41..........היום...............

רות 2

New member
41..........היום...............

דיפדפתי אחורנית כאן ושם........ולא יאומן איך מצבי הרוח שלנו משתנים זה מורגש בדרך הכתיבה....... אז אני קצת למטה המתנות שאני מבקשת ליום הולדתי (חוצפנית שכמותי) רד -אשמח לעבור קורס מזורז למפגשי בליינדייט אולי יש איזה אתר או כתבה בעינין? מזל - איזה שיר ......לא עצוב מצותת -תני לי איזה פתגם או ציטוט שיאפס אותי קצת...... יהודה -תמונה של שמיים ושקיעה בכנרת עופרה -השרוולים בחולצה שלי ארוכים מידי...אני צריכה לקצר אותם איזה תיאוריה קצרה לאיך מקצרים שרוולים????? האלי -תפתיע אותי... לונלי אל תתחבה -משפט בצרפתית יעשה לי את זה חופשייה ברוח -פשוט חיזרי וכתבי כאן ואת מינהלת דאגי שאקבל את מתנות יום ההולדת שלי ואתה מחליף השמות הקבוע .....כנס רגע למסר (חוצפה זו המצאה של יהודים... ובגילי אפשר להשתמש בחוצפה)

רות 2

New member
יערית

לא שחכתי אותך בנוג לבקשות יום ההולדת שאני ברב חוצפתי מבקשת כאן פשוט יודעת שממרוקאית לא מבקשים ..היא כבר תתן את הברכות ואיזה שיר שיעשה לי טוב (רמז דק נכון).................

בין האצבעות....

בין האצבעות בין המבטים בין המקומות שלנו המסומנים באהבה. בין החלומות בין השושנים בין האהבות שלנו בימים יפים של אגדה. הזמן עובר הזמן עבר הזמן נגמר כמעט קיץ חורף סתיו אביב עוד שנה אחת. בין המשפחה בין הידידים בין האנשים שאנו רק איתם רוצים להיות תמיד בין הזיכרונות שנאספים בין המלחמות שלנו למען העבר והעתיד. הזמן עובר ... בין היממות בין הרגעים בין החגיגות שלנו בין הכשלנות והשמחה בין האובים בין השמשות בין האצבעות שאנו מחזיקים איתך וגם איתך. הזמן עובר ...

מצוטטת

New member
מכל ה- ../images/Emo23.gif

תקבלי ב
ד
י
ו
ק
את מה שביקשת
וביננו מה זה שנה לפה או לשם
*** אשה בת ארבעים יודעת כל מיני סודות ... היא יודעת שהבעל לא פול ניומן ומסתפקת בקטנות העיקר שהוא מרים בשירותים את הקרש אחרי שהוא משתין בא להורים שלה בשבת ושונא את אמא שלה שקשה להאמין אשה בת ארבעים יודעת איך להיראות הרבה פחות יש לה קרם פנים, איפור צוואר, חזייה דוחפת ומכנסיים מכווצים אבל בעיקר יש לה את המבט הזה שאומר: את מה שאני כבר שכחתי, בנות, שום פרחה בת עשרים עם תחתוני חוטיני לא יודעת לעשות אשה בת ארבעים יודעת את כל מה שחשוב היא כבר גמרה לימודים, גמרה חיתולים, גמרה לבד כשהוא היה במילואים היא לא חיכתה עד שישוב ... יש לה הרבה פחות בעיות שצריך לפתור והיא נראית יותר טוב בשחור והרבה יותר נעליים שהיא לא צריכה והיא יודעת כבר - תודה לאל - איך מבקשים סליחה אשה בת ארבעים יודעת שאף אחד לא שם לב כשהיא מסתפרת אז היא אומרת - תגיד נכון אני נראית אחרת? היא יודעת איך קונים שמלה, גם בתקופה שהיא טיפה יותר שמנה וכשהחברה הכי טובה שלה מתגרשת גם היא לא סובלת את הבן זונה אשה בת ארבעים יכולה להיות כל כך יפה שהנשימה שלך נעצרת וכשהיא אומרת לך שאתה אידיוט תקשיב! כי היא יודעת על מה היא מדברת היא לא איזו ילדה, היא אשה בת ארבעים והיא עברה מספיק כדי להבין שהחיים עכשיו רק מתחילים.
ואם את חושבת רותק'ה שאסתק בזה את טועה
זה רק הסיפתח

מצוטטת

New member
אמרתי שזה רק הסיפתח ../images/Emo13.gif

תפילת יום הולדת(אלוהים מאחורי הברוש)
מילים: תרצה אתר
אלוהים שלי אשר מאחורי הברוש זה שברוח לרגע נרעד אלוהים שלי, השעה שלוש יום שני, שנת שבעים ואחת ולי יש היום יום הולדת תל אביב, השעה שלוש לא בכל יום אני נולדת ולא בכל יום אתה מאחורי הברוש עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות אלוהי השמשות והירחים אלוהי המתנות והפרחים עשה שיזכור השנה עשה שיביא מתנה אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש זה שברוח הרכין את ראשו אלוהים שלי, השעה שלוש יום שני... מה איכפת לך, מה איכפת לך אם הוא יבוא?... הן יש לי היום יום הולדת בשנה שעברה הוא שכח וגם בשנה לפני שעברה הוא לא זכר, הוא תמיד מבולבל כל כך. עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות אלוהי השמשות והירחים אלוהי המתנות והפרחים עשה שיזכור השנה עשה שיביא מתנה אלוהים שלי, אשר מאחורי הברוש זה שהרכין ת ראשו אל ראשי אלוהים שלי, כבר אחרי שלוש ואצלי זה כבר אחרי שלושים טוב, אז יש לי היום יום הולדת טוב, אז מה אם שכח, אז מה יש? בכל שתי דקות אישה נולדת בכל שתי דקות נולד איש טיפש לא צריך שום ניסים, אלוהים הגדול הוא פשוט שכחן, הוא שוכח הכל אלוהי השמשות והירחים אלוהי השום דבר אלוהי השוכחים אז מה אם חלפה עוד שנה? בגלל זה מוכרחים מתנה ? עשה שהוא יזכור, אלוהים, תן לו אות אלוהי הנשים, אלוהי ההפתעות אלוהי השמשות והירחים אלוהי המתנות והפרחים עשה שיזכור השנה עשה שיביא מתנה

