45 מה דעתך על סופרמוטו בנפח

TShavit

New member
45, צריך לדעת איפה הגבול.

גם בביקורת שלילית. בכל אופן, אתה מוזמן לקרוא כאן ולחוות דעה אם הדברים נאמרו בצורה מספיק נחרצת וברורה (ובאותה הזדמנות להנות מצילומים נהדרים, לטעמי הלא-אובייקטיבי...). טל

כRובי

New member
שוב הקישור הזה? משומש כבר בשביל

השרשור הזה

45degrees

New member
OK OK. אם כולם אומרים שאני טועה

אז כנראה שאני טועה. מסתבר גם שהמולטי-סטראדה כל כך לא "מולטי" שלכולם (כמעט, מוטורסייקל USA למשל) היה משהו שלילי לכתוב עליו. מה שטל כתב (2 הודעות למטה) על המסננת הורודה - הוא תופעה די נפוצה לדעתי. אם כך, שאלת השאלות היא: האם רק במקרים קיצוניים כמו המולטיסטראדה המסננת נעלמת?

TShavit

New member
"יש כאלה שלא בנויים לרכב על

אקזוטיקה איטלקית"...
אם היית יודע כמה האמירה הזו אבסורדית... ולא רק בגלל שהמולטיסטרדה רחוק מלהיות "אקזוטיקה איטלקית". ודרך אגב, רכבת פעם על אקזוטיקה איטלקית? אתה יודע מנסיון אישי על מה מדובר? הנה שתי עובדות לגבי אקזוטיקה איטלקית, כחומר למחשבה: 1. מגזין Bike, שהוא הנמכר ביותר בבריטניה, כתב לאחרונה משהו כמו "אנחנו לא מעלים על דעתנו למה מישהו יקנה דוקאטי יד שניה. זו פשוט שטות לקנות דוקאטי שאין עליו אחריות". את זה הם כתבו אחרי שעוד אופנוע-מבחן שבק, התקלקל, נתקע וכו'. 2. במבחן בינלאומי של בערך כל אופנועי הספורט שקיימים כיום בנפחי 600 ומעלה, במסלול קטלוניה, עם בוחנים ממשהו כמו 15 מדינות כולל רוכבי מירוץ בעבר ובהווה, הדוקאטי 999S קבע את התוצאה הלפני-אחרונה, מהיר רק מהבנלי טורנדו. זה גם המקום בו דורג בקבוצת ה"סופרבייק", אחרי סוזוקי R750 ואפריליה RSV. ולגבי המולטיסטרדה: האופנוע היה אצל Cycle World במבחן ארוך טווח. אתה זוכר מתי בפעם האחרונה קראת ביקורת שלילית על אופנוע כלשהו במגזין אמריקני? ובכן על המושב של המולטיסטרדה הם אמרו This has to be the worst seat on a motorcycle ever. כשאני בוחן אופנוע, התפקיד שלי הוא לא להעלים עין ולייפות. אם אני מוצא שהמושב לא נוח, אני כותב שהמושב לא נוח. אם אני מוצא שהמיתלים קשים מדי לנסיעת-תיור, זה מה שאני כותב. אז מה אם בחו"ל נכתב אחרת (ואגב: קראת את כ-ל מה שנכתב בחו"ל?) - יודע כמה פעמים יצאו כתבים להשקות של מכוניות בחו"ל, ואחר-כך בדקו את אותן מכוניות בישראל וגילו דברים שונים מאד על המיתלים והנוחות? עם כל הכבוד לעיתונים בחו"ל, אני מתייחס לממצאים ש-ל-י, לאופנוע כפי שהתנהג אצלי, על כבישי ארץ ישראל. אם יש עיתונאים שמעדיפים להסתכל על כל אופנוע דרך מסננת ורודה, זה עניין שלהם. ואגב, אתה חושב שלעיתונאי חו"ל יש איזה יכולות נסתרות שאין לנו? אני יכול להודיע לך חד-משמעית שאין. כשאני כותב משהו, מדובר בדעה שלי ובעובדות כפי שאני רואה אותן. ואני בהחלט כן אקבע כעובדות דברים שהם הפוכים למה שנכתב בחו"ל, אם אני חושב שזו האמת. כמו כל מבחן רכב, זכותך להחליט אם אתה מקבל את הדעות ואת הממצאים, או לא. טל

45degrees

New member
זה HIGHLAND

אם אני לא טועה - מנוע ה 950 של KTM הוא בעצם מנוע ה HIGHLAND אחרי פיתוח נוסף של KTM .KTM קנו מהם את הזכויות על המנוע.

כRובי

New member
שלילי - ה-KTM הוא פיתוח מלא של

האוסטרים הקטומים. למעשה, מנוע ה-LC8 הראשון הורכב בשלבים הראשונים של הפיתוח מזוג מנועי LC4 שחוברו להם יחדיו, זה מול זה.

למעלה