43.6

מורגש

שאני כבר לא נמצא בסצינה של הפסקות קפה וצהריים :)
כך שאני פטור מהצורך להיות קול ..

אבל כנראה שאם עדיין הייתי בסצינה - הייתי נדרש לתחזק פאסון כזה או אחר של מידע בעניינים החשובים הללו ....
 
אנחנו הרבה יותר מהשכל שלנו :)

כולנו מריונטות של החיים.
הכלא הכי גדול ולוחץ זה בית הכלא הפרטי שלנו, וחופש אמיתי זה מצב נפשי.
אנחנו שבויים ומנוהלים לרוב ע"י הראש.. הרצון להבדיל את עצמנו מהאחר, הדעתנות הנוקשה, הרצון להיות בשליטה ובוודאות כל הזמן, הווכחנות. אנחנו פוסלים דברים על סמך פחדים שלנו. ויש לזה מחיר.
חופש אמיתי הוא כזה שיש בו יכולת לבחור בכל רגע נתון, ללא שפיטה וביקורת, ושלא מתוך ההרגליות והחולשות שלנו, את הצעד הבא.
מותר לשמוע דעות אחרות. מותר להתערבב עם אנשים שונים לנו בדעותיהם, מותר להקשיב בלי להגיב וגם אם תפיסת העולם שונה משלנו. מותר להנות מתוכן רדוד רק בשביל כיף.
היופי הוא ביכולת שלנו להתגמש ולראות בכל דבר את הצדדים הטובים שבו.
היופי הוא בהבנה שמה שאתה "רואה" אלו הן השתקפויות של הפחדים שלך, של השכל שכל כך מיומן בלשפוט ולתייג.
והחכמה היא לדעת לשנות ולהיפתח. לצאת מבית הכלא הפרטי ולהתחיל להזיז את האיברים (רגלים, לב, בטן) ללא זה שמושך לנו בחוטים (הראש).
 

בדד1

New member
46.5

המספר הזה במיליארדים זה יהיה פחות או יותר הגירעון
המתוכנן לתקציב השנה הקרובה (המתוכנן)
וזה אחרי כל הגזירות שכבר פורסמו
זה מספר הרבה יותר חשוב שנוגע לכל אחד ואחת מאיתנו

"האח הגדול" אני לא רואה בצורה קבועה ומסודרת אבל מודה שמתעדכן דרך הפקידות במשרד
(בכל זאת צריך להראות שאני מבין ענין)
 
אני

אביא אותה בפוסט בענייני יאיר לפיד בנפרד :)

ובהחלט חשוב להראות שאתה בעניינים בקרב הפקידות במשרד (אני מקווה שאתה זוכר להחמיא על הפרנץ, ועל מה שהן עשו בגבות ועם האייליינר החדש :)
 

בדד1

New member
אם זה מטעמים עקרוניים

ואידיאולוגיים כל שהם
אז אתה מתמודד
כמו שאני בדד
 
האמת

שהיום רוב התוכן זמין ברשת
וזה בלי לסבול פרסומות

נראה לי שאתה מקדים את כולנו...
 

jakuper

New member
פעם נתתי את דעתי לתופעת הריאליטי:

תנסו לנחש מה היא הדעתי על התופאה הנפלאה הזו:


מדענים גילו תרופה חדשה נגד.. עודף IQ

אנחנו יודעים שמדענים עובדים זה שנים רבות על נסיון לשמר ואף לשפר את האינטליגנציה האנושית.
אבל כעת, לגמרי במקרה, הם נתקלו בטיפול נוגד-IQ. אומנם המדענים ביצעו ניסויים על מדגם די מצומצם – רק ארבע-עשר מדינות השתתפו בו – אך התוצאות עולות על כל הציפיות.

במקום אי-שימוש בעשרה אחוז של המוח שלכם, הטיפול יכול להביא לניוון של חלקים הרבה יותר נרחבים בזמן קצר ביותר – הרבה יותר מהר מקצב הניוון שרשום בקוד הגנטי של האנושות.

במדינות מסוימות המדענים מצאו שיש אצל אנשים יותר מחמישים אחוזים של תאי מוח שמתו משעמום בגלל חוסר שימוש בהם.
מה שעוד יפה בטיפול – הוא יעיל באותה מידה לגברים ונשים, לילדים ומבוגרים.
נמצאו קצת בעיות אצל תינוקות ועיוורים, אבל המדענים מבטיחים למצא פתרון גם לכך.
בינתיים, כל שאר האנשים יכולים להשתמש בטיפול.
הוא זול. יש אותו בכל בית. קרוב לוודאי הוא נמצא בכל חדר.
אנו יודעים בוודאות שבארה"ב אפשר למצא אותו אפילו ברוב חדרי השירותים.
במטבחים? - ברור.
במכונית? – כן, די בהרבה מהן.

