4150 או T-3?

• פותח הנושא בז3
  • פורסם בתאריך

בז3

New member
4150 או T-3?

אשמח לקבל את המלצתכם (הלא משוחדת) על מה עדיף- הIPAQ 4150 או ה פאלם T-3? תודה

castroman

New member
הכל תלוי בצרכים שלך...

פה זה פורום PPC אז מן הסתם יגידו לך ללכת על ה4150 - בכל מקרה ספר לנו מה אתה צריך ונראה מה יותר מתאים.

בז3

New member
מחשב כף יד אמין וטוב

אני חדש בתחום (עד היום ההיתי עם VX) בבדיקה של שניהם מצאתי שהם דומים בתכונות (לT-3 אין WI-FI ואין לי מושג אם זה משמעותי) ולכן נראה לי ששניהם עונים על הדרישות הראשוניות שלי. אני צריך מחשב טוב אמין נוח לשימוש וידידותי שניתן להוסיף תוכנות בסיסיות שיהפוך להיות קצת יותר נחמד ויעיל וזהו בגדול בגלל שאני רק נכנס לתחום אשמח לקבל את ההמלצמה למכשיר שהטוב מבין שניהם

2cookie

New member
WiFi זה משמעותי מאד!

נחמד לגלוש דרך הPPC, יש מסנג'ר ואקספלורר, וWIFI נותן גלישה אל חוטית בנקודות חמות, או שתוכל לקנות מתאם למחשב ואז אתה יכול לגלוש בצורה אל חוטית בטווח של 100 מטר מהמחשב.

2cookie

New member
כן... אם אין צורך בBT

שווה להעיף מבט בדל X3i, עם מסך טוב יותר ומעבד חזק יותר.

Blueye1

New member
לתשומת לבך שאין הרבה נקודות חמות

עדיין בארץ והדבר מפותח יותר בחו"ל. בכל אופן, במקומות שונים בעולם כבר דורשים תשלום תמורת גלישה בנקודות חמות. לפי הבנתי לפאלם יש או יהיה (אינני בטוח אם כבר יש או לא) כרטיס SD מיוחד שישמש ל WI FI. לעניות דעתי BT הוא חשוב יותר מ WIFI.

Blueye1

New member
וכמובן שכחתי שגם דרך BT עם סלולרי

מתאים אתה יכול לגלוש מכול מקום.

2cookie

New member
תראה, עירבבת כאן הכל.

יש נקודות חמות בארץ ויהיו יותר, כרגע האטרקציה היא נקודה בבית. חיבור בBT לסלולארי לא פרקטי למשתמש לא עסקי\לא מליונר בגלל המחירים.

אהמ, אהמ.

יש "קצת הרבה יותר" "נקודות חמות" מאשר הנקודות בבתי הקפה והנדי.. ודי לחכימא ברמיזה.

בז3

New member
רק להבנה-

מה הרעיון של לגלוש במחשב כף יד בבית - לא עדיף לגלוש במחשב הרגיל אם אתה בבית?

2cookie

New member
הרעיון הוא.. שהPDA

כל הזמן עליך, והוא קטן ואם אתה סתם קורא עיתון בבוקר או יושב מול הטלויזיה לא תלך למחשב לגלוש, הPDA כבר ביד... ולעומרי: אם היה לי WIFI בבית ואינטרנט מגה וחצי הייתי משאיר את זה פתוח... אני לא חורש על אימיול וגם אם 2 אנשים היו מתעלקים לי על הרשת עם הPDA האיטי יחסית שלהם לא היה איכפת לי. אני גר קומה שניה ויש הרבה בטון בבניין

2cookie

New member
כמובן שבלי להשאיר כוננים משותפים

שיהיה פתוח רק לאינטרנט.. מעניין אם יש תוכנות שמאפשרות הגבלות מסויימות... צריך לברר על זה

shed

New member
-->

אני עם רשת אלחוטית כבר למעלה משלוש שנים, קולטים אותה גם מהגן מול הבית שלי והיא היתה תמיד פתוחה לעולם. עד היום גלשו דרכי 0 אנשים... אישית לא אכפת לי שכל העולם ואחותו יבואו ויהנו מרוחב הפס שלי. מעבר לים הדבר אפילו מקובל הרבה יותר כולל קהילות שמנסות לרשת ביחד איזורים שלמים. כנראה שאצלנו יש כאלה עם פרנציפים - חבל. בכל מקרה, ורק כדי להפריע את שלוות הפרנציפ שלך - לא נדרש יותר מדי כדי להתחבר לרשת האלחוטית שלך, אני יכול לעשות גם ממרחק של מאות מטרים, תוך כדי עקיפה של wep ו-mac address list בלי יותר מדי מאמץ. הקטע היפה הוא שאני יכול להפיל ולחסום לך את הרשת בלי לעבור על החוק (כלומר בלי להתחבר לרשת שלך, ובלי לעבור על תקנות מש' התקשורת).

ועכשיו תשאלנה השאלות:

1) איך אתה יודע שאף אחד לא התחבר?, האם אתה עובר על הלוג של הראוטר יום יום? 2) "מוצר שלא ניתן לפריצה - לא יוצר מעולם, וכנראה שלא יצליחו לייצר כזה מעולם". (אורי בחרי, מנכ"ל "רב-בריח" לשעבר, בסיום חוברת הסבר על נעילה חדשה שהוציאו, אז, לרכבים...). ההגנה לא באה מול אנשים כמוך, שמתהדרים ביכולת שלהם "להפיל ולחסום לך את הרשת בלי לעבור על החוק" (דבר שלא נשמע הגיוני, אבל, נו, שווין). אלא מול אנשים פשוטים, שסתם, מחפשים נקודות. אגב, לגבי "קהילות שמנסות לרשת ביחד איזורים שלמים": יש לך איזשהוא לינק לנושא?, מענין לי לקרוא קצת על זה....

shed

New member
--->

1. אני יודע בדיוק מי התחבר או לא התחבר לרשת האלחוטית שלי, הן בבית והן במשרד. לא צריך לעבור על לוג של ראוטר - יש כלים אוטומטיים שעושים את זה, ועוד פעולות. 2.הבעיה היא "לא מול אנשים כמוני" אלא מול כל ילד זב חוטם שיודע להריץ חיפוש בגוגל על כלי פריצה ל-wep. אם תשקיע 5 דקות בחיפוש תוכל להוריד גם את הסורס. בהפצת ג'נטו של לינוקס - זה מגיע מ"הקופסא" בערך. אלגוריתם wep סובל מבאג בסיסי. מהסיבה הזו בדיוק עובדים על wpa ו-802.11i כדי לסתום את החור הזה. אין שום בעיה להפיל רשת אלחוטית בלי לעבור על החוק, וגם לא צריך להיות גאון גדול או להבין חצי דבר במחשבים. מספיק שמהבניין ממול ישים מישהו התקן עם אנטנה כיוונית שמשדר לכיוון שלך - בלי לעבור על העוצמות המותרות בחוק - הרשת שלך תיחסם באופן חלקי לפחות. 3. הנה שני הלינקים הראשונים שעלו בחיפוש בגוגל. freenetworks.org nocatnet

למעלה