412

0RainGirl0

New member
412 ../images/Emo58.gif

פרק מעולה, מעולה, ושוב פעם - מעולה! ברוק וצ'אייז כ"F אבל כ"כ חמודים, יותר ממה שחשבתי שהם יהיו. הקטע של הנשיקה היה כ"כ חמוד וגם שהוא ניגב לה את הגלידה מהפה.. ניית'ן גאדדד סייק היה הדבר הכי מצחיק שיש! כל הטע של הריקוד וזה היה כ"כ מצחיק שהוא רקד לפני סקילס ומאוות', ואח"כ גם על הבמה, היה טוב! אני בד"כ לא אוהבת אותם - אבל פייטון ולוקאס היו ממש חמודים הפרק. היילי - תגידו באת'ני בהריון או משהו? כי זה א נראה לי כרית והיא כן שמנה, ולפני שני פרקים שעשו לה אולטראסוונד הראו את הבטן וז לא היה כרית או משהו. פרק מעולה

stav12

New member
מסכים ! ../images/Emo58.gif

איזה חזק היה הקטע של הריקוד ! כל הפרק היה באווירה של צחוק כזה ..

timor014

New member
../images/Emo58.gif

בתאני לא בהיריון היא כתבה שהיא שותה הרבה מים כדי שהבטן שלה תיהיה נפוחה הבטן שראית באולטראסוונד לא הייתה הבטן שלה אני מניחה שהיא השמינה בשביל התפקיד אבל היא אמרה שהיא לא בהיריון

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 412 =]]]]]]

וווווואווווו!!! זה מה שיש לי להגיד!! פרק מדהים!! מעולה!!! סופסוף פרק שמח שיצא ממש מעולה!! פייטון ולוקאס- כמה שאני לא אוהבת אותם יחד.. הם היו כ"כ מתוקים :) ניילי- גםםם!!!!! וברוק וצ'אייס- זה באמת עשה לי ת'פרק!! סופסוף מישהו ממש טוב בשבילה!! מישהו ממש חמוד!! והם היו כ"כ חמודים ביחד ומתוקים!! והיה מדהים! בקיצור.. אני חושבת שלא נהנתי ככה כבר הרבה זמן מפרק של מגרש ביתי [חוץ מהפרקים הישנים שאני רואה מידי פעם :p] לילה טוב =]]]

../images/Emo58.gif412 ../images/Emo58.gif

פרק באמת שמח ומגניב לשם שינוי, פייטון ולוקאס חמדמדים ביחד, אנ'לא מאמינה שקרן רוצה לחזור לדן! פשוט הזוי! ונייתן חתיך משהו מטורף...

תמריקי

New member
412../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הפרק...אחד הטובים. לוקאס ופייטון כאלה חמודימים,במיוחד בקטע של הפתק^^ נראה לי סטיבן רודף אחרי הילרי, קודם TRL ועכשיו לטריי הייל... אבל הוא ממש חמוד,אני מקווה שהיא ישאר הרבה

dana22222222

New member
412 ../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק........ ניילי חמודים כל כך... ואני שמחה בשביל ברוק.... אבל לוקאס ופייטון דביקים מידי זה מגעיל..... וזהו.. היה מצחיק בטירוף......

פרק ממש יפהה..../images/Emo58.gif

ניתן היה קורע בקטע של הריקוד סקסי ברוק מצחיקה על הנסיונות להתקרב לצ'ייס צחקתי גם שהיילי הפכה בעקבות ההריון לרגישה שכל דבר שני יעליב אותה

shronet

New member
../images/Emo58.gif פרק חמדמד...

הקטע של הריקוד היה ענק, פשוט לא הפסקתי לצחוק. צ'ייס חמוד, הם נחמדים ביחד... פייטון ולוקאס עצבנו אותי, הם באמת נהיים קצת דביקים מידי. וניית'ן והיילי כרגיל:] הקטע עם דב היה מוזר. למה דן לא הולך לראות מה איתה? ולמה הוא לא אמר על זה לקרן, או לניית'ן? זאת אמא שלו והיא בסכנת חיים. לא היה לו אכפת ממנה בכלל וזה היה ממש מגעיל...

H a R a Z y

New member
מישהו יכול בבקשה לשים קישור ל

כתוביות לפרק.. בגרסת notv אם אפשר

xXPheobeXx

New member
לא יצאו עדיין כתוביות אבל אתה יכול

להתעדכן כאן: www.torec.net

FIRE GODDESS

New member
פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואי מזמן לא נהנתי כ"כ, קצת עיצבן אותי המשחק המלוקק של צ'אד. פייטון ולוקאס מעולים ביחד ברוק כזאת חמודההההההה ואיזה כייף שהיא שמחה סוף סוף והיא עם מישו אחר אני מתה שהם יהיו ביחד, נראה לי שהיא תוציא אותו ואותה ביחד מCLEEN TEEN. בווין וסקילס ממש חמודים וניית'ן והיילס גם ואני מקווה שיסתדר בסוף דן ממש מעצבן, שיגלו אותו כבר!! קיצר ממש נהנתי אחד הפרקים הטובים של העונה.

sweet fairy

New member
זה היה פרק מעולההההה ../images/Emo58.gif

אהבתי נורא... איך שנייתן רקד עם סקילס ומאות' היה הכי קורע הפרק.. וגם אהבתי את הריקוד שלהם על הבמה... ודן עד שהוא נהיה טוב יצטרכו לגלות שהוא הרוצח... איזה חרם הולכים לעשות עליו.. בקיצור.. פרק משמעשע.. אהבתי

למעלה