אז תתחילו להשתמש בו.
כל מה שעליכם לעשות - לפתוח טלויזיה על איזו תכנית מציאות (ריאליטי) ולהתחיל את הטיפול.
לא מומלץ יותר משמונה תכניות מציאות ביום, כי אז יש חשש שלגמרי תאבדו קשר עם המציאות וש-IQ ירד כל כך נמוך שלא תדעו איך לכבות או להדליק את הטלויזיה.
למה קוראים לתכניות אלו תכניות מציאות?
אבל זה הרי, פשוט מאוד - זו המציאות החדשה בעולם, שבה חברות טלויזיה מטפלות במוח שלנו בכדי שנהיה לקוחות יותר טובים של פרסומות, שנהיה יותר כנועים ונקנה יותר דברים.
אני רק מקווה, שמנהלי הטלויזיות לא מסתכלים בעצמם את תכניות המציאות האלו, אחרת לא ישאר איש שידע להכין תכנית כזו.
למרות, שזו יכולה להיות מציאות חדשה שהאנושות כל כך שואפת אליה.


המדענים עמלו הרבה
עד שלגמרי במקרה
מצאו תרופה בלי בעיות
להפחתת IQ בכמויות.

קוראים לפלא מדעי
תוכנית ריא-לי-טי,
וזה ברור שבתכנית
החשיבה מאוד משנית.

אני יושב על הספה
שעות בוהה על המרקע,
הרי אסור לי להפסיד-
אולי האח הגדול מילה יגיד.

מחליף ערוץ - לרדת בגדול,
המתחרים עובדים קשה.
מתוך השעמום אולי אזלול
צ'יפס, סטייק וקצת קפה.

כעת שׂבעתי די בכדי לצפות
בהשרדות - תוכנית כל כך טובה,
תכנית שבה היושר והחברות
הם נטל וקללה.

IQ שלי – הגיע זמן שלך למות,
הרי תכנית אחת של "מציאות"
ועוד אחת – כולן בך נוגסות
וכלום לא משאירות.

כוכב נולד - תוריד אחוז,
נולד לרקוד - עוד חמישה בורחים בבוז.
IQ של מאה – מאוד לא אופנתי
כי הוא מפריע ליהנות מריא-לי-טי.


דבר יחיד חיובי אפשר להגיד על התופעה הזו:

נשים וגם גברים,
זקנים, מבוגרים וטף –
כולנו בפני פגע חשופים,
אין כאן הפליה.
 
פחחחחחח

לא משתגעת אחרי תכניות ריאלטי, יש סדרות, סרטים ואלטרנטיבות הרבה יותר שוות אם אנחנו עדיין מדברים על טלוויזיה.
מציצנות מוכרת (בשטרות חדשים עוד מעט) מאז ומתמיד, לא יודעת אם אפשר לסווג את כל הצופים האדוקים לנישה אחת, אני מכירה הרבה אנשים אינטיליגנטים שמכורים לתכניות מהסוג הנ"ל.
אז חלקם צופים במסווה של מחקר אנתרופולוגי וחלקם טוענים ששטויות זו דרכה של האינטיליגנציה להירגע.
 

jakuper

New member
טוב, כמעט כולם בשלב כזה או אחר

הציצו בתכנית הזו.
אני למשל נחשפתי כי הייתי בטעות בסלון בזמן שילדיי הסתכלו על הנעסה בתוך הקופסא.
כולנו חולי תסמונת מציצנות.
לכן התכנית הזו טובה מאוד - היא מרפא המון אנשים מהתסמונת הזו. התכנית הזו מראה בבירור למה מציצנות זה לא דבר כל כך טוב.
 

jakuper

New member
אתה יודע איך מודדים את הרייטינג?