ophra

New member
תיאוריה רצית? ../images/Emo9.gif

לי דווקא יש רעיון פרקטי - בשביל לקצר שרוולים ארוכים מדי פשוט מתפשטים!!!!
אפשר להתחיל בלהוריד רק את החולצה ולהשאר ככה אפשר גם לגלות שזה נחמד להתפשט ולהמשיך עם זה הלאה....
כאן אני כבר משאירה לך את הבחירה אינספור ברכות יקירה!!!! ועוד קצת עפ
(יש אנשים שלתת להם מתנות, מכל סוג, פשוט גורם עונג אדיר)

../images/Emo4.gif איזה דרישות יש לך

היא מספרת לנו ככה בשקט שאולי לא נשים לב ואני אומרת קולולולולולולו
מזל טוב אישה יקרה אישה שהשתבחה עם השנים כמו יין בהחלט הגיע הזמן ללבוש את נוצות הטווס ופשוט להיות מגיע לך וחשבת שתזוזי מכאן בלי פרחים???

r e d head

New member
../images/Emo20.gifמתוקה../images/Emo20.gif

וואלה יש לי רעיון....אמרת בליינדייט....אומנם זה לא יהיה בליינד כיוון שכבר ראינו לך...אבל דייט איתי....מה דעתך? העוגה עלי....42 נרות, תעשי הרבה רוח לכבות אותם...רק מה אל תבני עלי בלהרים אותך.
את מקרינה כל כך הרבה רוגע וחוזק נפשי מאחלת לך חיים טובים מלאים ושלמים. מ ז ל ט ו ב
לחייך (במאמר מוסגר....אני???...קורס בבלינדייט??.....אני יכולה להעביר קורס בקשקשת...
)

דואלי

New member
ניסיתי בעבר בצט

לא הלך לי ניסיתי במסרים לא הלך לי והנה גיליתי את גילך ואת יום הולדתך! קורס לבליננדיט -אני יכול לספק בפגישה פרחים ,שירים ציטוטים -אין בעיה אז?????????????????????????????????????????????????????... מזל טוב (ולמה נעלמת מהצט מי מעסיק אותך לאחרונה??????????????????)

42?????

מאז שאמרו לי שכששמים על העוגה נר אחד נוסף לשנה הבאה....בעצם מכבים את השנים שעברו וגם את השנה שתגיע... אז אצלי...יש נרות כמניין השנים שאני אכבה את השנה הבאה???? באיזו זכות????

r e d head

New member
טגידי ממתי את מאמינה לכל שטות

שאומרים לך...זה למזל טוב....וזהו זה!!!!!!!!! את מתחילה איתי???

mr_lonely

New member
קראת לי ?

אני לא מתחבא ! או שיש כאן עוד מישהו.... 41 זה טוב....מזל טוב.....

יהודה א

New member
רות או אולי אפשר רותי ../images/Emo65.gif

קודם כל המון
דבר שני קיבלתי את הבקשה מבטיח למלא אותה עד יום ראשון בערב האם זה בסדר ושוב המון

*יערית

New member
בואי ...תני לי יד....../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif|ב

ביקשת....ביום כ"כ מיוחד..לקח לי הרבה זמן לחשוב על משהו מיוחד עבורך..משהו שאולי אני מייחלת עבורך וזה מה שנמצא..בתקווה שתאהבי ותמצאי
שרק יאירו לך הימים ...מזל טוב ילדה גדולה... לאט לאט/שלום חנוך שומע איך את שרה בשבילי רואה אותך רוקדת לפני דבר כזה במו עיני נוכחותך היא אש בעצמותיי מתוך שאת שומטת את בגדי גופך נחשף בכל צבעי הקשת ואת רואה אותי רואה כמה את יפה כשאת נרגשת את מתקרבת אלי, לאט לאט בין לחישה למבט, לאט לאט את מגלה מי אני, לאט לאט את מגלה לי מי את, לאט לאט מפתיע איך גופך כל כך מוכר ואיך נוגעת נפש בבשר מגע כזה לא יתואר אף פעם לא הכרתי בעבר את מתקרבת אלי, לאט לאט את נמסה בין ידי, לאט לאט גולשים גלים אל החוף, לאט לאט בתנועה לאין סוף, לאט לאט את מתקרבת אלי, לאט לאט בין לחישה למבט, לאט לאט את תגלי מי אני, לאט לאט את תגלי לי מי את, לאט לאט שומע איך את שרה בשבילי

מתנות ביקשת???

אז תקבלי אישה אבל קודם כל לברך אפשר? מזל טוב לך יקירה אאחל לך את כל שתאחלי לעצמך ואת כל מה שלא ידעת לבקש לעצמך אושר שמחה בלב אהבה תאווה תשוקה לחיים בריאות אמיתית בקיצור...פתחי את עינייך, מלאי ראותייך באוויר צח...ו...לחיי עוד הרבה שנים יפות חיבוק יעל

למעלה