416 - שינוי תאריך!

0RainGirl0

New member
416 - שינוי תאריך!

OTHfans.com is the FIRST to confirm that the return of new episodes of OTH will NOW be May 2nd! At this time there is no word on why the change happened. The cast and crew were just notified about the change in the past few days. Keep checking OTHfans.com for the latest information first! אוקיי לפי מה שהבנתי הפרק הבא עולה ב2 למאי [!!!!!] הבנתי נכון? זה עוד מ-ל-א זמן!

0RainGirl0

New member
זה כנראה נכון

זה אתר מעריצים אבל שימי לב ברקע יש לפעמים את השחקנים שאומרים ברוכים הבאים לאתר בלה בלה בלה. אז אם הם השיגו את השחקנים שיגידו את זה אני די בטוחה שזה נכון, וגם ראיתי בעוד פורום.. זה מלא זמחן ואני ממש מקווה שזה לא נכון אבל יש לי הרגשה שזה כן. הCW האלה דפוקים

timor014

New member
זה נכון קראתי על זה בכמה אתרים

אני מקווה שזה לא ישפיע על הפרקים אצלנו כי ההפרש יהיה קטן

*superstar*

New member
יש מצב שזה ישפיע, כי אם הם לא ישדרו

את הפרקים עד התאריך שהפרקים בארץ ידביקו אותם- לא ישדרו גם פה.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo7.gif...וזה לא סתם אתר

זה כיביכול האתר הרישמי של הסדרה, הם בקשרים עם ההפקה והם מקור אמין

זה נכון...

CW אישרו את זה כבר... יש מלא עצומות מסתובבות באינטרנט לזרז את העיניין אם אתם מעוניינים... לא שזה יעזור.. הסיבה שזה נדחה היא בגלל שעכשיו משודרת סדרת ריאלטי של הPUSSY CAT DOLLS וכנראה יש לה רייטינג יותר טוב משל OTH. אהה וגם מארק שוואן המפיק אישר את זה. דרך אגב צריך להצעיב שוב אם רוצים שיהיה עונה חמישית למגרש ביתי, למרות שאחרי השינוי כרגע הסיכויים לא מזהירים... הנה הלינק להצבעה: http://www.eonline.com/polls/full_page_poll.jsp?pollID=6084

MilanFan

New member
להערכתי

זה אומר שזה הסוף של מגרש ביתי. בארה"ב שמתייחסים ככה לסדרה זה אומר שהיא בדרך לביטול ואני מקווה שנקבל לפחות לראות את שאר פרקי העונה. כל כך מבאס שזה המצב, לאור הרייטינג המשתפר יחסית של העונה חשבתי שאנחנו נקבל עונה חמישית אבל במצב הזה נקווה שהסיום יהיה ראוי.

Bleed for Me

New member
עושים את אותו דבר עכשיו

גם עם ורוניקה מארס שצפוי לחזור ב1.5 נראה לי שהם כבר רואים את הסוף ולא ימשיכו לעוד עונה.. ואני כל כך מחכה לפרק הבא!! אני מתה לדעת מה יקרה!!

אבל למשל נמלטים

זו סדרה מאוד מוצלחת בארה"ב, אולי זה לא קשור, ורק תרגיל רייטינג, הרי הפרק שצפוי לבוא, הוא פרק מאוד מותח ושרוצים שנחכה לו

רבההה

New member
אוווף איתםםם!!

אני כבר שבוע בהתרגשות שהפרק כ"כ קרוב!!! זה כ"כ מטומטם!! אתם רוצים להפטר מהסדרה?!?! אז תשדרו את כל הפרקים וזהו!! כמה אפשר למתוח אותנו?@?#@!$?!! ומילא עד אפריל וזה.. אבל עד מאי?! טוב שהם לא מחכים עד שנה הבאה וזהו!! אני כ"כ הולכת להרביץ למישהו!!!!!! אני צריכה להוציא עצבים!! ערוץ מטומטם!!! ועוד בשביל מה הם דוחים את זה.. בשביל איזה ריאלטי מטומטם שבמקרה מצליח להם.. למי לעזאזל אכפת?! שיתחשבו קצת

Princes Sophia

New member
אני לא ממש מבינה מזה אומר

אני שונאת את cw עכשיו, דוחים את מגרש ביתי בגלל ה"פוסי קאט קראפ" האלו, ריאטלי מטופש. אבל מה שאני לא מבינה זה שאם דוחים את מגרש ביתי, עדיין יראו את כל ה-6 פרקים שנשארו או שיבטלו אותם? או חלק מהם? מזה אומר בדיוק?

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifוואו אלתמהרו להגיע למסקנות../images/Emo12.gif

אף אחד לא אמר שמבטלים את שאר הפרקים של הסדרה, בסה"כ דחו את הפרק בשבוע, יכול להיות שזה אפילו תרגיל של רייטינג או יח"צ הרייטינג של הסדרה בסדר גמור לעונה

למעלה