נותנים לקומץ אנשים מובחרים מכשירים מיוחדים שעוקבים אחרי הרגלי שיטוטם בין הערוצים. ועל סמך המספרים שמתקבלים, עושים סטסטיסטיקה - כלומר אם 43.6 מה-100 שקיבלו מכשיר הזה, מסתכלים על פח הפלסטיק וסיליקון על תכנית ריאליתי מסוימת, זה מה שמדווחים - רייטינג (כאילו בא ממילה רייט - נכון - רק שזה שקר הכי גדול) לתכנית מסויימת 43.6%
רק מה. הסטטיסיקה הזאת כמובן לא לוקחת בחשבון את כל האלו שכמעט או בכלל לא מסתכלים תכניות בערוצים מוצצי המוח. הרי האנשים המובחרים שמקבלים מכשיר מיוחד, הם מובחרים מאלו שלפחות 20 שעות בשבוע מעבירים מול הערוצים המסחריים (למה שמישהו יטרח לבצע רעעטינג לערוצים לא מסחריים, לא?). כלומר מי שפרסומות מעצבנות אותו (אוווו. סליחה שצעקתי, פשוט זו תגובתי הקבוע למילה "פרסומת" אוווווו - הנה, רק כתבתי ושוב לא התעפקתי וצעקתי מרוב תיסכולי נגד הדבר המזעזע הזה) לא נכלל בשום צורה במדגם הסטטיסטי של הרייטינג. גם כל האלו שרק קופצים לראות את הערוצים 10 או 22 (יש עוד אולי שאיני מכיר? לא שאני רוצה לדעת האם אני לא מפספס משהו, אלא כדאי לדעת על אילו כפתורים לא ללחוץ) - כל אלו לא מענינים את עורכי הרייטינג ולא משתתפים בדירוג.
בקיצור, לקחו אותו חלק של העם שמכור לטלוויזיה מסחרית (יש האומרים שזה כ-50% מעם ישראל לאחר הוצאת כל מיני מגזרים) ולגביו קובעים רייטינג - 43.6% מאלו הסתכלו אתמול על - איך קראת לזה?
מנה שאני לא מצליח להבין - כולם אומרים שעם מכור לתכנית, אבל פחות מ-50% מאלו שבכלל מכורים לטלוויזיה מסתכלתים את התכנית. האם זה באמת מה שנקרא "עפ מכור"? או שכמו שאר הפרסומות צריך לקחת את זה בפרופורציה (נגיד 1 ל-10)?
 

BazukaGirl31

New member
אוהד האח הגדול הוא לגמרי פסול-דייט מבחינתי.

לא רואה איך יש לי שפה משותפת עם מישהו שנהנה מצפייה באסופת אנשים משמימים (עידון של טיפשים), שתקועים בחוסר מעש מוחלט (אלא אם כן משימות אינטיליגנטיות של חישמול או אכילת פלפלים חריפים נכללות בהגדרת "מעש") ומנווטים פיזית ורגשית על ידי מפיק מגלומן תאב בצע.

לעומת זאת, אוהדי מד-מן ומקטרי מחיר המנוי של אתר "הארץ" יתקבלו בברכה.
|אליטיזם זה כאן|
 
האמת

אתר "הארץ" די מעצבנים עם המנוי שלהם,
מאז שגיליתי את Google Reader בזמן האחרון אני נהנת מכל העולמות,
מנויה דרך ה- rss על התכנים שמעניינים אותי שם ודרך Google Reader קוראת את הכל פתוח,
כמובן שגם מהרבה אתרים אחרים ברשת.
מומלץ בחום!!!!

דרך אגב, גוגל הודיעו ממש לאחרונה שהם סוגרים את הגוגל ריידר החל מה- 1.7
אל דאגה אם זה באמת מעניין אותך יש כבר אלטרנטיבה מעולה, The Old Reader.

עכשיו אני יכולה לשלוח לך מסר?
 

BazukaGirl31

New member
כן, אתר הארץ די מעצבן, אבל אני מאלו שנשברו.

בתכל'ס, לא אכפת לי לשלם 30-40 ש"ח בחודש בשביל התוכן הכמעט-יחיד שאני נהנית ממנו. זו מטרה חשובה. אגב, אני גם מהחננות שתרמו לויקיפדיה

בתכל'ס #2, אני צריכה כבר איזה חודש להתקשר לשירות לקוחות שלהם ולבדוק אם אני זכאית למנוי דיגיטל בחינם במקרה (יש לי מנוי סופ"ש למהדורה המודפסת), אבל שוכחת סלאש מתעצלת. כן, ניהול כסף יעיל זו בהחלט מטרה לחתור אליה.
 

I C E M A N 7

New member
עזבי

אמרתי משהו דומה על בחורות שיש להן פייסבוק
(במקרה הזה הניווט הפיזי-רגשי נמצא בידי מפיק יותר תמוה).
אבל אז הבנתי שזה או להתפשר או זונות (במקרה שלך, חתולים).
וכאמור, אנחנו פה נגד זנות.

כפי שאת רואה, חתימתי אותנטית.
 

BazukaGirl31

New member
פייסבוק? מה רע בפייסבוק?

(אל תגיב, שאלה רטורית).
בתור בעלת פרופיל פייסבוק די מביך (תמונת פרופיל מהחתונה, תרחם השם), אני יכולה להבין את הרצון להתרחק ממסחטת הצומי הזו, אבל גם להתנגד לפסילה גורפת שכזו.
בכל זאת, יש מנעד שלם של פרופילים שחבל שיחמוק את המסננת המאד מאד דקה שלך. אגב, אישית הייתי מתעניינת יותר בפיד מאשר בפרופיל.

מצד שני, מי אני בכלל לדבר. אני פוסלת אפילו את מאזיני ורדה רזיאל ז'קונט.
 
למעלה