45 דקות... ויזה?

אני מציעה לך לא לקפוץ כל כך מהר

קרא את תשובתי קודם - אני בכלל לא עובדת יותר כסוכנת ואיך בדיוק אני ארויח ממנו כסף על הויזה אולי שגרירות הודו נותנת לי עמלות אני מדברת מהרבה נסיון והיו לי כבר מקרים מוזרים מאד בהודו בעיקר כי החוקים שם גמישים כמו נייר טואלט

ליאורט1

New member
בטח שאני אקפוץ!!!!

סתם לא התכוונתי אלייך, דיברתי על הסוכנת שמאיסתא שיהיה לך יום טוב ורגוע

אחלה

פשוט גם אני סוכנת וזה היה בתגובה אלי אז ... ולגבי איסתא מה אתה כבר מצפה מסוכנת שמרויחה משכורת מינימום. לא אשמה, ועובדת בכיסוי תחת הכי גדול שהיא יכולה , כי זו פרנסתה. תאמין לי שהן עובדות קשה מאד

muga

New member
עם כל הכבוד...

זה שהן עובדות קשה, או במשכורת מינימום, לא מצדיק את העובדה שאיסתא באופן גורף נוטה לתת מידע לא מדויק למטיילים, ומוציאה מהם כספים שלא לצורך. זו לא הפעם הראשונה, ולא האחרונה. אני, אישית, ממליצה להתרחק מהם.

ליאורט1

New member
אני לא יודע אם זה בכוונה

ההרגשה שלי היתה שפשוט לא השקיעו בי כמו במקומות אחרים, אני שואל על טיסה ממקום למקום ומציאים לי טיסה יקרה ב500 דולר ממקום אחר, זה פשוט שירות חרא. אני לא יודע אם זה בגלל תאבת בצע או פשוט איזשהי יהירות או משהו כזה.

אני מציעה לך מאד מאד בחום

לקחת את השם ואת הטלפון הישיר של הגברת שאמרה לך את זה כי הפקידה בנמל התעופה בו אתה עולה לא מכירה את אותה סוכנת באוסטיאן ורצוי מאד שכאשר לא יעלו אותך למטוס יהיה לך למי לפנות ויותר מזה אני מציעה לך לקבל את זה מהם בכתב !!! כי כאשר לא יעלו אותך למטוס זה יהיה קצת מאוחר כבר היו מקרים מעולם ולא העלו לי לקוח לטיסה שיצאה מגואה לגרמניה כי הוא לא נכנס להודו דרך גואה אלא דרך דלהי למרות שחברת התעופה הגרמנית בדקה לי חמש פעמים לפני שהוצאתי את הלקוח מהארץ והבטיחו לי שזה בסדר במקום לאף פקיד הודי לא הזיז שלוטהנזה אמרו שזה בסדר והבחור היה צריך לקחת רכבת לדלהי ומשם לטוס חזרה אמנם למזלי היה לי את זה בכתב אז לופטהנזה החזירו את הכסף ופיצו אותו אבל במקום לא מעניין אף אחד מי אמר לך מה קח את זה בכתב ואני במקומך לא הייתי לקוחת שום סיכון בגלל 50 שקל ושוב הפקידה באוסטריאן לא מכירה אותך ויכולה להגיד מה שבא לה ואחר כך להגיד לא ידעתי ולך זה יעלה הרבה כסף וזמן

natyh

New member
משהו לא ברור

אם לדוגמא טסתי להודו עם אלאיטליה שטסה לא עלינו מעל סוריה איראן ופקיסטן אז האם אני צריך ויזה ל מדינות הללו ? לא נראה לי .... אבל יכול להיות שהמטוס יתקלקל וינחת שם לא ? אז למה שלא תהיה לי וויזה ... נו באמת זה כבר קצת מוגזם לא ?

אם המטוס לא מתוכנן לעצור

אין כל צורך בויזה, למרות שאני רוצה לראות אותך מוציא ויזה לסוריה - תרגיל מעניין לכשעצמו. כבר קרה לישראלים רבים שעקב בעיות טכניות במטוס נחתו בסודן (גיא פינס וכל מלכות היופי בדרך להודו לפני איזה 5-6 שנים), 3 ישראלים בטהרן בטיסת לופטהנזה לפני איזה 4 שנים, 3 ישראלים בתימן לפני כ 3 שנים ולא חסרים עוד מקרים, בגלל שזה נחיתת אונס לא צריך ויזה וגם תמיד (תמיד עד היום) המדינה שבה נחתו אחראית לשלום הנוסעים וכל מי שזה קרה לו אומר שקיבל יחס בסדר גמור. שום דבר לא מוגזם רק צריך לדעת מה החוקים ומה התקלות האפשריות, ומה כדאי להכין.

natyh

New member
למה ללכת רחוק

היה לי הכבוד להיות בסודן טיסה של אתיופיאן אייר ליינס טרנזיט של מספר דקות בחרטום , דשנו את הנושא בעבר בפורום ולכן תסלחי לי אם לא אפתח את הנושא שוב לדיון . ובעניין הוויזה לסוריה אין לי כזו וגם לא לחרטום ....

מונה5

New member
טיסות של אתיופיאן והמשך לאדיס

כתבת פעם שטיסות שלך אתיופיאן מזכות בלילה באדיס חינם . זה עדיין נכון ? תוכל להרחיב ?

sela v

New member
לפי דעתי חוק הויזה

תקף רק לארה"ב, וגם הוא די חדש, ולא היה תקף לפני הפיגועים בארה"ב. השאלה גם לגבי ויזה לארה"ב אם יש איזו טיסה שמגיעה לארה"ב ומשם ממשיכה הלאה ללא החלפת מטוס? אני לא מכיר טיסה כזו, אבל אולי אני טועה. פשוט ארה"ב מדינה גדולה מדי, שלא צריך שיפזרו נוסעים בדרך. אני למשל טסתי לפני כמה שנים עם אולימפיק מיוהנסבורג לאתונה, ולא ידעתי (וזה כן היה מתוכנן), אבל עצרנו לאסוף נוסעים בניירובי, ויש עוד טיסות כאלה של חברות שונות. למשל הישראלים שטסים עם גולף אייר או חברה אחרת מהמפרץ, והם לא יכולים להכנס לדובאי, אבל לא צריכים ויזה לשדה התעופה. לפי דעתי הסוכנת באיסתא חוצפנית, ופשוט התעצלה לבדוק את העניין וליתר בטחון אמר שיעשה ויזה תמורת עוד כ-200 שקל. לגבי עובדים בשכר מינימום. כמה לפי דעתך מקבל מאבטח בבית קפה? לא חושב שיותר משכר מינימום. האם גם ממנו את מצפה שיזלזל בעבודה שלו? יפה לשמוע שמדינות "אוייב" יודעות לשמור על אזרחי ישראל שנוחתים בתחומם. זכור לי שמטוס אירני נחת בישראל, ושמדינת ישראל ניסתה להציג את עצמה באור ורוד, וכמדינה נאורה. כנראה האויב לא כזה נורא כמו שאנו מציירים אותו.

למעלה