45 דקות... ויזה?

baz22

New member
45 דקות... ויזה?

אני ממריא מנפאל לארץ והטיסה חזרה עוצרת בהודו ל45 דקות. באיסתא אמרו לי שאני צריך להוציא ויזה וזה עולה 145 שקל. איפה אני מברר את זה והאם אני יכול להוציא את הויזה לבד? האם צריך בכלל ויזה בשביל 45 דקות בתוך המטוס?? איפה מבררים כזה דבר?? בפורום אסיה במטייל מישהו כתב לי שלא צריך... באיסתא אמרו לי שכן צריך.. למי להאמין? מישהו יכול לתת לי תשובה איפה לברר?

sela v

New member
ויזה

אפשר לעשות לבד בשגרירות, יותר זול מאשר דרך איסתא. לא טסתי בטיסה הזו עשיתי את זה יבשתית, אבל אני זוכר שאנשים שגם לא יצאו היו צריכים ויזה, כנראה שבגלל שזה יענו טיסה פנימית עוברים בביקורת דרכונים. תנסה לברר בשגרירות הירדנית או ישירות בחברת התעופה. פשוט זה שאתה אומר שאתה לא יוצא מהמטוס זה לא נכון, אתה צריך לצאת ולהחליף למטוס אחר. מידע מדויק צריך להיות גם לחברת התעופה איתה אתה טס, אם הם לא יודעים תנסה באל על הזמנות, אני זוכר שלי הם אמרו פעם פרטים לגבי אם צריך ויזה או לא למדינה אחרת.

baz22

New member
לא בדיוק

אני לא מחליף מטוס.. אני טס עם אוסטריאן והטיסה חזרה מקטמאנדו פשוט עוצרת בהודו ל 45 דקות לקחת נוסעים.. אין מקום מוסמך שאפשר לברר?

jeshu

New member
יש מדינות שדורשות ויזה גם אם זה רק לשדה התעופה ולא מתריך ביקורת דרכונים - ארה"ב,מצריים,אוסטרליה (לפחות בעבר למיטב ידיעתי).כנראה גם הודו.

baz22

New member
טוב אז ככה.

בדקתי וכן צריך ויזה אבל בגלל שזה רק מעבר ( ויזת טרנזיט ) היא עולה 50 ש"ח ואפשר להוציא בשגרירות הודו בישראל. הירקון 140 תל אביב 035291999 באיסתא הגנבים ביקשו ממני פי 3 וחצי מהמחיר הזה אז שימו לב...

kogawa

New member
שלומי, כלום כאן לא הגיוני - ברר שוב

עצירת 45 דקות אין בה ירידה מהמטוס ואין נדרשת ויזה. לגבי "הטרנד" של לרדת על איסתא, אז אגלה לך סוד קטן: לאף סוכן אין מחיר מיוחד בשגרירויות, ואם לך עולה 50 שקל כך זה גם להם, וכעסק מסחרי, לגבות דמי טיפול של שתי נסיעות עם שליח, ומלוי טפסים, וטיפול גם בך, עולה מספר גרושים, ועל עבודה משלמים. לא יחודי לאיסתא אלא לכל סוכן (פרט למי שיגלם שרות במחיר או שיהיה מוכן להתאבד כלכלית עבורך). בכל מקרה ויזת טרנזיט נדרשת לידיעתי רק במקרים של ירידה פיזית מהמטוס והמתנה בבית הנתיבות, ובחמש טיסות בהן עצרתי לירידת/עלית נוסעים בהודו לא נדרשתי לכלום. אם הסוכנות אומרת שצריך זהו כנראה דיל משולב של שתי חברות בחסות חברה אחת.

baz22

New member
אוקיי...

