45 נפשי

sohodf

New member
45 נפשי

מישהוא במקרה יודע מה השפעה של הפרופיל הזה מבחינה צבאית ולאחר מכן מבחינה אזרחית על החיים?

Rossi46 ®

New member
מסר למנהלים :

מנהלים יקרים, השאלה הזאת נטחנת כאן כמעט כל דף וחצי. אנשים באמת דואגים מה45 נפשי הזה, אז אולי נשרשר לפה את כל מה שאנחנו יודעים על הפרופיל הזה כך שלהבא אם תשאל השאלה נפנה את השואל ל"שאלות נפוצות" או לטאגליינס.. מה דעתכם ?

iEyal

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אתה מוזמן לכתוב תשובה יפה ומלאה שתיכנס לשאלות הנפוצות

iEyal

New member
כמה תשובות שניתנו בפורום...

1. nobodyworthy1 2. nobodyworthy1 3. ועוד אחד... ויש עוד המון הודעות בנושא, תקבל אותן בהרצת המילה "נפשי" בחיפוש המתקדם
יהיה נחמד אם מישהו יסכם בצורה מסודרת את רוב ההודעות (כי הרוב די חוזר על עצמו) וזה יעלה בצורה מסודרת לשאלות הנפוצות ולטאגס...

MrCuteGuy

New member
תשובה לשאלתך כאן......

חשוב מאוד לכל מי שמוריד פרופיל 45 נפשי שיעשה את זה רק במקרים קיצוניים ולא סתם. אומנם יש כאלה שאומרים שזה משפיע על האזרחות ויש כאלה שלא. תכלס מה שנאמר פעמים רבות פה בפורום הוא זה שזה מגביל אותך לעבוד במשרד הבטחון/ממשלתי וכולה... מה שחשוב בסך הכל זה ששירתת 36 חודשים מלאים. תתפלא שתתקל באזרחות במקומות עבודה שלא אכפת להם מה עשית בצבא. בהקשר לשירות הצבאי... 45 נפשי פוסל את המקצוע הנוכחי שלך ואתה לא תוכל לעסוק בו בחיים. לא יאפשרו לך לצאת לקורסים פרט לקורס טבחים ודומיו. זה מצחיק שאומרים שלא תוכל לעבוד סיווג ביטחוני כי אני הורדתי ל 45 נפשי ואני הולך לעבור סיווג ביטחוני. תאמת, הכל תלוי בנתונים שלך ... עם יש לך קבא ודפר נמוך סביר שידפקו אותך בתפקידים חרא... מקצוע שתוכל לקבל הם: עובד כללי , טבח, פקיד ודומיו.. וכל זה בכלליות עובד כללי זה מקצוע אזי אם מקצוע זה יהיה בידך הבסיס שתישלח אליו ישים אותך באיזה תפקיד שיותאם.. כמובן בתפקיד על הפנים. פקיד - אתה יכול להיות בשלישות,כח אדם, וכולה. מה שכן וכדאי זה שלקראת סוף השירות תנסה לבטל את הסעיף הנפשי ע"י פגישה עם קבן שוב. **** מה שחשוב לזכור זה אם הורדת פרופיל ל 45 נפשי תעשה הכל אבל הכל לקבל מהקבן המלצות בכתב/מודפס לקלב אחרת לא בהכרח חייבים לשבץ אותך כקלב. ולכל אלה שמורידים פרופיל 45 רפואי תשכחו מקלב אלא אם כן יש לכם המלצות מרופא לקלב (לינת בית לשם טיפול וכולה).. אתם מוזמנים לשלוח לי בפרטי שאלות בנושא.. אשמח לענות

nobodyworthy1

New member
כמה תוספות

בנושא האזרחות, ובכן הרבה מקומות עבודה גם לא מתעניינים אם עשית בכלל צבא, אבל מדובר כאן על עבודה בטחונית, שדורשים לדעת מה עשית ומה היה הפרופיל שלך, כך שהסיכוי להתקבל לעבודה כזו עם פרופיל נפשי לא גדול. בנושא השיבוץ הצבאי, לא משנה ממש מה הנתונים שלך, פרופיל נפשי מסווג אותך אוטומטית ככ"א נחות, ולכן גם אם תהיה איינשטיין בפוטנציה עדיין תהיה לכל היותר פקיד שלישות. גם עם 45 פיזי אפשר לקבל שיבוץ קל"ב, וממש לא ברור לי מאיפה הגעת למסקנה שמי שיש לו 45 לא נפשי חסר סיכוי לקבל שיבוץ כזה.

Rossi46 ®

New member
אחח.. תענוג ! הקדימו אותי..

לא נשאר לי מה להוסיף, אני מאמין שהכל כבר נאמר.

למעלה