4150 או T-3?

• פותח הנושא בז3
  • פורסם בתאריך

Blueye1

New member
אני לא חושב שערבבתי כלום, פשוט

אני מאמין שרוב המשתמשים שרוצים לבדוק מייל ולגלוש יעשו זאת מחוץ לבית ולא בתוכו. לפיכך, כיוון שאין נקודות חמות בכל מקום ה BT יותר שימושי ויותר חשוב מ WIFI. לדעתי היום זה גם לא עד כדי יקר למי שלא יושב כל היום וגולש בלי סוף ואכן רוב המשתמשים לא עושים כן כי זה לא הכי נוח. בקיצור אני יצאתי מנקודת הנחה שמי שרוצה לגלוש ולבדוק מייל ירצה לעשות זאת מחוץ לבית ולחפש נקודה חמה בכל פעם שרוצים לעשות זאת זה לא פרקטי.

2cookie

New member
תראה... לעצמי אני רואה WIFI גם בPPC

כדבר שימושי מאד. בכל מקרה לבדיקת מייל וכדומה אפשר להשתמש באינפרא אדום, עם כל הכבוד לבלוטות'...

Blueye1

New member
כמי שהשתמש באינפרא אני יכול להגיד

שזה הדבר הכי מעצבן ולא נוח ולכן גם לא ממש פראקטי

raananta

New member
אם אתה מדבר על גלישה אז אני

אסכים איתך, אבל לבדיקת מיילים אני לא חושב שצריך יותר מ-IR. כרגע זו הדרך היחידה שיש לי (פלאפון... מתי יהיה BT לעזאזל!!!) ואני מוצא אותה די שימושית ונוחה. כמובן שלגלישה באתרים הקצבים נמוכים מאוד וצריך תמיד להיות במרחק ובכוון הנכון מהסלולר...
קשה!?!?@##$?%

Blueye1

New member
גם אני ברשת פלאפון אבל שוקל לרכוש

מכשיר BT ברשת אורנג' וזאת מהסיבה הפשוטה שגם כשיהיה BT בפלאפון עדיין זה לא יעבוד בחו"ל ולדעתי אין כמו לבדוק מיילים ולגלוש באתרים כשאתה רחוק ממחשב כמו בטיול.

raananta

New member
האמת שיש לי מכשיר גם באורנג'

אבל היות ואני במסלול עסקי בפלאפון אז שווה לי לחכות. לגבי טיול, זה כבר עניין של בחירה, אני בטיולים בד"כ מנותק לחלוטין, או כמעט לחלוטין, מבחירה. בנוסף לכך הטיולים שלי הם בד"כ לאזורים בהם אין קליטה. אבל כמו שאמרתי "בד"כ", אולי ביום שהמיילים יהיו לי חשובים בטיול, ואסע לאזורים שאני יכול להרשות לעצמי לסחוב את ה-IPAQ שלי ללא חשש שיירטב, יתרסק או שמא יימעך וגם שאוכל להטעינו (לא פחות חשוב), אז ייתכן ואסכים איתך. שאלה: למה שפלא-פון לא יעבוד בחול?! ממה שהבנתי יש להם חוזים אם חברות שם לא?!

Blueye1

New member
תראה, אינני בקיא לחלוטין בנושא אבל

ממה שאני יודע הרי רשת פלאפון היא רשת CDMA בניגוד לרשת GSM. רשת זו אכן פועלת במקומות מסוימים כמו ארצות הברית ועוד אבל לרוב רשת ה GSM שכיחה יותר ברוב המקומות ובעיקר באירופה וגם בארה"ב במקומות מסוימים.

תיקון קל:

פלאפון סיימה את שדרוג הרשת שלה מCDMA ל1X, כל המכשירים (למעט SK-1400, אאל"ט) תומכים ברשת הזו.

raananta

New member
ומה זה אומר מבחינת הכיסוי והתמיכה

במדינות שמעבר לים?

castroman

New member
לא כל כך שינה

הרשת הזאת נפוצה בעיקר במזרח וקצת בארה"ב.

AmiDebesh

New member
מכייון שבנתב"ג מחליפים מכשיר!

לאירופה בכל אופן חייבים לקחת מכשיר תומך GSM ולא את המכשיר האישי. מה נותנת בכלל רשת 1X לנו? לי זה לא ברור. מה שאני מבין וידע שלנו בפלאפון אין BT ואין GPRS (General Packet Radio Service)

Blueye1

New member
גם אני ברשת פלאפון אבל שוקל לרכוש

מכשיר BT ברשת אורנג' וזאת מהסיבה הפשוטה שגם כשיהיה BT בפלאפון עדיין זה לא יעבוד בחו"ל ולדעתי אין כמו לבדוק מיילים ולגלוש באתרים כשאתה רחוק ממחשב כמו בטיול.

AYELET1

New member
חיבור ב-BT לסלולארי ממש איננו

למיליונרים בלבד חבילה של 5 מגה לחודש עולה 25 ש"ח חבילה של 100 מגה לחודש (וזה המוןןןןןןןן) עולה 50 ש"ח

ron20

New member
איך פספסתי ויכוח כזה ../images/Emo10.gif

בכל מקרה עוד מספר ימים אני חוזר
... וכיף לראות שוב את הפורום ... (אז מה עדיף, 4150 או T3
)

בז3

New member
../images/Emo122.gifאחרי הדיון הזה כבר ממש אין לי

מושג ירוק מה לקנות.אז אני אשאל 4 שאלות ממוקדות ולפי התשובות שלכם המבינים אנסה להחליט: 1:איזה משניהם יותר אמין וידידותי ונוח לתפעול ביום יום? 2.לאיזה מהם ניתן להוסיף תוכנות ופונקציות שיהפכו אותו למתוחכם ומתקדם בלי לקחת משכנתא (תוכנות חינמיות, הרחבות זולות יותר וכו')? 3. באיזה מהם התקשורות האלחוטית יותר מפותחת, נוחה וזולה? 4. למי יש ערך מוסף גדול יותר (מי מהם יותר מודלורי ויוכל לשרת אותי ולהתקדם לתקופה ארוכה יותר)? ושאלת מיליון הדולר(או במקרה הזה 2500 ש"ח) איזה אתם הייתם קונים?
תודה על העזרה

למעלה