תראה יובל. אני לא בא להשמיץ את איסתא ולא שום חברת נסיעות אחרת... ( בינתיים טסתי לאוסטרליה,ניו זילנד ועכשיו נפאל וכולם עם איסתא ) אני רק בא להזהיר מהמחירים המופקעים שהם לקוחים בשביל דברים פשוטים שאפשר לעשות לבד.. ובקשר לויזה, כל אחד אומר משהו אחר ואני כבר לא יודע למי להאמין. ביום שני גם השגרירות תהיה פתוחה וגם המוקד של אוסטריאן. אני אברר ונראה מה צריך..

sela v

New member
אולי סוכנים

לא יכולים לסדר ויזת טרנזיט, ולכן הם הציעו את הויזה הרגילה. דיברתי אם אוסטריין עכשיו, ואמרו לי שהם טסים פעם בשבוע לקטמנדו ללא עצירה בדלהי. אתה בטוח לגבי העצירה בדלהי? עכשיו לפי מה שאני בודק באתר שלהם זה טיסה בימי רגיעי או חמישי מוינה, וחזרה ביום חמישי. דרך אגב מה המחיר של הכרטיס?

sela v

New member
ממליץ גם לבקר באתר של האוסטרים

ולבדוק את המחיר, ואולי אף להזמין ישירות.

baz22

New member
תשובה

לגבי המחיר אני לא אפרסם פה באינטרנט... לגבי הטיסה אז ככה: תל-אביב וינה 21.9 16:05 וינה -קטמנדו 22.9 10:20 קטמנדו-דלהי-וינה 20.10 23:45 וינה-תל אביב 21.10 10:40 אתה בטוח שהם לא עוצרים? זה מה שכתוב אצלי בכרטיס... וכל הטיסות הם עם אוסטריאן..

sela v

New member
לא עוצרים

לפי מה שכתוב באתר של אוסטריאן, וזה בדיוק אותם זמנים שאתה רשמת. לא הבנתי מה הבעיה לרשום את המחיר בפורום. המחיר דרך האתר של האוסטרים הוא 1,795.66 דולר כולל המיסי נמל.

baz22

New member
טוב

אולי לא רושמים כי זאת לא עצירה שיורדים מהמטוס... כל העצירה היא 45 דקות. הטיסה היא OS32 בתאריך 20.10. המחיר ששילמתי לכל הטיסות ביחד הוא 1204 דולר וזה כולל לילה על חשבונם בוינה. בכל מקרה המשרדים של אוסטריאן סגורים ויפתחו שוב ביום ראשון אז אני אברר הכל איתם ביום ראשון.

sela v

New member
אם עוצרים זה כנראה לאסוף עוד נוסעים

ואז אני בטוח 99.9% שלא צריך ויזה, אבל זה רק ניחוש, לכן הכי טוב לשאול באיסתא.

חייב ויזה טרנזיט !!!!

זה ויזה מיוחדת לשהיה של פחות מ 24 שעות עולה פחות מויזה רגילה אין בעיה לעשות לבד בשגרירות צריך להביא איתך צילום טוב של כרטיס הטיסה או לחילופין נייר מסודר של סוכנות הנסיעות עם פרטים מדויקים של הטיסה ולבקש ויזה טרנזיט נדמה לי שעולה 25 $ אבל אולי כבר השתנה.

sela v

New member
אבל אם הוא לא יורד מהמטוס

זה יענו טיסה ישירה מקטמנדו לוינה, רק שהיא עוצרת לאסוף נוסעים בדלהי.

natyh

New member
ויזת טרנזיט

משמעותה לשהות בשדה התעופה ! לא יורד מהמטוס ולא מחליף מטוסים לא חייב בויזה . לא טרנזיט ולא אחרת נקודה .

baz22

New member
סיום השרשור

דיברתי עם אוסטריאן והם אמרו לי ככה: העצירה היא ל45 דקות. אתה לא יורד מהמטוס לכן לא צריך ויזה. אז תודה לכולם נשתמע.

ליאורט1

New member
ממש מרגיז!../images/Emo177.gif

מרגיז שהסוכנת נסיעות אמרה לך שצריך ויזה, אני אהיה תמים ואניח שהיא לא ניסתה סתם להוציא ממך עוד כסף אבל אם את לא יודעת אז הוא שתגידי שאת לא יודעת או שתבררי שירות גרוע

למעלה