421
מש"ש[בקישור]

0RainGirl0

New member
421../images/Emo58.gif מש"ש[בקישור]

אוקיי, אז עוד פחות משבוע הפרק האחרון לעונה, 21!!! אני משערת , די בטוחה שכולנו נרגשים ומתרגשים לקראת הפרק הזה.. אז חשבתי שנפתח שירשור, תרשמו פה את כל ההשערות שלכם לגבי הפרק, כל ה ציפיות שלכם לגבי הפרק, כל החוויות שהיו לכם עד עכשיו העונה, מה הכי אהבתם מה הכי לא? ובנוסף, הפרומו לפרק הבא: http://www.youtube.com/watch?v=0fLQhdc-tFs
כ"כ שמחתי לראות שוב את רייצ'ל!! אני כ"כ שמחה שהיא חרה לפחות לפרק האחרון. הקטע שמאות' מנשק את ברוק, מה?!? חח זה היה מפתיע. אני כ"כ מצפה לפרק הזה!!

Dark and Twisty

New member
חחחח../images/Emo58.gif מש"ש

הנשיקה של מאות' וברוק - מה?! לדעתי זו הייתה התערבות או משהו כי ראו את סקילז ועוד כמה מוחאים כפיים... רייצ'ל - אני כל כך שמחה שהיא חזרה... ברוק הייתה כל כך חמודה... פייטון ולוקאס - כל כך מזויף, לא אמיתי...

0RainGirl0

New member
לא יכלת אבל לנצל"ש לשירשור בתפוז? בשביל מה סת

סתם להרוס עם אי קשירות?

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאוקיי...../images/Emo58.gif

הייתה אחלה עונה, באמת. אני חושבת שיהיה חסר קצת הקטע של התיכון...ואני גם לא מבינה איך הם יאחדו את כל הדמויות אם כולן מתפלצות לקולג'ים שונים וכאלה...בכל אופן העונה אהבתי בעיקר את ברוק וצ'ייס, זה היה בהחלט שינוי מרענן, במיוחד בשביל הדמות שעד עכשיו לא ממש אהבתי, ודווקא הזוגיות עם צ'ייס עושה לה טוב. רייצ'ל הפכה לדמות שאני אוהבת לשנוא, היא מוסיפה המון המון ואני מקווה שלא יוותרו עליה לעונה 5, היא מוסיפה עניין... ניילי כרגיל, הזוג האהוב עליי, אני חושבת שלא היו צריכים שהיילי תיכנס להיריון כי הם זוג צעיר בסה"כ אבל לא יודעת...אפשר להבין את השיקולים של ההפקה כי זה מכניס עניין (=רייטינג)
וזהו אני חושבת, אני מחכה כבר לפרק האחרוןןןןן
ולא מבינה למה מאות' מנשק את ברוק!!!

רבההה

New member
../images/Emo58.gif מש"ש 421

כיף שלא וויתרו על רייצ'ל בפרק האחרון. היא מוסיפה המון, וכדאי מאד שהיא גם תהיה בעונה הבאה! הנשיקה של מאות' וברוק- חמוד חחח בטוח התערבות, או שהוא רצה לעשות סופסוף משהו שהוא לא העז לעשות 3 עונות [?]. עצוב שמגיע הפרק האחרון
לא בא לי לחכות עכשיו כל-כך הרבה זמן עד העונה הבאה. יהיה משעמם =// ממ ציפיות לפרק? שיסיימו את העונה כמו שצריך, לא כמו ורוניקה מארס, שסיימו את הסדרה בצורה מעצבנת!.. ועוד זה היה פרק אחרון לתמיד. שיראו הרבה את צ'ייס וברוק, כי הם באמת עשו לי את הסוף של העונה הזאת!! חוויות מהעונה? ההתחלה הייתה ממש מעפנה, ולעיתים גם משעממת. דיי התאכזבתי ממנה בכלליות. אבל לקראת הסוף [חוץ מלייטון] הכל השתנה, והעונה השתפרה. גם הקטעים עם פסיכודרק היו ממש טובים!!ממש!.. רק קצת חרשו עליו. התאכזבתי שלא הראו ממש את ה"טריק" במשך כל העונה, ושלא היו שם הופעות. אבל בגדול.. אחלה עונה. וחפרתי :/

