תלך. ללא ספק הפרק הטוב ביותר העונה by far. לורה ממשיכה את המהפך שלה מלוחמת צדק דמוקרטית לעריצה מרושעת, דרך שהחלה כשהיא נסתה לגנוב את הבחירות

למעלה