הממ טוב 421../images/Emo58.gif מש"ש

טוב אז בקשר לפרומו ואוווו אני כבר לא יכולה לחכות,נראלי הולך להיות אחלה פרק. הממ ציפיות? שרייצ'ל תופיע הרבה
וכמובן ברוק וצ'ייס אממ אני מקווה שלא יקרה כלום לקרן והכי הכי הכי חשוב שהסוף לא יהיה מבאס *אהמהשירשלנו3אהמ* בכללי העונה הייתה טובה מאד כמובן שהתבאסתי מהפרידה של ברוקאס אבל אז צ'ייס בא והיה סבבהD: מעבר לזה,הסוף של העונה לדעתי היה יותר טוב גם היה מעניין לראות את דן נחמד זהו נראלי. יחסית העונה הזאת הייתה טובה למרות שבד"כ עונות רביעיות הורסות *אהמהשירשלנו4אהמ* XD את כל השאר נכתוב בפרק הבא^^ חפרתי

Breakable

New member
אז ככה ../images/Emo221.gif../images/Emo58.gif

לגבי הפרומו אין כל כך מה להגיד - אני מעדיפה לראות כבר את הפרק מה אהבתי בעונה הזאת? אמממ... ניילי
הם כל כך מדהימים ביחד את רייצ'ל המלכה הזאת סיפור הסיכודרק (1+2) מה לא אהבתי? היו יותר מידי קטעי בית חולים את הכל ההתחלה של העונה לא אהבתי בשיט - עם כל הפלאשבקים של ניית'ן והביקורים האין-סופיים על הגשר עינייני קית' למיניהם - חלאס, הוא מת! למה צריך להזכיר אותו בכל פרק ופרק (!) פייטון ולוקאס - עד כמה שהם מתאימים ביחד וכל העונה חיכיתי לרגע שהם יהיו ביחד זה נראה כל כך מזייף >< צ'ייס

אוקי תורי ../images/Emo58.gif

אז לדעתי הייתה עונה מעולה, ההתחלה היתה מאוד צולעת, ממש התעצבנתי אבל זה בהחלט השתפר! נראה לי שהולך להיות פרק סיום עונה רגוע ולא כמו עונה קודמת, עם תאונה. סה"כ ייסגרו קצוות ולא יגמר ברע. לדעתי זה בגלל שההפקה יודעים שיש להם כבר עדר גדול של מעריצים שימשיכו איתם לעונה הבאה ולא צריך סוף דרמטי. לדעתי ישאירו לנו קצוות פתוחים, סתם, בקטנה בשביל הסקרנות..
לא אהבתי את פסיכודרק, אמנם הוא הוסיף אבל ,חפרו קצת.. לוקאס ופייטון---- בבבעעעעעע....
לא עובד עליי, אין להם כימיה כמו בעונה הראשונה, לדעתי יפרידו ביניהם. ברוק וצייס
-- חמודים, רק שצייס יהיה דמות עם יותר תוכן כי בנתיים הוא דמות שטוחה!! מאות' מנשק את ברוק---מצחיק! סוף סוף... אהבתי את הרעיון של 4 שנים אחרי, לדעתי רעיון חכם, מקווה שישארו אותם שחקנים, מקווה גם שישאירו את וויטי- שחקן גדול ודמות חשובה. גם את דן, הוא מוסיף!! זהו, עד כאן כבר מתגעגעת..

0RainGirl0

New member
עונה../images/Emo58.gifמשש

הפרומו - אני לא יכולה לחכות לפרק!! רייצ'ל סוף סוף חוזרת.. ומאות' וברוק הנשיקה :| מה אהבתי העונה? וואי. היילי בהריון ברוק וצ'אייס - כ"כ רייצ'ל החברות של ברוק ורייצ'ל שלפי הפרק האחרון שהיה [20] רואים שהיא באמת אמיתית. בווין - סקילס, ובכלל את בווין את כל עיניין הפסיכו דרק השני. [גם הראשון קצת] מה לא אהבתי? פייטון ולוקאס. איכס - פשוט איכס. אין שם שום כימיה, זה נראה מזוייף ומגעיל תחילת העונה, זה היה גרוע - תודה לאל הם השתפרו שהתמקדו יותר מדיי על פייטון!!!!! חרשו על פסיכו דרק ואת האי-קשירות בין הפרקים. בפרק ההוא החילקו אותם לזוגות והם היו צריכים להצטלםפ לספר מחזור וזה [שהיה לפני איזה שבוע שבועיים ביאס] הצטלמו.. ובפרק 20 נראה לי שפייטון וברוק הסתכלו היו שם תמונות, אבל רגילות ולא את אלה שהם צילמו! והיה עוד משהו העונה שאני ל זוכרת מה.

למעלה